• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gizeml Meme Estetiği ameliyatı

merhabalar bende yeni karar verdim, kaç cc olsun diye düşünüyorum, senin de hayırlı olsun:) arkadaş olarak eklersen sevinirim fotolarına bakmayı isterim :16:

bende göğüs estetiği düşünüyorum ama cesaret edemedim bi türlü.
ekleyebilir misiniz beni rica etsem:17:

Son düzenleme:
Kızlar boyum 1.57 kilom 48 acaba bana kaç cc der doktorum büyük olması için gerekirse direticem 375 cc idealdir bence bakalım .fotolarıma bakıp yorum yapabilirsınız çok küçükler:69::69:

sende nereden baksan en az 100 cclik bi göğüs var.doktoruna sor,fazlasını söyler eksiğini söylemez.250 cclik silikonla göğüslerin 350 cc dolaylarında olcak.ama kalkıp 350 cc takılırsa ozaman da 450 ccyi gececek.bence hoş olmaz.cünkü cok narin bi vücudun var.

birşey sormak istiyorum, benim göğüs altı 70, göğüs üstü 79cm. boyum 164 kilom 53.sizce en az kaç cc takılması uygun olur? çok büyük değilde biraz dolgun istiyorum. en azından biraz dekoltesi olsun.tecrübesi olan arkadaşlardan ve özellikle gizeml arkadaşımdan yorum bekliyorum

gizemcim iyisindir umarım çok yoğunum artık pek yazamıyorum.
arkadaşlar fikir olsun bende 350cc var göğüslerim dümdüzdü bu ara yazlıklara geçtik şu an 88cm olmasına rağmen küçük geliyor bana 75b sütyen ölçüm keşke 375cc olsaymış

gizemcim iyisindir umarım çok yoğunum artık pek yazamıyorum.
arkadaşlar fikir olsun bende 350cc var göğüslerim dümdüzdü bu ara yazlıklara geçtik şu an 88cm olmasına rağmen küçük geliyor bana 75b sütyen ölçüm keşke 375cc olsaymış

canım benım gecenlerde aklımdan gectın bende sana yazcaktım sen benden once davrandın..ben ıyıyım..sınavım yaklasıyo bende cok fazla takılamıyorum foruma..ya benım yada senın gıbı dumduz olanlar buyuk ebattlarda ısrar etsın dokoruna..ha meme dokusu olanlara bısey dıyemem ama bende 375 ın altı hıc ıyı durmazdı..yanı bı 375 pamelaya esıt degıl, gozunuzde cok kocaman dıye dusunmeyın..

evet mesaj şartı var sen neden korkuyorsun resim koymaktan mı :44:
bende küçük bir albüm yaptım fikir almak için gizemlcim fikrini bekliyorum :34:

neden korkuyosun anlamadım..resımlerde yuzum olmadıgı ıcınde rahatım..arkadas lıstem goryo bıde benım bakarak ekledıklerım bence bı sakıncası yok..

haklısınız tam olarak anlatamamışım demek istediğimi. resim koymaktan değil, göğüs estetiğinden korkuyorum.
bende istiyoruuuumm:31:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, yarın akşam kısmetse Cenk Bey'e ameliyat olacağım. Hala çok korkuyorum karar verdim ama engel olamıyorum. Ameliyat sonrası çok rahatsız edici ağrılar olur mu acaba? Uyuyamamaktan, rahat oturamamaktan korkuyorum? İyileşme süreci kaç gün sürer dersiniz inanılmaz korkuyorum ama istiyorum da :93:. Ameliyat olan arkadaşlar ne önerirsiniz?

Merhaba arkadaşlar, yarın akşam kısmetse Cenk Bey'e ameliyat olacağım. Hala çok korkuyorum karar verdim ama engel olamıyorum. Ameliyat sonrası çok rahatsız edici ağrılar olur mu acaba? Uyuyamamaktan, rahat oturamamaktan korkuyorum? İyileşme süreci kaç gün sürer dersiniz inanılmaz korkuyorum ama istiyorum da :93:. Ameliyat olan arkadaşlar ne önerirsiniz?

bende heyecan yaptım bak sımdı :))
hayırlı olsun sımdıden canım..amelıyatın kacta? 4 gun yatıp kalkarken zorlanacaksın onun dısında 1 hafta 10 gun kolllarına yuklenme.. zaten cenk bey sana yapman yada yapmaman gereken herseyı soyleyecek..ben 4 gunden sonra kendı ıslerımı yapabılıyodum..

Canım yarın akşam 18:00 gibi gireceğim ameliyata dual plan 250 cc ultra high profil mentor silikon diye konuştuk ama ameliyat anında Cenk Bey silikon boylarını deneyecek yakışanını uygulayacak. Ben aşırı korkuyorum ameliyattan. Cenk Bey de anlattı ameliyat sonrasını tabi ama birde siz kızlardan duymak istedim 4 gün çekeceğim var demek :18:

Back