kizlar adet oncesi onemsemedigim kahverengi akintim vardi .onemsemedim cunku ne koku ne kasinti vardi. tesadufen dr gittim.tahlil oldum.rahim icini yuzde 70 kaplayan enfeksiyonum cikti.mantar illede kendini koku ve kasintiyla belli etmiyormusss!!ve dr gizli mantar dedi.dikkat edin.kahverengi akinti onemliymis.
kizlar adet oncesi onemsemedigim kahverengi akintim vardi .onemsemedim cunku ne koku ne kasinti vardi. tesadufen dr gittim.tahlil oldum.rahim icini yuzde 70 kaplayan enfeksiyonum cikti.mantar illede kendini koku ve kasintiyla belli etmiyormusss!!ve dr gizli mantar dedi.dikkat edin.kahverengi akinti onemliymis.
senin sikayetin neydi canim tam .... benim adetime 1 hafta kala kahverengi akintim basliyordu.adetim bittikten sonrada 3 4 gun devam ediyordu.yani ayin 10 gunu falan kahverengi akinti oluyordu. ama ne koku nede kasinti vardi. ben sadece camasirlarimi batiriyor diye gitmistim dr ye:) ama sonuc sasirtici oldu....
tesekkur ederim.once alttan muayene etti sonra kan tahlili yapti. sonuc %70 enfeksiyon yani gizli mantar...tedavi olarak .fitil ve antibiyotik. 3 haftadir yok akinti.cok sukur gecti .