Nişan gizin nişan detayları

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

giz08

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2011
11.472
79
408
İstanbul
gelelim nişan detaylarına isteme söz nişan hepsi bir arada oldu bizim pek strese girmedim sabah erkenden kalkıp kuaföre gittim makyaj yapmayı hiç sevmem o yüzden hafif makyaj yaptırdım hiç rimel sürmemiş biri olarak kirpiklerimin büyük olduğunu gördüm :) göz makyajımıda saçımıda güzel yaptılar

fotoğraf çekimine gittti ve faytonla gezerek çekim yaptık 3 gibi evde olmam gerekirken 4 te eve gelebildik evdekiler biraz stres olmuş

gelelim ikramlara

nişan pastası yaptırdım şeker hamurunda ve herkes çok beğendi incecik açtılar şeker hamurunu

mercimek köftesi

pastayı yaptırdığım pastahneden kuru pasta (zeytinli dere otlu kurabiyeler, minik pizzalar,galeteler )

kıymalı börek
peynirli börek
elmalı turta
zeytinyağlı dolma
buğday salatası

o günün heyeanından menüyü tam hatırlamıyorum ama herşey dolu dolu yetti ve dünde 2 . nişan partimi mahalledeki sevdiğim insanalrla yaptık pazar müzik yoktu isteme söz nişan olacağı için ama dün bol müzikli bol eğlenceli nişanım oldu oynamayı pek sevmesemde azcık oynadım mahallenin hanımları herkes hediyelere boğdu çeyizime dolu dolu almışlar herşeyden bide her yaz yaza merhaba partisi yaparlardı kısmet dün hem nişan kutlamam hem yaza merhaba partisi ikisi bir oldu kurtlarını döktüler

ufacık not pastayı yetmiş kişilik yaptırdım pazar günü nişanımda üsteki iki kat yendi en alt katı komple dün 50 kişiye yetti hemde büyük büyük verdik o yüzden bunları göz önünde bulundurun derim

içecek olarak meyve suyu ikram ettik çayla uğraşılamazdı

ben plastik tabak diye diretsemde annem porselen tabak kulandı ve çok şık oldu hiçbirşey plastik değildi yengemler evdeki tabaklarını getirdi 70 kişi ev ve bahçede nişanımı kutladık

detay ne anlatabilirim diye düşünüyorum biz pastayı birbimize yedirmeyi unutmuşuz mesela bunu unutmayın çok karışıklığa geçti ve tabi pasta spatulası bana göre önemliydi :) o güzelim pastaya şık bir spatula ve takım bıçağı oldu

takı kurdalesi evdede olsa gerekli ve şık birşey

ben yüzüğümü eniştem takar kudelemi hep eniştem keser diye düşünürdüm ama o kesildikten sonra yetişt yaşadığım yerin belediye başkanı yüzüğümü takıp kesti buda değişik bir hatıra oldu nikahınıda baban kıyacak yetkisi var desede babamın kıyması imkansız herhalde aynı soy adı olmaz gibi :) ölede bir espiri yaptı güldürdü adam herkesi çünkü ortam baya heyecanlıydı

yüzüklerimiz takıldı takılarımız takıldı flaslar patlıyor hemen pastamızı kestik eşler dostlar babalar anneler arkadaşlar öpüldü

bahçeye çıkmak isteyen çıktı evde durmak isteyen durdu tabi öncesinde bana gelen çikolataları ikram etttim

nişanımdan detayları pastam, çikolata, nişan tepsim ...... bn herşeyi pembe beyaz olsun diye özendim :)

Son düzenleme:
Canım o pasta kurabiyeler basta olmak üzere hepsi çok güzel Bu arada ben bahceyi nedense cok merak ettim ve hayallere daldım keşke bizimde bahceli bir evimiz olsaydı benimde nişanım orada olsaydı Maşallah canım nazar degmesin sizeee

çok güzel olmuş herşey ALLAH tamamına erdırsın canım

herşey çok güzel olmuş gerçekten canım mutluluklar dilerim Allah tamamına erdirsin

maşaLLah canım..çok şükürki tatLıLıkLa atlatmışsınız
o pastayı birbirinize yedirmeyi unutmakta nazar boncuğunuz oLsun :)

burdada 3.kutlamayı yapalım tey tey tey:118:

tatlım her şeyin çoook tatlı olmuş senin gibii.. Maşallah size, Allah tamamına erdirsin inşallah.. çoook çooookk mutlu olun e mi? :)

herşeyin çok güzel olmuş allah tamamına erdirsin gizemcim

giz canım herşey harika görünüyor, mutluluklar tekrardan..
Allah tamamına erdirsin
çok çok musmutlu olun

