Selamlar
Ben yapıyorum gizli müşterilik,gayet kolay ve parası iyi bir iş...boş zamanlarımda gidiyorum ama ben İstanbul'dayım tabi burda bisürü firma var gizli müşteri işi yaptıran..kısaca bir firmanın mağazalarını ziyaret ederek müşteri gibi davranıyor ve mağazayı teftiş ediyorsunuz, iyi davrandılar mı, ürünler var mıydı vs vs...ben "istanbulda araştırma şirketleri" diye googledan aratıp çıkan firmaların websitelerinden gizli müşteri işleri de var yazıyorsa telimi bıraktım arayarak...arada bir çağırıyorlar...yalnız bazı firmaların artık kemikleşmiş bir kadrosu oluşmuş, böyle sürekli her gizli müşteri işine gidip bunu asıl işi olarak yapanlar varmış,ayda 2000 falan kazanıyolarmış...aslında her mağaza ziyaretine 10-15 tl falan veriyorlar ama tabi bütün gününüz boşsa ve araştırma şirketinden sınırsız ziyaret hakkı almışsanız bisürü mağazaya gidip baya ciddi para yapabilirsiniz...maalesef beni bu kadar bol bol aramıyorlar, arada bir ancak..ama yine de cebime 50-60 tl giriyor her seferinde iyi oluyor...