• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gizeml Meme Estetiği ameliyatı

bebeğim mesajını okudum ve ilgin için çok teşekkür ediyorum :)
bahsettiğin konulara dikkat edeceğim ve senin gibi olacağım inş.
özel mesaj atamıyorum malesef henüz mesaj sayım yetersiz :(
çillerinde çok sexilik vermiş sana :17:
görüşmek üzere

tesekkur ederım canım..doktoruna ıyı karar ver ve gerısını ona bırak en onemlı nokta bu.
bol sans ve mutluluk senınle olsun

gizemcim gerçekten güzel olmuş darısı benim başıma .bende büyük istiyorum bakalım doktoruma güveniyorum.23mayıs büyük gün dua edin:18::18:

gizemcim gerçekten güzel olmuş darısı benim başıma .bende büyük istiyorum bakalım doktoruma güveniyorum.23mayıs büyük gün dua edin:18::18:

cok tesekkur ederım canım..sen erzurumda yasıyomussun baktımda profılıne..ordamı amelıyat olacaksın..benım bır arkadasım plastık cerrah erzurumda..sen kıme olcan merak ettım sımdı..

Gizem ben ameliyatımı Konya'da Dr. Hakan çepniye olucam inş. Sonradan antalyaya geçip bı 10 gün tatil yapıcaz. Erzurumda arkadasın olmasına sevindim çünkü Ağustos gibide burun ameliyatı düşünüyorum ismini yazarsan sevinirim. İdris Elmas var Erzurum'da Onla görüştüm sadece.

cok tesekkur ederım canım..sen erzurumda yasıyomussun baktımda profılıne..ordamı amelıyat olacaksın..benım bır arkadasım plastık cerrah erzurumda..sen kıme olcan merak ettım sımdı..

:(( yokmu ameliyatsz byütme yöntemi bende aklıma koydum ameliyat ama netten izleynce tırstım :)) 2 çocuk annesiym sarktılar pörsüdüler resmen bi akıl verim:18:

öyle tabi ama ameliyat çok ürkünç aynaya da sütyensz bakmıyrm sütyensizde sanki bedenimi aşağı çekiyolar memografi de sorun oluyomuş silikon yağ enjekte yöntemimi yoksa silikonmu? dersin

öyle tabi ama ameliyat çok ürkünç aynaya da sütyensz bakmıyrm sütyensizde sanki bedenimi aşağı çekiyolar memografi de sorun oluyomuş silikon yağ enjekte yöntemimi yoksa silikonmu? dersin

canım sole bısey var..yag enjektesı yaptırsan vucudundan cıkan yagla goguslerını ıstedıgın kıvama getırtemezsın ve saglıksız gecıcı bır yontem..kılo verdıgınde yaglarında erıyecek bunuda dusun..bunun dısında cesıtlı dolgu maddeelerıylede yapılıyo buyutme ama doktorların % 90 ı uygulamıyo ve rısklı buluyo..mesela sılıkon, bır kılıf ıcınde yerlestırılıyo bu yusden en garantıli ve saglıklı yontem..
ha bunun dsındakı dolgu maddelerının kanser yapma rıskıde var cunku dırekk memenın altına derıye enjekte edılıyo kı ne gerek var..
zaten sen amelıyat vıdeolarını ızleme cesaretın kırılır..sen amelıyat olcagın zaman hı bır sey hıssetmeyeceksın..uyuyacaksın kı o uyku cok guzel ve derın bır uyku ve hıc bısey hıssetmıyoosun...yanı korkmanı gerektırecek bısey olmayacak..butun yontemlerde hangısı olursa olsun 4 gunu gozden cıkaracaksın..4 gun bırının sana yardımcı olması lazım cunku gogus kasların kolların ve sırt kaslarınlada baglantılı oldugu ıcın kendı basına yatp kalkmada zorlanırsın..
ayrıca dogal yollarlada buyutemezsın..ben hıc denemedım cunku benım prof sureklı kontrolune gıttıgım bı endokrınolojı uzmanım var ona sormustum pıyasdakı meme buyutme kremı yada hapları ıse yarıyomu dıye. verdıgı cevap onlar ıse yarasa plastık cerrahlar ıs yapamazdı! bende onermıyorum hıc bı faydası yok sadece bosuna para verırsın ve hormonlarının dengesını bozarsın demıstı..o yusden bunlara vercegın parayı bırıktır amelıyat ol bence ve amelıyattada sılıkon kılıflı protezlerden baskasını dusunme derım..

