- 5 Ağustos 2013
- 6.960
- 514
-
- Konu Sahibi MissGamzeli
Hoşgeldin mercimeğimizin annesiiii
Bende memnun oldumtazecik evliymişin Allah bir yastıkta kocatsın :) bende kısmetse ilerleyen aylarda evleneceğim çok zorluyormu evli olmak ben düşünüyorum da çok fazla en çokta aileler kısmını :26:
ah canım benım kimse sana demedi mi oturduğu yerden başarıya ulaşan tek canlı Davıktır diye. Şaka bi yana bende çalışmadan 85 almıştım teeee 2006'da.. huyum kurusun süper sallamışım soruları
ben sallamadım ya türkçe ve mat sağ olsun onlar sayesinde öyle oldu genel kültür yerlerdeydi
ya benım girdiğim sene general hamilton hakkında 2 soru vardı. Hiç unutmam o piti piti yapmıştım koca sınavdan da aklımda kalan tek soru o.. 2 side tutmuş.. .
merhabaaaaaaaaaaaSelam kızlar
Hayırlı olsun topiğin gamzelim
Sabah beri beynim sulandı iş iş mesai bitse de gitsek
Allah kavuştursun canım senide sevdiceğine..
evlilik ilk zamanlar aile açısından gerçekten çok zordu biz istanbulda yaşıyoruz annemler avrupa yakasında oturuyor ben evlenince anadolu yakasına gittim çok zorlandım ama Allahtan anlayışlı bir eşim varda üzüntümü her hissettiğinde götürdü annemlere onlarda geldiler sık sık şimdi alıştım sayılır hafta sonları gidiyoruz..
ben çalışıyorum eve çok geç geliyorum yemek olayları ilk zamanlar zor oluyordu onuda düzene sokmayı başardık artık..
bir sıkıntı yaşamıyoruz çok şükür..
merhabaaaaaaaaaaa
Amin canım sağol.. Sen yine iyisin ben başka şehre gideceğim
ayy çok zor allah yardımcın olsun canım..
ders çalışamıyorum bir türlü çok sıkılıyorum matematiğim de zayıf o beni daha çok sinir ediyorama bu sene sadece sözelden çalışmaya karar verdim en azından türkçem iyi belki türkçe öğretmenliği olabilir lys sınavından sonra çalışmaya başlicam umarım 3. senemde olur
Ben sıramı savdım artık sizin haberlerinizle mutlu olmak istiyorum
selam cicimm.
bende 24 yaşındayım
yedi aylık evliyim
çoluk çocuk yok
kurumsal bir emlak firmasında çalışıyorum
bende kpss ye gireceğim ama hiç bir sınava çalışmadığım gibi bunada çalışmıyorum..
2 yıl önce 74 almıştım bu sene ki hedefim 83
tanıştığıma memnun oldum
Hayirliiii ooollsuuuuuunnn
Selam kızlar
Hayırlı olsun topiğin gamzelim
Sabah beri beynim sulandı iş iş mesai bitse de gitsek
Hayırlı olsun canım topiğin:118:
hımmm ama olmaz kiiigüzel bi plan ve programla çalışmalısın bence, oldurmalısın yani, bayanlar kesinlikle okuyup altın bileziği takmalı kolunaa
aminn inşallah
yanlış yere bakmışsın, lafın orjinali buhttp://www.turkish-media.com/forum/blog/393/entry-1978-bosanda-semerini-ye-sozunun-asil-manasi/ :111::111::111:
hoşgeldinnnn
merhabaa
ben Gizem, 27,5 yaşındayım, askeri olan bir bekarım, ingilizce örtmeniyim
memnun oldummm
tişküüüüüüüüüüür
hoşgeldin prensesssss
tişkür ederim mutimm, hoşgeldinnn
aa memnun oldum öğretmenim
Allah kavuştursun inşallah..
Merhaba canlar
Selam millet Nasılsıniz :)
Şuan dershnedym ve ders bitmiş sıkıntıdan patliyorum :'(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben de memnun oldumm
aminnnn, geçsin zaman artıkkk
hoşgeldinnnn
ben de çok yoruldum bugün yaaa, bi de hava çok sıcaktı, sıcaktan da bunaldımmm
Hosbuldum.
Bugün Sivas yine soğuktu kisa koluyla ciktim dondum
aa sen benim toprammm mısın yanii
ben de memnun oldumm
aminnnn, geçsin zaman artıkkk
hoşgeldinnnn
ben de çok yoruldum bugün yaaa, bi de hava çok sıcaktı, sıcaktan da bunaldımmm
Sende mi Sivaslisin canimm