kızlar herkese tek tek treşekkür ederim eyeliner kurabiyeyi sormuştun mesajına geri dönemedim zeyyo butik kurabiyeden yaptırdım canım faceden ve yiyenler çok beğendi çok hoşuma gitti benimd eiçime sindi

maşallah canım hepsi çok güzel keşke senide görebilseydik... herşey özenle yapılmış belli bende nişan telaşındayım ağustosun on ikisinde allah nasip ederse söz nişan ne varsa hepsi bir olacak seninki gibi evde ev büyük ama iki tarafta çok fazla kalaalık bizim evimiz müstakil bahçeli seninkigibi bahçeyi kullanmayı düşünüyoruz mesela nasıl oldu oturma düzeni falan biraz bilgi verebilir misin bana tatlım bahçeye ne zaman alındı misafirler kimler dışarda kaldı gibi şimdiden teşekkürler

öncelikle hayırlı olsun canım benim fotoğrafım avatarımda avr oradan görebilirsin :)evet biraz özendim ben çok araştırırdım ve iyi birşeyler çıkmasını istedim didindim

bizim ev küçük ama kapımızın önü büyük ve birde bahçemiz var babam çiçekler felan yetiştiriyor ambians güzel oldu ve sandalyeler masalar gettirdi herşey porselendi tabaklar plastik bardakta bile kullandırmadı annem

bizim aile çok kalabalık nişanı evde yaptım diye hala herkes kızıyor 70 kişiyi geçmişizdir biz

ilk misafirler evdeydi sonra bahçeye çıktılar sonra tekrar içeriye geçtiler garip bir durum oldu :)))))))) kahveler yapıldı ben kahveyi bahçeye götürdüm içip içeriye geçtiler sonra istemem ve söz nişanım oldu takılar takıldı veee çoğu kişi dışarıya geçti :)))))))))))))

Maşallah canım Nişan detaylarını herşeyi düşünmüşsün.
Pembe-beyaz renk uyumuda bir harika.
Nişanının güzel geçmesine de çok sevindim
Allah mutluluğunuzu daim etsin İnşallah.

herşey çok güzel olmuş maşallah canım allah tamamını erdirsin :) bende nişanımda cok uğraşmıştım herşeyle tek tek çok özeniyor insan nedense. ben o minik kavanozları sorcaktım kendinmi hazırladın canım yoksa biyerdemi yaptırdın merak ettim?

canım kendim hazırladım kavanozlarımı görüntülerinide paylaşayım

canım kendim hazırladım kavanozlarımı görüntülerinide paylaşayım

Eki Görüntüle 734999

nasıl yaptın gizem..
şeker ve kavnoz alıp içinimi doldurdun.
sonra tül gibi bişeyle üstünümü kapadın
kavanozlar minik olan pembe dımı. kapğıda yok ben pek ayırt edemedm

Son düzenleme:
cok seker olmuş ya::) bende yapmak istiyorum düğünümde nikah sekeri olarak sen nerde oturuyosun canım ? ben izmirdeyim kemeraltından belki bulabilirm anca bunları heralde seker tül kurdele kolayda o küçük kavanoz ve üstüne yapıştırdığın kağıtları ayarlamak biraz zor

nasıl yaptın gizem..
şeker ve kavnoz alıp içinimi doldurdun.
sonra tül gibi bişeyle üstünümü kapadın
kavanozlar minik olan pembe dımı. kapğıda yok ben pek ayırt edemedm

canım ben kavanozları malzemeleri bir ay önce aldım kavanoza tülü sardım sonra kurdeleyi kör düğüm yaptım ve kurdele kenarlarını tuttum çünkü kurdele yapamıyorum ben beceremiyorum silikon tabancayla güzel bir kurdele becerdimn ortasıda silikon durduğu için inicilerde almıştım ortalarınıd ainciledim kötü bir görüntü olmadı

cuma günüde mabelden şekelerimi aldım etiketlerimi kapaklara yapıştırmıştım şekerlerimdie içine koydum kapadım ve böyle oldu

canım ben istanbulda oturuyorum ama malzemeleri internette temin ettim

kavanozları akgünzüccayiden aldım 40 cl lik ben 3 şeker koymak istediğim için 40 cl ebat aldım daha miniğini alıp 2 şeker yapabilitsin
etiketleride sticker baskı merkezinden bastırdım birgünde elimde oldu
kurdele tül vb şeleri eminönnden aldım izmirdeysen kemeraltında avr dediğin gibi canım

maşALLAh beceriklisin ben yapamam tebrk ederim çok fazla güzel olmuşlar.
adresimi göndericem benim payımı kargola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…