Gizli gebelik hakkında bilgisi olan var mı?

whisperrr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
126
23
Merhabalar. daha önce de gebelik şüphelerimle alakalı bilgi almak için burada konu açmıştım. Kanda, ultrasonda, idrarda çıkmayan gebelik hakkında biraz araştırma yaptım. Bir kaç yabancı kaynakta, her 450 gebelikten 1 inde görülen, cryptic(gizli) gebelik diye bir durum olduğuna dair araştırma ve yazılar okudum.
Ve durum özetle şu, 20 haftalığa kadar ve bazen daha fazlası, kan,idrar,ultrasonda hiçbir şekilde gebeliğin kendini göstermemesi, adetlerin devam etmesi, ancak 9 aylık süreç tamamlandığında sağlıklı bir bebeğin dünyaya gelmesi.
Benim bildiğim kadarıyla böyle bir şey en fazla, anne adet görmeye devam ettiği için hiç test yapmıyor ve birkaç ay sonra hamile olduğundan şüphelenip test yapınca durum ortaya çıkıyor, veya doğumda anca öğreniyor şeklindeydi. Ama şuan biraz kafam karışmış durumda.
Doktorumla görüştüğümde böyle bir durumun mümkün olmadığını ultrasonda görmesi gerektiğini ve kanda mutlaka çıkması gerektiğini söyledi. Peki siz bu konuda herhangi bir şey duydunuz mu? Etrafınızda buna benzer durum yaşayan var mı?

Bana da pek mümkün gelmedi canım.eğer bı bebek varsa hiç mi karın buyumez hiç mi göğüsler değişmez? Hadi fark etmedi kanda nasıl çıkmaz ? Allah'ın mucizesi tabiki rabbim isterse imkansız diye bişey söz konusu olamaz ama olsa olsa mucize olur ...

aslında karın büyüyo, göğüsler de değişiyo. bütün belirtileri yaşıyolar bitek idrarda kanda ultrasonda çıkmıyo yani öyle olduğunu iddia ediyolar... hormon bozukluğundan dolayı kanda çıkmıyomuş.. e kanda çıkmıyo ultrasonda niye çıkmıyo diye baktım, rahim geride oluyomuşş.. ve 450 gebelikten 1 i çok büyük rakam bence... türkiyede hiç duymadım böle bişi ama yabancı sayfalar böle hikayelerle dolu

Allah Allah ya rabbim nelere kadir

Ca

Benim bir arkadaşımın annesi anlatmıştı. Karın ağrısıyla doktora gitmiş bir uyanmış kucağında bebek. Her ay adet olmuş. 36 beden gitmiş Doğuma. Kilo bile almamış. Hatta hareketini bile hissetmemiş. Hep anlatırdı azda olda böyle şeyler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…