- Konu Sahibi asminreina
merhabalar bende yeni karar verdim, kaç cc olsun diye düşünüyorum, senin de hayırlı olsun:) arkadaş olarak eklersen sevinirim fotolarına bakmayı isterim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar bende yeni karar verdim, kaç cc olsun diye düşünüyorum, senin de hayırlı olsun:) arkadaş olarak eklersen sevinirim fotolarına bakmayı isterim
çok teşekkür ederim
Kızlar boyum 1.57 kilom 48 acaba bana kaç cc der doktorum büyük olması için gerekirse direticem 375 cc idealdir bence bakalım .fotolarıma bakıp yorum yapabilirsınız çok küçükler
rıca ederım kac mesajdan sonra resımlerı gorebılıyosun ?
mesaj sayısı şartı var mı :44: gördüm resimleri..
ne kadar cesursunuz , ben korkuyorum:18:
mesaj sayısı şartı var mı :44: gördüm resimleri..
ne kadar cesursunuz , ben korkuyorum:18:
gizemcim iyisindir umarım çok yoğunum artık pek yazamıyorum.
arkadaşlar fikir olsun bende 350cc var göğüslerim dümdüzdü bu ara yazlıklara geçtik şu an 88cm olmasına rağmen küçük geliyor bana 75b sütyen ölçüm keşke 375cc olsaymış
gizemli bende gormek istiyorummm benide eklermisin fikir edinmek istiyorumm. tsk ler
evet mesaj şartı var sen neden korkuyorsun resim koymaktan mı :44:
bende küçük bir albüm yaptım fikir almak için gizemlcim fikrini bekliyorum
neden korkuyosun anlamadım..resımlerde yuzum olmadıgı ıcınde rahatım..arkadas lıstem goryo bıde benım bakarak ekledıklerım bence bı sakıncası yok..
haklısınız tam olarak anlatamamışım demek istediğimi. resim koymaktan değil, göğüs estetiğinden korkuyorum.
bende istiyoruuuumm
Merhaba arkadaşlar, yarın akşam kısmetse Cenk Bey'e ameliyat olacağım. Hala çok korkuyorum karar verdim ama engel olamıyorum. Ameliyat sonrası çok rahatsız edici ağrılar olur mu acaba? Uyuyamamaktan, rahat oturamamaktan korkuyorum? İyileşme süreci kaç gün sürer dersiniz inanılmaz korkuyorum ama istiyorum da :93:. Ameliyat olan arkadaşlar ne önerirsiniz?