- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.908
- 498
- Konu Sahibi MissGamzeli
-
- #3.441
Feribota bindim 1.5saat o sayilirmiSıkıntıı olmadi
Oooooo
Olaylar olaylar
Hadii hayirlisiii :)
:)) vuvv buu bile yeter kiii
görecez işte bakalım yeter mi yetmez mien az ağustosa kadar görüşmeyecegiz ama bu kesin, ben özlerim sanırım
ben işe gıttıgımde akşama kadar özluyorum adamı :)) Se nasıl özlemessinkii onca zaman ah ahhh o heycanlar yokmu
zaman bize iyi mi gelir kötü mü onu kestiremiyorum işte, iyi gelir inşallah
inş canımm valla olsun senden çok istiyorum belkıde bana eski gunlerımı hatırlatıyorsunuz çünkü :))
sen böyle deyince ben iyice umutlanıyorum yaa
hep içimde bi tedirginlik var yoksa, ben arkadaş olarak gördüğüm birinden hiç hoşlanmadım sonradan da bu şimdi ilk, o yuzden tedirginim hep
bend hoşlanmamıştım hatta bıkac gorusmemızde dahi hoşlanmadım açıldıgı halde .. Ama şimdi evliyizGeçmişinden herşeyi ve o benım herseyımı bıldıgı halde.Gerçi bilmemek daha iyi tabi
günaydınnnnn şekerlerrrr
Günaydın canım naber :)
günaydınnnnn şekerlerrrr
Sendromlu pazartesiden herkese gunaydiiinn :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben bugün onu yaşamıyorum
işten çıkıyorumm yaaa ohhh ohhhh
Allahıımmm banada tez zamanda nasip etsin bu mutluluğuuuu :)) gözün aydin caniimm :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ailem bayramda istanbulda olacak ama ben önümüzde askerlik problemi olduğu için düşünmüyorum .
Bir dahaki sefere mutlaka haberin olur çünkü geldiğim zaman hep tek gezmek zorunda kalıyorum çok sıkılıyorum
Her zaman bayanın ekonomik gücünün olmasını savundum ama şimdilerde çok yorulduğumdanmıdır nedir evlensem çalışmam diyorum.
Eşime evime daha çok vakit ayırmak isterim güzel güzel sofralar kursam onu yorgun değilde dinç karşılasam sabah kalktığında alelacele hazırlanmış kahvaltı sofrasına değilde daha özenle hazırlanmış sofraya oturtsam dah agüzel olur diye düşünüyorumm
Dediğin gibi hayırlısı bakalım zaman neler göstericekk
Ama annemle benim aramdaki muhabbetle anneannemle annem arasındaki bir değildir öyle düşünüyorum anneannem ben doğmadan 5 sene önce vefat etmiş.
Tabi en önemlisi huzur.İşten güçten çalışmaktan sürekli eşimi alıp hadi anneme gidelim diyemem ki.Arada 12 saatlik yol olacak
Sinir olduğum başka nokta ise ben ailemden uzak olacağım ama onun ailesiyle aynı şehirde olacağım bu duruma sinirlenip o insanlara sinir olacağım batacak garanti
Aaaaaaaaaaaaaah ne dertliymişiiiiiiiiiiim heeeeeeeeeeeh
Sizde mi 2016 da düşünüyosunuz
Herkeze Günaydınnnnnn
Yine çok şey kaçırmışım yaaa
bendee kaçırmışım bendee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?