hemen triplere girdi bir giysinin lafini mi yapiyorsun sen bana diye
Bu tiplerin argümanı da hep mi aynı olur ya?
Kıyafet vermediniz diye kırılacak olan kırılsın, o zaman kimin giysinin lafını ettiğini daha net görürsünüz; en nefret ettiğim şeylerden birisidir bu mevzu.
Üni. de bir arkadaşım vardı, dolabımı resmen talan etmişti ama eşeklik bende, dur demedim tıpkı sizin gibi "Kırılır aman değmez" deyip. Lisede bir akrabamızın kızı change time diye atlardı ne aldımsa, bir kere bile giymediğim kaç şort ve tişörtüm gitti sayamadım. Geri vermezler, geri istersin kırışık buruşuk ve belki lekeli alırsın, bakarsın çöp yani.
Bu asalakları hayatımdan def ettim de kurtuldum, hiç kimse de benden giysi isteyemez; midem almıyor ve anlamıyorum, insan neden başkasının giydiğini giymek ister, sor "Nereden aldın?" diye, git al o kadar beğendiysen... Neyse, sinirlendim, anılarım depreşti. :))
"Kendime yeni dolap yaptım ve artık bu kıyafetleri kimseyle paylaşmayacağım, bir başkası kıyafetlerimi giyince iyi hissetmiyorum çünkü." deyin kestirip atın; size "Lafını mı yapıyorsun?" diyecek olursa da "Sen yapıyorsun lafını baksana, kararımı sorguluyorsun, benim düşüncelerimin hiç mi önemi yok senin gözünde? Sen sadece ne giydiğini mi umursuyorsun yoksa?" deyin çıkın üste.