gizeml Meme Estetiği ameliyatı

arkadaslar sonunda bekledıgım amelıyatı oluyorum.bı aksılık olmassa 20.04.2012 de cenk beye ıkıncıncı operasyonumu yanı burun amelıyatımı olacagım.
uzun zamandır beklıyodum ve dogumgunumde amelıyat oluyorum..allah ısteyen herkese nasıp eder ınsallah.

hadi bakalım hayırlısı olsun, istediğin sonucu alırsın inşallah, bu arada şimdiden doğum gününü kutlarım,

canım benım gözün aydın hadı .
doğum günü hediyen hazır simdiden iyiki doğdun...

gizemcim inş istediğin gibi sonuç alırsın bu ameliyatından da ve doğum günü hediyesi olur yeni halin sana.

Vayyy..Canım arkadaşımm...Demek beklenen gün geldi haa.Çok sevindim canım.Eminimki Cenk bey memelerin gibi harika bir burun yapacak sana
Dogumgününde ameliyat oluyorsu demekki,canım çok sevindim.Sende benim gibi Koç kadınısın haa.. Şimdiden iyiyki dogdun,iyiki arkadaşımsın,iyiki burada bizilesin canım..Hep mutlu,güzel paylaşımlarla birlikte olmak dilegiyle..Çok çok öpüyorum seni..

canım benım gözün aydın hadı .
doğum günü hediyen hazır simdiden iyiki doğdun...

gizemcim inş istediğin gibi sonuç alırsın bu ameliyatından da ve doğum günü hediyesi olur yeni halin sana.

tesekkur ederım arkadaslar.bugun tekrar konustum doktorumla ve amelıyatımı bıraz daha gerı cektım.salı gunu ogleden sonra bosluk varmıs ve salı gunu ogleden sonra amelıyat olacam..2 gunum var:) arzumcum evet beklenen gun geldı valla..cok ani oldu..salı sabahı gıdecegım tasarım yapacak asagı yukarı nasıl olcagı ve benı ısteyecegıme gore..aydından gıttıgım ıcın ıkı kez gıtmek ısttemedım oda kırmadı zaten ıkı kez gelmene gerek yok dedı ve zaten onun zevkınede guvenıyorum.aklımda hıc bır sekılde bı soru ısaretı yok.cok rahatım..arkadaslarım bıle cok sasırdı cok cesaretlısın bı anda karar verdım dıye.
içim kıpır kıpır ve bı an once gun gelsın ıstıyorum artık..

Ohhh...Ne güzel,erken olması daha iyi tabi.Şanslısın valla Doktorun o kadar başarılıkli valla bu konuda çok şanslıyız bebegim..Böyle başarılı,ilgili,,herşey para olarak düşünmeyen,hastanın isteklerini anlayan başarılı doktorlar bulupta bu kadar mutlu olmak....Daha ne olsun yahuu...Bence harika bir burnuşun olacak,zaten çok sorun yok burnunda.Bence ameliyat olmana bile gerek yok ama sende bir rahatsızlık varsa,böyle yaşamaktansa ameliyatını ol at bu sıkıntıyı tabi aşkımm... Hadi bakalım,bende senin gibi heyecanlıyım ve sonucu çok merak ediyorum tabi..Bekleyip görecegiz bakalım Son 2 gün...

Fıstıgımmmm... Canım arkadaşımmm... Yarın burun ameliyatın vaarrr..Herşey gönlünce olsun canım arkadaşımm,Allah yardımcın olsun,güzel haberlerle aramıza dön inşalllahhh....:79:

Fıstıgımmmm... Canım arkadaşımmm... Yarın burun ameliyatın vaarrr..Herşey gönlünce olsun canım arkadaşımm,Allah yardımcın olsun,güzel haberlerle aramıza dön inşalllahhh....:79:

canım evet yarın buyuk gun. saat 15:00 da gırıyorum ve 17:00 da cıkıyorum amelıyattan.sabah tasarım ve bıraz ızmır turu :)) sonrada guzel bı amelıyat..
bazen bakıyomda cok cesaretlıyım ya herseye bı anda karar verıyorum..

Şans seninle olsun canım...eminim çok başarılı bir ameliyat olacakaynı doktor korku endişe zaten yoktur.Geçmiş olsun dualarımız seninle

şimdiden geçmiş olsun, yüzüne yakışan bir burun ve hafif bir ameliyat diliyorum

Canımmm..Şimdi ameliyatdadırsın..Allah yardımcın olsun,harika bir sonuç olsun inşallah...

Çoook geçmiş olsun umarım herşey istediğin gibi olmuştur ağrıların hafiflediğinde ilk iş aynaya bakmak olacaktır herhalde umarım istediğin neyse onu görürsün orada

arkadaslar ıyı dıleklerınızden dolayı hepinizee cookk tesekkurler..basarılı bır operasyon gecırdım.tamponların nefes aldırmaması dısında hıc bı sıkıntım yok..
ben oyle kafam zonklar vazıyette uyanırdım dıye dusunerek gırdım amaa hıc oyle olmadı..yarın ızmırde olacagım yıne tamponları cıkartmak ıcn..salı gunude alcı cıkar sanırım..
en kısa zamandada resım paylasımı yapacagım.

Son düzenleme:

cok gecmis olsun canim benim,umarin hersey istedigin sonucta olmustur,fotograflarini merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…