Giysilerimi paylaşmak istemiyorum kırmadan nasıl hallederim ?

lonelinessyk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
268
132
98
28
Merhabalar en yakın dostum kardeşim dediğim insan için ufak bi problemim var.
Öyle gocundugumdan paylaşamamaktan değil ama arkadasim ne giysem haftada duzenli olarak 2 kez giydigim pantolondan kazaktan monta kadar giymeligine istiyo hadi istiyosun evime gel kendin al bari dimi evine gidip ben aliyorum sonra geri alirken de ben aliyorum cocugu var cikamiyo edemiyo tamam da ben bu durumdan cok bunaldim artik ben ondan giysi istemiyorum ben giysi değiş tokuş işlerini de pek sevmem ama bu durumdan acayip derece de bunaldım gecende ima ettim hemen triplere girdi bir giysinin lafini mi yapiyorsun sen bana diye ayda yılda bir kere olsa gene eyvallah diyecegimde her hafta da en fazla 2 kere yahu kargo şirketi gibi tasıyorum ona birde ben bu işe nasıl dur derim hanımlar kırmadan incitmeden ?

Ne kadar saçma insanlar var. İyi arkadaşsınız diye donunuza kadar paylaşacak haliniz yok. Vücudunuzdaki bir hastalık yada onun vücudundaki bi hastalık kıyafet ile taşınabilir. Hasta olmasanız bile hastalık oluşturabilir. Bu abiye bi kıyafet değil ki kırk yılda bir işin düşsünde alasın pantolon kazak istemek de ne kadar saçma ya. Bence vucudunda kaşıntı olduğunu parfümünün sana dokunduğunu alerji yaptığını bu yüzdende paylaşamayacağını anlat.

Ben de paylasimci bi insanim ama paylasilacak sey var paylasilmayacak sey var misal kiyafetlerimi paylasmayi uygun gormem baskinin giysisini de istemem. Acik acik soyleyin dicem ama ima da bile triplere girdiyse soyleseniz ne olur bilmiyorum.
Siz goturuyomussunuz en azindan onu bahane edip goturmeyin. Yoruluyorum vs diyin ya da isim cikti getiremedim diyin bikac kere yaparsaniz o da esek degildir anlar heralde.

Geçen aynı konu açılmıştı ortak karar cildinde rahatsızlık var baskasina gecebilir seklinde bir aciklamaydi formaliteden.kasinma krem.gösterme yapcakti 😅

Benim de dolabımın yarısı arkadaşlarımda kaldı,kitaplarımdan bahsetmek bile istemiyorum:)
Evlendikten sonra “eşim istemiyor kusura bakma,senin üzerinde gördüğümü başkasında görmek hoşuma gitmiyor” dedi kusura bakma diyip geçiyorum kafam rahat. Evli değilsen de erkek arkadaş vs. bahane edebilirsin.

Arkadaş olabilir miyiz sizinle?
Benimde sizin gibi giysilerini şöyle tepe tepe kullanabileceğim üstüne getir götür işinide kitleyebileceğim bir dosa ihtiyacım var :/
Kafa insanımdır bak, hiç sıkılmazsınız benimle :)
:KK53:

En son istediğinde ona giderken götürmeyi unutuverin. Onda kalanları da alın öyle çıkın. Bir daha isterse de hep bahaneniz olur. Gelemiyorum, yorgunum vs. Oh ne güzel valla bir de üstüne kıyafet kitliyor ki mecbur gidesiniz diye. Ya da onda kalan en son kiyafetinizi feda edeceksiniz. Bir daha isterse goturmeyeceksiniz. İstediği kadar trip yapsın. Böyle uşak gibi kullanacaksa hiç olmasın öyle arkadaş daha iyi.

abiye canta olsa neysede pantolon kazak helede surekli isteme hayatta kabul etmem.igrenc ya o kiyafeti bi daha kullanamam ben.bi kere abiye verdim arkadasima oda cok yakinimdi ve kuru temizleme yapip getirdi

