• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gizemli İş Arkadaşı !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kolye yada taki gibi renkli taşlar yada üstü simgeli taşlar taktığıni görebiliyor musunuz?

Takı kullanmıyor pek. İşin aslı en başından beri tuhaf bir tavrı var. İşveren ilk başladğında çıkaracaktı, iyi kız yapar dedim. Ama bana karşı dürüst değil. Hissediyorum mesela whatsappatn benimle ilgili yazışıyor. Ablası arkadaşları ofise geldi kızların bakışı ilginçti. İnsan hissediyor. Hislerime güveniyorum. kamera kaydından sonra eminim bana iyi şeyler düşünmüyor. Ama sebep yok. Çok basit bişey mesela, ayakkabımı değiştirmeye gittim. Kullanıldığı için çocuk değişim yok ama ben size yardımcı olayım dedi, değişti. Güle oynaya ofise geldim. Anlattım böyle böyle oldu sağolsun çocuk halleti işimi. " sana özel değildir o " dedi. Döndü kenara. Yerime oturdum ayakkabının topuğu uçtu oturduğum yerde diğer masaya. Peşimden geliyor bazen "bugün çok güzel olmuşsun" diye ama söylerken hali bi değişik kızlar. Anlamadım.

Aynalama metodunu kullansanıza aynı tavırla "sen daha güzel olmuşsun hmm "diyerek gözlerinizi kısarak bakın mesela o zaman belli olur aynı tavırları sergilerseniz panikleyebilir :kahve:

bu kiz lezbiyen olabilir mi?
benim eski is yerimde böyle bir kiz vardi.
bakislari tuhaf tuhafti hatta ayni ofiste calisan bir kiza böyle oyunlar yapardi. bilgisayar mouse´uyla oynamis, dalga gecerdi vs.

bu kiz lezbiyen olabilir mi?
benim eski is yerimde böyle bir kiz vardi.
bakislari tuhaf tuhafti hatta ayni ofiste calisan bir kiza böyle oyunlar yapardi. bilgisayar mouse´uyla oynamis, dalga gecerdi vs.

Şuan tam aklımdan "acaba" diye geçirmedim değil. Benden 4-5 yaş büyük. Bekar. Bilemiyorum enerjim al aşağı oldu. Bi de güler yüzle hiçbir şey yokmuş gibi sohbeti beni irrite ediyor.

Takı kullanmıyor pek. İşin aslı en başından beri tuhaf bir tavrı var. İşveren ilk başladğında çıkaracaktı, iyi kız yapar dedim. Ama bana karşı dürüst değil. Hissediyorum mesela whatsappatn benimle ilgili yazışıyor. Ablası arkadaşları ofise geldi kızların bakışı ilginçti. İnsan hissediyor. Hislerime güveniyorum. kamera kaydından sonra eminim bana iyi şeyler düşünmüyor. Ama sebep yok. Çok basit bişey mesela, ayakkabımı değiştirmeye gittim. Kullanıldığı için çocuk değişim yok ama ben size yardımcı olayım dedi, değişti. Güle oynaya ofise geldim. Anlattım böyle böyle oldu sağolsun çocuk halleti işimi. " sana özel değildir o " dedi. Döndü kenara. Yerime oturdum ayakkabının topuğu uçtu oturduğum yerde diğer masaya. Peşimden geliyor bazen "bugün çok güzel olmuşsun" diye ama söylerken hali bi değişik kızlar. Anlamadım.
Kendinize dikkat edin

Şuan tam aklımdan "acaba" diye geçirmedim değil. Benden 4-5 yaş büyük. Bekar. Bilemiyorum enerjim al aşağı oldu. Bi de güler yüzle hiçbir şey yokmuş gibi sohbeti beni irrite ediyor.
böyleleri elde edemeyince bu tür oyunlara giriyor.
gözümle görmesem inanmicam ama dedigim gibi aynisini is arkadasim yasadi.
belkide bir türlü asilma metodu

Dün geldi çok yakışmış giydiklerin dedi, arkamı döndüm parmağım anahtar deliğine girdi üstüm başım kan oldu. Parmak etim yarısı kalktı. Korkuyorum maalesef. Bu rahatlığı bu sakinliği beni çok korkutuyor.
Tövbe yarabbi. Ben bile korktum

Dün geldi çok yakışmış giydiklerin dedi, arkamı döndüm parmağım anahtar deliğine girdi üstüm başım kan oldu. Parmak etim yarısı kalktı. Korkuyorum maalesef. Bu rahatlığı bu sakinliği beni çok korkutuyor.
korkmayın korktukça daha çok çekersiniz bu tür olayları sakin olup kendinizi telkin edin sürekli :kahve:

Herkesi kendi silahı ile vuracaksın başka türlü başa çıkamazsın kızın ailesi büyücü bile olabilir çok değişik metodlar uygulaman lazım

Emin olun farkındadır. Zaten yaptıklarından da belli. Aynısıni siz de ona yapın. Ayna koyun. Kameralara yakalanmayın. Onunla birsey paylaşmayın

Herkesi kendi silahı ile vuracaksın başka türlü başa çıkamazsın kızın ailesi büyücü bile olabilir çok değişik metodlar uygulaman lazım

Daha önce yapmış sanırım hocaya falan gitmişler, konuşmuştuk böyle bi muhabbeti. Günahını almak istemiyorum ama yaşananlar çok saçma. Bayılacak gibi oluyorum. Mali müşavirim, dediler ki aidatlarını ödeyelim giderden düşelim. Ordan diyor ki benim de okul aidatlarımı ödeyin o zaman. Yeni üniversiteye kaydoldu. İşi gücü rast gitsin ancak bana hissettirmeye çalıştığı şeyin sebebini anlamıyorum. Seninle aramızda bu kadar maaş farkı var vs muhabbeti yapıyor. Yahu kendinle beni niye bir tutuyosun? Doldurmuş kendini belli ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X