Çok güzel canm Allah kolaylık versin :) benimde bohçam tam ama damada yok :) Bir tek bohçasını aldık içi yok :) Çok pahalıya almışsın ben sözlüme Bir büyük zarf şeklınde dantellı ve ıncılı büyük bohça bir tane normal yine süslemeli bohça Kuranlık,bebek yastıgı kılıfı,seccade,havlu 170e aldım hpsi dantelli ve incili :)))
çok özenli çok şık
sana gelen bohçayı da ekler misin sonra
iyi günlerde aşkla olsun
bondy pierre cardin'in yan sanayi ürünü. benim de gecelik takımım o markadandı. güzel yapmışsınız. kol düğmesi de koyabilirsin, gerçi damatlık alınırken de alınıyor.iç çamaşırı ve çorap göremedim. onlar da pijamadan sonra en lazımlar ve terik. ama herkes giymiyor galiba. terliğe polaristen bakabilirsin. almışsan problem yok.
güle güle mutlu günlerde kullanın.
Canım perim yorumun. Beni çok çok mutlu etti allah sana en güzellerini nasip etsin canımCanımmm, adaşımmm
Emek ve özenle hazırlanmış.
Ne kadar iyi olmuş fiyatlarınıdda yazman inan bizlere birer fikir birer düşünce oldu. Çok teşekkürler
İnşallah hepsini mutlulukla kullanacağınız günlerde gelsin
Çoook mutlu olun
Mor delisi olarak bavulunu çok merak ettimm :)), Seninkilerde gelince fotolarını bekleriz
Canım çok çok sağolasın teşekkürler yorumun içinGİZ canım hepsi gayet güzel,
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah
Canım Allah içinize sindirsin inşallah güle güle giysin enişte bey
güle güle aşkla kullan gizzsenin bohçanıda görsen daha güzel olur. bide tabiii meşhur mor bavulu
ortalama ne kadar tuttu giz erkek için
Canım perim yorumun. Beni çok çok mutlu etti allah sana en güzellerini nasip etsin canım
Benim bohça geldiğinde hemen konuyu açıp paylaşıcam canım
nişan evde olacaksa, pasta için güzel bir spatula bıçak takımı almayı giz, sonra evdeki salata bıçaklarıyla kesmek zorunda olmak görüntü açısından iyi olmuyorben güzel bir şey almıştım ama bulamadım şimdi. görmek istersen albümüme koyarım kendi doğumgünümde kullandığım zamanki bir foto var.
aldığım sitede (muba store) güllü porselen saplı bir takım budum, istersen bak :44:
sorunsuz hazırlıklar
yardımseverr krizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?