Ne kadar saçma insanlar var. İyi arkadaşsınız diye donunuza kadar paylaşacak haliniz yok. Vücudunuzdaki bir hastalık yada onun vücudundaki bi hastalık kıyafet ile taşınabilir. Hasta olmasanız bile hastalık oluşturabilir. Bu abiye bi kıyafet değil ki kırk yılda bir işin düşsünde alasın pantolon kazak istemek de ne kadar saçma ya. Bence vucudunda kaşıntı olduğunu parfümünün sana dokunduğunu alerji yaptığını bu yüzdende paylaşamayacağını anlat.
Haklisiniz bir de ben bu yontemi deniyeyim
Ben de paylasimci bi insanim ama paylasilacak sey var paylasilmayacak sey var misal kiyafetlerimi paylasmayi uygun gormem baskinin giysisini de istemem. Acik acik soyleyin dicem ama ima da bile triplere girdiyse soyleseniz ne olur bilmiyorum.
Siz goturuyomussunuz en azindan onu bahane edip goturmeyin. Yoruluyorum vs diyin ya da isim cikti getiremedim diyin bikac kere yaparsaniz o da esek degildir anlar heralde.
Beynimin etini yiyodu valla getir et diye kiyamiyodum saf gibi
Şöyle durumlarda elbisenin lafı edilir tabiki
Eh yanii
Mantar çıktı bende diyiver, yanıyorum ölüyorum, kıyafetlerimi kaynar suda yıkayıp kullanıyorum. Kimseye bulaşmasın diye kendi giysilerimi ayrı yıkıyorum de 😂😂😂 bide uyuz uyuz kaşın yanında...
Ahahhahaha iyi taktikmis not aldimm ahahahh
Geçen aynı konu açılmıştı ortak karar cildinde rahatsızlık var baskasina gecebilir seklinde bir aciklamaydi formaliteden.kasinma krem.gösterme yapcakti 😅
Bunu da not aldim vallahi denicem ahahahah
Benim de dolabımın yarısı arkadaşlarımda kaldı,kitaplarımdan bahsetmek bile istemiyorum:)
Evlendikten sonra “eşim istemiyor kusura bakma,senin üzerinde gördüğümü başkasında görmek hoşuma gitmiyor” dedi kusura bakma diyip geçiyorum kafam rahat. Evli değilsen de erkek arkadaş vs. bahane edebilirsin.
Hayatimda kimse yok ama dediginiz de iyiymis ise yarar bi cumle
ben direkt söylerdim "kıyafetlerimi paylaşmaktan hoşlanmıyorum" diye
Bastan deseydim neyse de kac zamandir yaptim ya bir kere
Evde bile herkesin çamaşırını bir yikamiyoruz.

Montu falan geçtim de , pantolon kazak ortak giyilir mi hiç ?

Işin sağlık boyutu herseyden önemli.
Aynen bende ne alirim ederim zaten o yuzden degis tokustan da yana degilim ama anlasalar ..
Arkadaş olabilir miyiz sizinle?
Benimde sizin gibi giysilerini şöyle tepe tepe kullanabileceğim üstüne getir götür işinide kitleyebileceğim bir dosa ihtiyacım var :/
Kafa insanımdır bak, hiç sıkılmazsınız benimle :)
:KK53:
Ahahahha hic gulecegim yoktu ne de guzel kullandirtiyorum kendimi zaten bi sözlüme kullandirttim boyle aldatildigimi ogrendim birde dostuma benimde kendim gibi arkadasa ihtiyacim var hahaha

En son istediğinde ona giderken götürmeyi unutuverin. Onda kalanları da alın öyle çıkın. Bir daha isterse de hep bahaneniz olur. Gelemiyorum, yorgunum vs. Oh ne güzel valla bir de üstüne kıyafet kitliyor ki mecbur gidesiniz diye. Ya da onda kalan en son kiyafetinizi feda edeceksiniz. Bir daha isterse goturmeyeceksiniz. İstediği kadar trip yapsın. Böyle uşak gibi kullanacaksa hiç olmasın öyle arkadaş daha iyi.
Aynen oyle kullanildigimi hissediyorum bende
abiye canta olsa neysede pantolon kazak helede surekli isteme hayatta kabul etmem.igrenc ya o kiyafeti bi daha kullanamam ben.bi kere abiye verdim arkadasima oda cok yakinimdi ve kuru temizleme yapip getirdi
En dogrusu da odur zaten de anlayana işte

Back
X