Giysilerimi paylaşmak istemiyorum kırmadan nasıl hallederim ?

Ben asla giysilerimi kimseye veremem versem de bir daha giyemem.
Benden istese bir arkadaşım prensibim değil kusura bakma derim. Onun için kırılacaksa da kırılsın.
Hem de getir götür nedir ya.

Bu tip durumlarda en baştan tavrı belli etmek gerekiyor. Yurtta kaldığımda bile kimse kıyafet isteyemezdi benden, isteyene direkt söylerdim ben hoşlanmıyorum kıyafet paylaşmaktan diye. Koca kadının bunu yapması ayrı komik zaten. Abiye elbiselerim var onları paylaşırım genelde ihtiyacı olanla, ama günlük giysilerimi asla.

Bu tip durumlarda en baştan tavrı belli etmek gerekiyor. Yurtta kaldığımda bile kimse kıyafet isteyemezdi benden, isteyene direkt söylerdim ben hoşlanmıyorum kıyafet paylaşmaktan diye. Koca kadının bunu yapması ayrı komik zaten. Abiye elbiselerim var onları paylaşırım genelde ihtiyacı olanla, ama günlük giysilerimi asla.
Aynen bende sevmiyorum benden de 3 4 kilo da fazla giysiler de bollasiyo illet bi durum yeminle

Ben asla giysilerimi kimseye veremem versem de bir daha giyemem.
Benden istese bir arkadaşım prensibim değil kusura bakma derim. Onun için kırılacaksa da kırılsın.
Hem de getir götür nedir ya.
Aynen öyle baştan koysaydim keşke bu tavri ama gec kaldim sanirim

Vücudumda döküntüler vardı uzun zamandır, cildiyeye gittim, bulaşıcıymış, bütün kıyafetlerimi getir hepsini kaynar suda yıkayacam deyin :rolleyes: bir daha da isteyemez

Aynen bende sevmiyorum benden de 3 4 kilo da fazla giysiler de bollasiyo illet bi durum yeminle

Geç meç artık net bir şekilde söyleyin bence. Ya da şöyle yapın, istediği bir şeyi geri vermeye kalktığında "senin olsun güzelim, bollaşıyor zaten ben giyemiyorum" deyin. Kavga da çıkabilir, anlayıp vazgeçebilir de.

Başlı başına saçmalık da bir de şu var.
Benim kıyafetlerimi giyip giyip eşine süslenmesi ne demek?! İğrenç bence.
Ben olsam uzatmazdım. Kırılırsa kırılsın çünkü kibarlıktan anlamamış.
Böyle imalardan nezaketten anlamayan insanlara kırıcı olmakta beis görmem, anladığı dil odur çünkü.

Kıyafet, ayakkabı vermeyi hiç sevmiyorum. Israrla isteyen insanları da anlamam. Böyle bir durumda daha ilk seferden vermemeyi tercih ederim. Hijyen konusunda rahat edemediğimi illa ki belirtirim. Sizin arkadaşınız bir kere vermeseniz küsecek belli. Küsecek insanla da hiç uğraşılmaz, çekilmez. Arkadaşlığınızın bitişi yakın gibi hissettim.

Biz yurtta kalırken birbirimizin kıyafetlerini giyerdik. Biz çok yakındık ondan galiba o zaman normal geliyordu. Ama şimdi sizin konunuz tuhaf geldi. Evli barkli kadın alıp götürmesi bir de getirmemesi.. Ben olsam böyle yüzsüz biriyle arkadaslik yapamazdım hele de her seferinde evine gitmek zorunda kalsam baya sinirlenirdim. Şu an kendimi sorguladim çok mu sinirli biriyim acaba 🤔

Arkadaşınız belliki yüzsüz. Niye izin veriyorsunuz buna? Ben sizi çıkarı için kullanan birini gördüm konuda sadece 12 yıllık kıymetli arkadaş değil.

bence kırılırsa kırılsın
hatta boylelerı bence kırılsın kımseyle arkadas olmayı bılmeyen kısıler olmasalarda olur
herseyın bır usulu edebı var yanlıs yanı
bırde kırılmasın dıye sız dusunmek zorunda kalıyorsunuz
bosverın

Lisede hic giymedigim kazagini verdim keske geri vermeseydi dedim. Uzun bir montum vardi verdim baskasina.. o kadar kotuyduki kuru temizlemeye verdim alinca yinede icim rahat etmedi cope attim. Bu orneklerden cok var. Kisaca iyi niyeti vogu kisi hak etmiyor

Başta tepkinizi söyleseydiniz bu noktaya gelmezdiniz.Bu saatten sonra ne deseniz kırılacaktır.Ancak gerçekten hoş değil tek kıyafetim olsa hergün giysem yinede başkasının kıyafetini istemem mecbur olmadıkça.Birde herkesin ten kokusu bile ayrı yıkasam da hoşuma gitmez benim.Bazen ablama bile vermiyorum kıyafetlerimi kıyıp.Biran çnce tepkinizi koyun.

Back
X