Gizem öncelikle geçmiş olsun canım, neredeyse formda ki bütün yazılarını okudum, diğer kızların yazdıklarınıda okudum ama bugüne kadar yorum yazmamıştım . Zaten benim sormak istediklerimi sormuş kızlar. Ben geçen sene Ufuk Bey e gitmiştim tatmin olmamıştım. Canım senden esinlenerek bugün Cenk Bey e gittim. Benim boyum 1,73 50 kiloyum 28 yaşında minyon bir kızım :17: . Cenk Bey 250 cc ultra high profil önerdi kas altı dual plan. Ama azda olsa meme dokum var, ben 300 cc 350 cc arasında düşünüyordum bunu söyledim Cenk Bey de yapabileceğini fakat güzel olur mu olmaz mı hakkında bir fikir yürütemedi ölçülerim tutmazmış sanırım. 250 cc yapsada canım yine kesin doğal olur dik olur diyemedi. Bende fena kararsız kaldım. Çok güvenerek gitmiştim Cenk Bey e. Canım tecrübelerinden bana yol gösterir misin? İyice gerildim, bende güzel bir görünüm istiyorum göğüslerimde. Cenk Bey hakkında yazdıklarımı nasıl yorumlarsın. Bana bu konuda nasıl yardımcı olabilirsin? Çok teşekkür ederim canım. Cevabını heyecanla bekliyorum :3:

Gizem öncelikle geçmiş olsun canım, neredeyse formda ki bütün yazılarını okudum, diğer kızların yazdıklarınıda okudum ama bugüne kadar yorum yazmamıştım . Zaten benim sormak istediklerimi sormuş kızlar. Ben geçen sene Ufuk Bey e gitmiştim tatmin olmamıştım. Canım senden esinlenerek bugün Cenk Bey e gittim. Benim boyum 1,73 50 kiloyum 28 yaşında minyon bir kızım :17: . Cenk Bey 250 cc ultra high profil önerdi kas altı dual plan. Ama azda olsa meme dokum var, ben 300 cc 350 cc arasında düşünüyordum bunu söyledim Cenk Bey de yapabileceğini fakat güzel olur mu olmaz mı hakkında bir fikir yürütemedi ölçülerim tutmazmış sanırım. 250 cc yapsada canım yine kesin doğal olur dik olur diyemedi. Bende fena kararsız kaldım. Çok güvenerek gitmiştim Cenk Bey e. Canım tecrübelerinden bana yol gösterir misin? İyice gerildim, bende güzel bir görünüm istiyorum göğüslerimde. Cenk Bey hakkında yazdıklarımı nasıl yorumlarsın. Bana bu konuda nasıl yardımcı olabilirsin? Çok teşekkür ederim canım. Cevabını heyecanla bekliyorum :3:

hemen hemen ölçülerimiz aynıymış. ben de bugün çağhan beye gittim. benimde meme dokum varmış ve kas zarı üstü 270cc olabilir dedi. 250 kas altı pek belli olmaz gibime geliyor.

canım sen 173 ve 50 kılosun..ben 174 um ve 68 kıloyum..boylarımız aynı ama kıloda onemlı ben senden 18 kılo fazlayım.. banada ılk muayenede 300 dedı kı sutyende 300 u denedım cokta agır geldı ama sonra baktım benden zayıflar 300 le aglıyo ve cenk beye dedıgım tek sey alabıldıgının en buyugunu ıstıyorum ve buyuk olursa hıc bı sekılde sıkayet etmem.. 375 e 350 yaptı ve benı ancak doyurdu..yanı amelıyat sonrası bana dedgı 325 ı bıle begenmedım sende cok kucuk durdu.yanı sabıt kalmıyo denıyo ve en begendıgınde karar kılıyokı bunda senın ne ıstedıgını belırtmende onemlı...mesela bu forumda pıerlottı var o 270 ıle gırdı amelıyata 350 ıle cıktı kı cenk bey begenmemeıs amelıyatta 275ı ve onunda buyuk ıstedıgını bıldıgı ıcın 350 ye kadar cıkmıstı.
ben kendısınden cok memnunum ılgısınden ve sonrasında o kadar kontrole gıttım kontrollerden ucret almıyo.bugun olsam yıne ona yaptırırım kı atamam oldugunda burun ıcın gıdecem.benden sonra 7 kısı amelıyat oldu memnun olmayanı gormedım sadece pıerlottıde bıras protez yukarı kaymıs onuda masajla hallettı..karar senın kararın ama ıyı arastırmadan olma bu amelıyatı..

