Gizem_naz Meme Estetiği Ameliyatı

Gizem_naz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2011
17
0
8 ağustosta ameliyata girdim.daha önce hep araştırmıştım yazılarınızı okumuştum. vazgeçtim fln derken bi anda karar verdim ve oldum. iyiki olmuşum. ameliyata girmeden önce forumda bazı yazıları okudum ameliyat sonrası acıyla ilgili.çok ağrı bir ay kol kaldırmama vs diye. ilk gece az ağrı oluyo oda katlanılmayacak bir ağrı değil. bugün 3.günüm gayet iyim kendim yemek yiyorum yatıp kalkıyorum.2.günümde yan yatabildim. korkulduğu kadar yokmuş bilsem daha önce olurdum diyorum. göğüslerim çok büyük olmadı belkide ondan ağrım çok az oldu. göğsüm çok normal duruyo daha şimdiden bile estetik olduğu belli değil bakılınca. çok mutluyum tüm ameliyat olmak isteyenlere cesaret olsun diye yazıyorum korkulucak hiçbişey yok:))

Cok gecmıs olsun canım ohhhhh ne guzel bayrama yenı cıcıslerınlesın kac cc konuldu tatlım gogus dokun varmıydı

Gizem_naz çok geçmiş olsun..sen atlatmışsın ameliyat faslını ve hızlı iyileşiyorsun maşallah nazar değmesin..Allah içine sindirsin bende cuma günü ameliyat olucam..sen hangi teknikle olmuştun ve kaç cc?

çok geçmiş olsun cnm, Yeni cicişlerini iyi günlerde kullan:))

Cok gecmıs olsun canım ohhhhh ne guzel bayrama yenı cıcıslerınlesın kac cc konuldu tatlım gogus dokun varmıydı

kızlar çok sağolun. kaç cc konulduğunu bilmiyorum:)) öncesinde çok araştırdım damla protez istiyodum ve bazı doktorlar damla konulcağını söylemişti. sonra burun ameliyatı olduğum çok güvendiğim doktora olmaya karar verdim.o bana kesinlikle damlanın uygun olmayacağını söyledi. çünkü göğsümün üstleri boştu yuvarlak protez konuldu ama şuan bile görünümü damla protez görünümünde. doktorum ben kaç cc istesemde yüksek profl düşük profil vs desemde ameliyat sırasında karar verceğini çünkü herkesin bedenine uygun koyduğunu söyledi. bende güvendim iyiki güvenmişim. silikon olduğuna ben bile inanmıyorum:))daha 3.günüm.. pazartesi doktora gitcem ama kontrole ozaman sorarım:))

Canım çok geçmiş olsun.İşte size bir mutlu melek daha:)Darısı isteyen herkese inşallah

Hiç bir şeyi bilmeden ameliyat oldun körü körüne bumudur. Eminmisin canım silikon ameliyatı olduğuna ve profilinde psikolog olduğun yazıyor ? Bence ordan başla doğrulara.....

gecmıs olsunda ama banada cok ınandırıcı gelmedın acıkcası..amelıyatın hakkında hıc bır sey bılmıyosun..doktorun solemedımı yontemını, kac cc takıldıgını,
herseyı gectım yan yatman ıcın en az 1 haftanın gecmesı gerekıyo sendekı ıyı cesaret valla..

Son düzenleme:
Hiç bir şeyi bilmeden ameliyat oldun körü körüne bumudur. Eminmisin canım silikon ameliyatı olduğuna ve profilinde psikolog olduğun yazıyor ? Bence ordan başla doğrulara.....

yalan söylememe ne gerek varki neden yalan söyliyim. ameliyat olarak çok araştırdım doktor gezdim. burun estetiği olduğum doktora olmak istiyordum zaten ama pahalı olduğu için ona ilk başta gitmemiştim. diğer gezdiğim doktorlardan farklı şeyler söyleyince bana damlanın uygun asla olmayacağını söyleyince 1 sene bekledim para biriktirdim ve 8 ağustosta ameliyatımı oldum. özel msj atamıyorum. daha önce kayıtlıydım buraya ama doktor ismi verip (bana damla koyucağını söyleyen uygun olduğunu söyleyen ) uyarınca burdakileri atıldım.şuan özelden mesaj atamıyorum. özelden mail adresini atanlara resim gönderirim. kas altı ve yuvarlak protez olcağını söyledi. ve istesemde büyük koymucağını söyledi. 50 kiloyum boyum 1.62. bende 80 olsun dedim sadece. cc konuşmadık çünkü istediğini söyle büyükte istesen vücuduna en uygun olanını koycam dedi. bugün 4.günüm ve hiç ağrım yok.yatarken kalkarken çok az. 2.günümde gerçekten yan yattım. ama bunun nedeni ağrımın az oluşunun sebebi büyük protez koydurmamam diye düşnüyorum.

Sana inat doktorunu arayıp soracağım meme başından girilen bir ameliyatın ikinci günü yan yatmayı önerecek mi bakalım bana önerisi ne olacak yada neyse klavye başına geçen herşey oldum, yaptım der sanal nasıl olsa bende uçmuştum şahitlerim var ....

2. gün de yan yatma ameliyat olmadan 1 sene araştırma fakat hiçbirşey bilmeme zaten uçmak çok da zor değil gibi geldi

canım merhaba,
gercekten amelıyat olduysan gecmıs olsun,ama bence sen yan yatma olayını fazla abartmıssın kımseyı yanlıs yonlendırme..18 temmuzda oldum amelıyatımı yan yatmak nedemek oturur vazıyette uyuyorum..herkezın agrı esıgı ve vucud drencı varklıdır fakat bu amelıyat oyle hafıfe alınacak bır amelıyatta degıl..

yanlış yönlendirme değil herkes yaşadığını anlatmıyomu burda. bende yaşadığımı anlatıyorum hastaneyi arayıp sorsanıza 8 ağustos diye.. doktor yan yatabilirsin dedi diye ve bende ağrı olmadığından yattığımı söyledim. ayrıca ameliyat olduğum doktor ünlü ve iyi bir doktor. belkide bu kadar kolay atlatmamın sebebi odur. buda son yazışım buraya. herkes deneyimini paylaşıyo diyosunuz sorgulamadan araştırmadan yargılıyosunuz. televizyondada ameliyat olanlar 1 hafta sonra diziye başlıyor. nerde ameliyat oldunuz bilmiyorum ama herkese saygılı olun demekki yer doktor vucut direnci bu ameliyat için önemli!!!!!!

bu arada snn yazına alıntı yaparak yazmışım ama genel yazanların hepsine yazdım yukardaki yorumu.

Canım sen bu formu bir sene incelediğini yazmıştın, kızların ne gibi acılar çektiğinide iyi okumuş olman lazımdı. Sonrada gelip burada kızlarla alay geçer gibi bana birşey olmadı iki günde kalktım, yan yattım, doktorunuz iyi değil, ben klas bir doktora ameliyat oldum yazamazsın. Ne yaşadığını yazar kendini anlatırsın sonra bu ameliyatı olacak kızlara iyi temennilerde bulunursun hiç birşey içinde ameliyat olacak kızlara garanti veremezsin. Seni eleştirenler bu noktada birlerşti. Bu noktadan bakarsan anlayacaksın. Not : kişiselleştirmek isteseydim inan daha farklı uğraşırdım yazımı iyi oku anla.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…