Gizem öncelikle geçmiş olsun canım, neredeyse formda ki bütün yazılarını okudum, diğer kızların yazdıklarınıda okudum ama bugüne kadar yorum yazmamıştım . Zaten benim sormak istediklerimi sormuş kızlar. Ben geçen sene Ufuk Bey e gitmiştim tatmin olmamıştım. Canım senden esinlenerek bugün Cenk Bey e gittim. Benim boyum 1,73 50 kiloyum 28 yaşında minyon bir kızım
. Cenk Bey 250 cc ultra high profil önerdi kas altı dual plan. Ama azda olsa meme dokum var, ben 300 cc 350 cc arasında düşünüyordum bunu söyledim Cenk Bey de yapabileceğini fakat güzel olur mu olmaz mı hakkında bir fikir yürütemedi ölçülerim tutmazmış sanırım. 250 cc yapsada canım yine kesin doğal olur dik olur diyemedi. Bende fena kararsız kaldım. Çok güvenerek gitmiştim Cenk Bey e. Canım tecrübelerinden bana yol gösterir misin? İyice gerildim, bende güzel bir görünüm istiyorum göğüslerimde. Cenk Bey hakkında yazdıklarımı nasıl yorumlarsın. Bana bu konuda nasıl yardımcı olabilirsin? Çok teşekkür ederim canım. Cevabını heyecanla bekliyorum