Gizli işler çeviren Görümce

+1000
Parasız bor adamla sevgili olsaydı o anne baba kızı kırar geçirir zorla da biriyle evlendirilirdi
Türkiye'de sadece seyma subasilar yok onlara özenen dünya kadar kiz ve ailesi var

+1000
Parasız bor adamla sevgili olsaydı o anne baba kızı kırar geçirir zorla da biriyle evlendirilirdi
Türkiye'de sadece seyma subasilar yok onlara özenen dünya kadar kiz ve ailesi var

Aynen. Şöyle ki ortancanın nişanlısı kendine ait eve çıkaracaktı bolluk içinde düğün falan olacaktı. Pat diye babası öldü adamın 90.000 lira borcu kaldı ve mecburen kv yanına gidecek. Bizim kp kv ortancayı evlatlıktan reddediyo gidersen daha gelme diye.

Diyorum kendini boşuna yorup üzüyorsun
Yarın öbür gün birbirleriyle kavgalı olan görumcelerin bile yeri gelir can ciğer kuzu sarması olur şaşar kalirsin
En iyisi olabildiğince o aileden uzak durmak hatta başka sehire taşınmak
Şunu da söyleyeyim şu an kızlarının parası var o yüzden karışmayın kiza diyorlar
Yarın öbür gün bir parasız kalsa başka bir durum olsa gelin sahip çıkın kardeşinize ne biçim evlatsiniz derler

Siz onu yola getireyim derken o sizi çıkarmasın da feleğin çemberinden geçmiş

Nasıl bir gorumceniz varmış herkese herşeyi yapıyor herkesi tehdit ediyor kimse sesini çıkaramıyor herkesi kandırıyor fazla dizi izlemissiniz sanırım siz .

size ne?
dort duvardan olusan hanenizin kapisini kapadiniz mi gorumce de diger herkes de kapinizin disinda. ayni aileye mensupsunuz diye orfunuz, adetiniz, mesrebiniz ayni olmak zorunda mi?
esinizi de bu dogrultuda telkin edin.

Benim anlamadığım bir şey var özür dileyerek soruyorum
Dul dediğiniz adamla sevgili yatıyor kalkıyor paraları da o adam mi veriyor
Yoksa başka ilişkileri de mi var
Pisliğin içinde diye bahsettiğiniz için merak ettim
Belki o dul adamla sevgilidir maddi destek görüyor dur evlenecektir
Bilemedim konuyu anlayamadım

Karışma demek le olmuyor ki. O abidir. Erkektir. Ister istemez onun adına laf gelir .yüzüne demeseler de arkasından derler kardeşi öyle böyle bu da erkeğin deyip ortada geziyor derler. Hadi anne babası yaşlı lafı geçmiyor sen nasıl hazmediyorsun falan derler malesed

Ne hali varsa gorsun bence boyle gelmis boyle gider. Karakterini degistirebilecek degilsiniz sonucta. Eve de zincirleyemezsiniz. Herkes kendi yolunu çizer olan esinize olur.

bataklığa batmış birini kurtaramazsınız heleki çamuru seviyormuş uakınından geçmeyin sıçrar diyorum varsın eşiniz kız kardeşinin öldüğünü düşünsün bence bulunduğunuz şehirden ayrılmalısınız ,zira sonları felaket.

e o varken eve gitmeyin siz de. sonuçta kayınpeder sizi değil kendi kızını tutacak tabi ki.

KAdın evli adamla birlikte değil erkek arkadaşı ona iş açmış değil mi?işi ne yani ahlaksız bişiy mi yapıyo ben mi kaçırdım anlamadım

bence karışmayın. zaten kaç kere başınız yanmış kendi kızkardeşine bile neler yapıyormuş. annesi babası da kızlarını biliyordur ama bir şekilde ses etmiyorlar işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…