gizeml Meme Estetiği ameliyatı

çok teşekkür ederim...2.ay ve 7. ay ne kadar değişmiş....göğüs altı kesinin izini merak ediyordum..sana ne kadarlık cc takıldı?

ızler artık bellı belırsın onlarıda eklerım bı ara..ılk zamanlar bıseye benzemıyolar zaten doktorumda demıstı sımdıkı halıne bakıp moralını bozma dıye ve zamanla gogus oturacak daha guzel olacak harbıden adamın dedıgı gıbı oldu..ben cok guvenıyodum zaten kendısıne sadece boyut konusunda alabıldıgının en buyugu dedım o kadar..

boyum 1.75 kılom 68..hıc olcmedım cevresını ama 85 c kullanıyorum suanda..
amelıyt oncesı resımlerıde eklemek ısterdım ama sadece doktorumda var..alcaktım doktorumdan ama pek ısıme gelmıyo o kucuk hallerını gormek..oncesı bıldıgınız dumduzdu..sadece bırı dıgerıne gore cıkıntı oldugu ıcın 350 ye 375 le dengeledı..

Son düzenleme:
gerçekten vucüt ölçülerinle çok uyumlu olmuş göğüslerin güle güle kullan canım ben çok beğendim

henüz göremedim ama eminim güzel olmuştur inşallah bende düşünüyorum bursada ameliyat olmayı önümüzdeki kış planımda bir sorun çıkmazsa senin kas altımıydı bir de normal hayata ne zaman geçtin ameliyattan sonra benim küçük çocuğum var 2,5 yaşında onun için önümüzdeki kışa erteledik.

henüz göremedim ama eminim güzel olmuştur inşallah bende düşünüyorum bursada ameliyat olmayı önümüzdeki kış planımda bir sorun çıkmazsa senin kas altımıydı bir de normal hayata ne zaman geçtin ameliyattan sonra benim küçük çocuğum var 2,5 yaşında onun için önümüzdeki kışa erteledik.

benım dual plan le yapıldı..ben 5 gun yatıp kalkarken zorlandım onun dısında 2.haftadan sonra normale dondum..cok agır kaldırmamamn gerekıyo ılk zamanlar..1 ay ıcındede dıkıs yerlerıdn tamamen kapanıyo yanı kabukları gıdıyo..oyle ıste..ben senı kabull ettım gorebılırsın..

benım dual plan le yapıldı..ben 5 gun yatıp kalkarken zorlandım onun dısında 2.haftadan sonra normale dondum..cok agır kaldırmamamn gerekıyo ılk zamanlar..1 ay ıcındede dıkıs yerlerıdn tamamen kapanıyo yanı kabukları gıdıyo..oyle ıste..ben senı kabull ettım gorebılırsın..

süpersin ya ne kadar heyecanlandım anlatamam inşallah kısa zamanda darısı bizlerin başına senin adına çok sevindim

merhaba canım.öncelikle çok geçmiş olsun.mutlu olman ne kadar güzel.umarım bizede nasip olur da bende sizlerle paylaşırım en mutlu anlarımı:)tatlım ben seni arkadaş olarak ekledim.sende beni eklersen memnun olurum.henüz fotoları göremedim fakat yorumlara bakacak olursak fıstık gibi olmuşsun:)

canım gördüm resimleri.valla maşallah,one dirilik ve diklik öyle:)süper olmuş.haydi bakalım güle güle kullan:KK64:

merhaba canım.öncelikle çok geçmiş olsun.mutlu olman ne kadar güzel.umarım bizede nasip olur da bende sizlerle paylaşırım en mutlu anlarımı:)tatlım ben seni arkadaş olarak ekledim.sende beni eklersen memnun olurum.henüz fotoları göremedim fakat yorumlara bakacak olursak fıstık gibi olmuşsun:)

tesekkur ederım canım...darısı ve en guzellerı senın olsun ve bızde burada senın mutlulugunu paylasalım :KK66:)

Son düzenleme:
çok başarılı bence de.ben yuvarlak protezi yuvarlak durur zanediyodum ne kadar cahilim:) yuvarlakta doğal durabiliyomuş.güle güle kullan

çok başarılı bence de.ben yuvarlak protezi yuvarlak durur zanediyodum ne kadar cahilim:) yuvarlakta doğal durabiliyomuş.güle güle kullan[/QUOTE

tesekkur ederım..canım o senın cahıllıgınden degıl genelde oyle bır ınanıs var..
doktorrum bna sormustu nasıl ıstıyosun dıe...dırek kasustune koysam top top durabılırler (benım meme dokum hıc yoktu) ben ıstemedım..benım tek dedgım buyuk ve dogal olsundu...hengı marka protez kullancagı,kesıyı nereden yapcagı hepsını kendısıne bıraktım zaten genelde yuvarlak kullanıyo daha fazla dolgunluk verdıgı ıcın,damlayıda cok ısteyen hastalarında kullanıyoo..o konudada hemfıkırdık... dual plan ıle yaptı oda.. ust kısım kasın altında ve daha dogal bır gorunum saglıyo bu yuzden..

X