• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan gizin aşkına hazırladığı nişan bohçası

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

giz08

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2011
11.472
79
408
İstanbul
öncelikle bu işlere giren herkse allah kolaylık versin bütün haftasonumuzu aldı sevdicğeiminki yine az teferruatlı ama benimki fazla oldu :)

bohçaya gerek yok derdim ama bir baktım bohça canavarı bir kız oldum güzel birşeymiş karşı değilim artık biz sevdiceğe sevdiceklerde sadece bana yapıyorlar

gelellim bohçada neler alındı

cumartesi eminönü hürriyet çarşısına gelmeden onun yan tarafında bir çeyiz mağazası var oraya girdik ve çeyizcilerde hep bir liste var tabe benimde aklımda listem vardı aşkımın beğendiği ne varsa aldık

ilk kendi bohçasını seçtim çok sade birşey seçtim ama bohçalar ateş pahası fikir olur diye fiyat vericem içinde seccade şase var havlusu var aşkımınki indirimle 180 e geldi benimkide sırf fransız gürüplü diye 480 ttl imiş biz hiç fiyat sormadık kasaya gidince kız hesaplarken gördük ve ben 480 tl lik ne aldım dedim sonuçta 6 lı gecelik takımı zaten o kadar başka ne var bu listede dedim kimse fiyat sormayınca ben kızı sıkıştırdım kızda şaşırdı annem aşkımın annesi sormuyordu çünkü aşkımın ablasıda dedi bana katıldı ve ben bu bohçayı alamıcam zaten kullanmıcam dedim baktım 300 tl yaptı ben imkanı yok bu parayı verdirmem derken dükkan sahibi 200 tl olsun bize geliş fiyatı dahada indirtmem dedi

kızlar siz siz olun pazarlık yapın ben bilimiyorm bu işleri benim bohşçam haftasonu gelsin fotoğraf çekip zaten ne gerekli ne gereksiz diye koyucam fikir olur diye şimdi aşkıma aldıklarımı geliyor

öncelikle bohçasını paylaşıyorum

$image_10.jpg

daha sonra pijama takımları ben iki takım aldırdım ve hepsi pamuklu

$image_6.jpg $image_7.jpg $image_8.jpg $image_9.jpg

daha sonra kemer ve cüzdan aldık

$image_11.jpeg

kozmetiklerini koyması için deri bir kutu

$image_12.jpeg

çeyizcilerde bavul çok pahalıya satılıyordu ve ben bavulcuları mercan yokuşunda görüp pembe ve mor bavulda beğenmiştim kendim için annelere dedim mercan yokuşuna çıktı ve aşkıma bu bavulu 100 tl ye aldık çelik kasa imiş bu bavullar aşkım 4 tekerli istedi ben iki tekerli kendimede mor aldım :)

$image (2).jpg

yukardakilerin fiyatlarını bilmiyorum herşeyi annem aldı ne ne kadardır bilmiyorum ama kozmatik parfüm vb fiyatlarını biliyorum onalrıda dün halletik

trump tover avm ve cevahir avm ye giderek alacaklarımızı aldık

öncelikle gömlek ve kravat alıcaktım ki damatta gömleklerde indirim varmış 2 gömlek ve bir kravat 97 tl ye geldi aşkım siyah kravat istemedi takımında varmış başka renk aldım

$image.jpeg

kozmetik alışverişi benim uygun gördüğüm aşkımında beğendikleri toplam 150 tl tuttu benimki ise 2 katı çok tuzluya geliyor bu işler :)güneş kremi neden aldın diyenler olacaktır aşkımın biraz güneşe hassasiyeti var

$image_1.jpg $image_3.jpg

parfümleri sevil parfümeriden allaım dedik ve parfümü lacoste tercih ettik 170 tl ye geldi

$image_4.jpg

en sonda aşkım saatine karar verdi ve nişanda takcağmız saatide aldık tommy marka olarak hem klasik hem spor yapıyor ve daha çok genç işi olduğu için tommy seçtik kaç gündür bu saati beğeniyorduk indirim varmış peşinede indirim yaptılar 460 tl ye geldi

$image_5.jpg

Son düzenleme:
Çok güzel canm Allah kolaylık versin :) benimde bohçam tam ama damada yok :) Bir tek bohçasını aldık içi yok :) Çok pahalıya almışsın ben sözlüme Bir büyük zarf şeklınde dantellı ve ıncılı büyük bohça bir tane normal yine süslemeli bohça Kuranlık,bebek yastıgı kılıfı,seccade,havlu 170e aldım hpsi dantelli ve incili :)))

Çok güzel canm Allah kolaylık versin :) benimde bohçam tam ama damada yok :) Bir tek bohçasını aldık içi yok :) Çok pahalıya almışsın ben sözlüme Bir büyük zarf şeklınde dantellı ve ıncılı büyük bohça bir tane normal yine süslemeli bohça Kuranlık,bebek yastıgı kılıfı,seccade,havlu 170e aldım hpsi dantelli ve incili :)))

aslında sevdiceğin bohçası 180 tl ye geldi ve içinde ismini bilmediğim dolu şey var benimki biraz pahalı oldu masa örtüsü runner felan oluyormuş her ikiside 480 tl den 200 tl ye indiler ama kenarları fransız güpütlü zaten çok çok kaliteli şık ve sadeydi taşlı şelerden hoşlanmam

bide aşkımın annesi çok beğendiğim taç bornoz seti aldı onlarda bohçada bornoz seti yatak örtüsüde adetmiş ama ben zaten kendime yatak örtüsü almıştım gelinlik yatak örtümüde fatihten yaptırcam onu almayın diye direttim bornozumda çok çok içime sinen bişi oldu

Hayırlısı olsun canım sen beğendıkten sonra gerisinin bir önemi yok :) Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsn :)

çok özenli çok şık :16::16:

sana gelen bohçayı da ekler misin sonra :16:

iyi günlerde aşkla olsun :69:

bondy pierre cardin'in yan sanayi ürünü. benim de gecelik takımım o markadandı. güzel yapmışsınız. kol düğmesi de koyabilirsin, gerçi damatlık alınırken de alınıyor.iç çamaşırı ve çorap göremedim. onlar da pijamadan sonra en lazımlar ve terik. ama herkes giymiyor galiba. terliğe polaristen bakabilirsin. almışsan problem yok.
güle güle mutlu günlerde kullanın.