Canım haklısın aslında kilo farkediyor sanırım. Benim için üst sınır 250 cc demişti Cenk Bey. Konuşmamızda çok samimi geldi uzun uzun eksi ve artıları anlattı bana canım. Ama ameliyat anında herşey belli oluyormuş kesin birşey söyleyemediğinden bende kararsız kaldım, korktum. Tabi ki bende dolgun ve büyük istiyorum. Umarım canım bu konuda Cenk Bey de bana yardımcı olur. Tekrar kendisiyle görüşmeye karar verdim. İlgin için teşekkürler canım.

Canım haklısın aslında kilo farkediyor sanırım. Benim için üst sınır 250 cc demişti Cenk Bey. Konuşmamızda çok samimi geldi uzun uzun eksi ve artıları anlattı bana canım. Ama ameliyat anında herşey belli oluyormuş kesin birşey söyleyemediğinden bende kararsız kaldım, korktum. Tabi ki bende dolgun ve büyük istiyorum. Umarım canım bu konuda Cenk Bey de bana yardımcı olur. Tekrar kendisiyle görüşmeye karar verdim. İlgin için teşekkürler canım.

yanı mesela sana dedıgını bana kullansa ben amelıyata gırmesmde olur cunku bende cok kucuk durur..bende kullandıgıda sende cok buyuk durabılır..ona amelıyatta daha ıyı karar verıyolar deneme protezlerı var onları denedıkten sonra en uygununu kutudan cıkarıp kullanıyolar..ben kendısını netten buldum gıttım ve muayenedıkı konusmalarımız,acıklamaları, sempatıklıgı yanı doktor havası yok adamda tepeden bakmıyo ınsanlara..ne doktorlar var 375 -400 cc dıyınnce kapıyı gosteren burd yasayan arkadaslar var..o yusden o guvenı alman cok onemlı buda senın verecegın karar..kım guven verırse ıcıne sınerse ona amelıyat olursun..

Son düzenleme:
Kızlar boyum 1.57 kilom 48 acaba bana kaç cc der doktorum büyük olması için gerekirse direticem 375 cc idealdir bence bakalım .fotolarıma bakıp yorum yapabilirsınız çok küçükler:69::69:

Son düzenleme:
Canım özel mesajın için çok teşekkür ederim. Bugün Cenk Bey e ulaşamadım, sekreteriyle görüştüm yarın sabah Cenk Bey le görüşebileceğimi, bugün için müsait olamamadığını söyledi. Yarın sabah arayıp konuşup hayırlısıyla 18 i için ameiyat günü almayı düşünüyorum çünkü 18 inde uygun olduğunu söylemişti. Ben kararımı verdim, sonraki gelişmeleri tekrar sizlerle paylaşacağım, ilgin ve alakan için çok teşekkür ediyorum Gizemcim.

Kızlar boyum 1.57 kilom 48 acaba bana kaç cc der doktorum büyük olması için gerekirse direticem 375 cc idealdir bence bakalım .fotolarıma bakıp yorum yapabilirsınız çok küçükler:69::69:

oncelıkle sunu soyleyeyım senın bana gore baya baya bı gogus dokun var kı benım dumduzdu oncesı..
meme dokun oldugu ıcın protez daha ıyı yerlesır sana.benım dumduz olan goguslerıme 375 nasıl sıgdı hala daha ben bıle sasırıyorum ama sana 350 - 375 olablr ıyı olur benım dusuncemce ama yınede buna en ıyı doktorun karar verır ve sen ne ıstedıgını belırt.benım bı arkadasımda olanın ustune 350 yaptırdı kızın goguslerı vardı ama ustlerı bostu ve 350 ıle cok hos oldu..cogu arkadas dogal olsun dıyo ama bazen doktorlar bunu kucuk olarak anlıyolar..o yusden ne mutlu edecekse hatta begendıgın buyuklukte olan bı gogus resmıylede gıdebılırsın doktor gorusmene..ve ne ıstedıgını doktoruna net bı sekılde aktarırsan cok mutlu olacagın bır amelıyat gecırırsın..

Canım özel mesajın için çok teşekkür ederim. Bugün Cenk Bey e ulaşamadım, sekreteriyle görüştüm yarın sabah Cenk Bey le görüşebileceğimi, bugün için müsait olamamadığını söyledi. Yarın sabah arayıp konuşup hayırlısıyla 18 i için ameiyat günü almayı düşünüyorum çünkü 18 inde uygun olduğunu söylemişti. Ben kararımı verdim, sonraki gelişmeleri tekrar sizlerle paylaşacağım, ilgin ve alakan için çok teşekkür ediyorum Gizemcim.

rica ederım canım..
beklıyoruz gelısmelerı..

Back
X