- 29 Şubat 2020
- 754
- 600
- 53
Evet sebepsız evi terkettıNe yapmayı düşünüyorsun ? Boşanma aşamasında mısın
Terkettıgı gün anlasmalı boşanma actı. Kabul ettim imzaladım.
3 gün sonra 1 ay uzaklastırma aldı.
( ıkımızde kamuda çalışıyoruz ben eş durumundan tayın istedım 4 yıl sonra onun yanına görevlendırmem gerceklestı. Göreve baslama yazım geldıkten 2 gun sonra evi terkettı?)
Uzaklastırma dan sonra görevlendırmemım iptalını istemiş il müdüründen. İl müdürü de 3 ay erteledi benım görevlendırmemı.
Tam 1 ay sonra yenıden uzaklastırma uzatma ıcın basvuruyor. Bu sefer 6 ay vermiş hakim.
Evi terkettıgınde herhangı bi tartışma kavga vs olmadı. Gittikten sonrakı ılk 3 gün aramadım sormadım. Nasıl 7 ay aldı anlamıs degilim.
Akabınde görevlendırmemın ıptalı için yeniden dilekce yazmıs. İl müdürü de tamamen ıptal etmiş.
Aşırı sinirlendım haksız yere uzaklsstrma almasına.4 yıldır 6 kere calıstıgım kuruma dava acmıstım o ilçeye eş durumundan gidebilmek için. Eşimle aramda tam 7 saatlık yol vardı 3.5 yılımız yollarda geçmişti.
Anlasmalıyı durusmadan 1 gün önce cekişmeliye döndürdüm.
O da çekişmeli devada cvp olarak 4 yıl maddi manevi yıprandıgını her hafta sonu 7 saatlık yoşa benzın parası odedıgını. Magdur oldugunu vırt zırt yazmıs
Sonrasında farkettım kı son 5 ayda sadece benim ona ek olarak cıkarttıgım kredı kartımdan sadece ama sadece benzin istasyonlarından kartımı gecmıs ve 129 bın sadece akaryakıt cektıgını gördüm. Bir günde 4-5 kere gitmiş. 600 tl 800 tl 500 tl hep bu sekılde harcamalar yapmıs..
Iyı kı cekısmeliye cevirmişim.