çok özenli çok şık :16::16:

sana gelen bohçayı da ekler misin sonra :16:

iyi günlerde aşkla olsun :69:

aslı canım çok çok teşekkürler haftaya geldikten sonra ekleyecağım bende :)

bondy pierre cardin'in yan sanayi ürünü. benim de gecelik takımım o markadandı. güzel yapmışsınız. kol düğmesi de koyabilirsin, gerçi damatlık alınırken de alınıyor.iç çamaşırı ve çorap göremedim. onlar da pijamadan sonra en lazımlar ve terik. ama herkes giymiyor galiba. terliğe polaristen bakabilirsin. almışsan problem yok.
güle güle mutlu günlerde kullanın.

çok hoşuma gitti o markanın ürünleri kol düğmesi beğenemedi benimki çok gıcık oldum kriz damatlıktan direticem ama

iç çamaşır ve çorap süper dikkatlisin ben onları çekerken annem kaldırdı sanırsam terlikte aldık ya cidden ben onları nasıl çekemedim :) giymiyeceğini bile bile o terliklerdende aldık bana kalsa twigy koycaktımda :)

Canımmm, adaşımmm :16:
Emek ve özenle hazırlanmış.
Ne kadar iyi olmuş fiyatlarınıdda yazman inan bizlere birer fikir birer düşünce oldu. Çok teşekkürler :16:
İnşallah hepsini mutlulukla kullanacağınız günlerde gelsin :16:
Çoook mutlu olun :16:
Mor delisi olarak bavulunu çok merak ettimm :)), Seninkilerde gelince fotolarını bekleriz :1: :16:

Son düzenleme:
Canım Allah içinize sindirsin inşallah güle güle giysin enişte bey :nazar:

Canımmm, adaşımmm :16:
Emek ve özenle hazırlanmış.
Ne kadar iyi olmuş fiyatlarınıdda yazman inan bizlere birer fikir birer düşünce oldu. Çok teşekkürler :16:
İnşallah hepsini mutlulukla kullanacağınız günlerde gelsin :16:
Çoook mutlu olun :16:
Mor delisi olarak bavulunu çok merak ettimm :)), Seninkilerde gelince fotolarını bekleriz :1: :16:
Canım perim yorumun. Beni çok çok mutlu etti allah sana en güzellerini nasip etsin canım

Benim bohça geldiğinde hemen konuyu açıp paylaşıcam canım

GİZ canım hepsi gayet güzel,
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah :nazar:
Canım çok çok sağolasın teşekkürler yorumun için

Canım Allah içinize sindirsin inşallah güle güle giysin enişte bey :nazar:

Canım teşekkürler yorumun için sağolasın

Son düzenleme:
güle güle aşkla kullan gizz:16::16::16: senin bohçanıda görsen daha güzel olur. bide tabiii meşhur mor bavulu:9::9::9:
ortalama ne kadar tuttu giz erkek için:51::51:

Son düzenleme:
güle güle aşkla kullan gizz:16::16::16: senin bohçanıda görsen daha güzel olur. bide tabiii meşhur mor bavulu:9::9::9:
ortalama ne kadar tuttu giz erkek için:51::51:

Valla saat olmadan 1500 tutmuş canım saat eklenince 2000 buluyo

Benim bohçamı inşallah geldiğinde fotolucam görürsün canım konu açıcam sağolasın yorumun için

gizz güle gülee kullan canımm :16::16::16:
senin hazırladıklarını da bekliyoruzzz :32::32:

Gizzcimmm hepsi harika, güle güle kullansın enişte bey :9:
Senin bohçanı da merakla bekliyorum canım.

Canım perim yorumun. Beni çok çok mutlu etti allah sana en güzellerini nasip etsin canım

Benim bohça geldiğinde hemen konuyu açıp paylaşıcam canım

Canımm çok teşekkür ederim güzel dileklerin için :16:

aldıklarınız çook çok güzel canımm... hepsinin özenle seçildiği belli... güle güle kullansın sevdiğin inşallah... seninkini de merakla bekliyoruz ;)

nişan evde olacaksa, pasta için güzel bir spatula bıçak takımı almayı giz, sonra evdeki salata bıçaklarıyla kesmek zorunda olmak görüntü açısından iyi olmuyor :31: ben güzel bir şey almıştım ama bulamadım şimdi. görmek istersen albümüme koyarım kendi doğumgünümde kullandığım zamanki bir foto var.
aldığım sitede (muba store) güllü porselen saplı bir takım budum, istersen bak :44:
sorunsuz hazırlıklar :10:

nişan evde olacaksa, pasta için güzel bir spatula bıçak takımı almayı giz, sonra evdeki salata bıçaklarıyla kesmek zorunda olmak görüntü açısından iyi olmuyor :31: ben güzel bir şey almıştım ama bulamadım şimdi. görmek istersen albümüme koyarım kendi doğumgünümde kullandığım zamanki bir foto var.
aldığım sitede (muba store) güllü porselen saplı bir takım budum, istersen bak :44:
sorunsuz hazırlıklar :10:

yardımseverr krizz:46::46::46::46:

Back