Giysilerimi paylaşmak istemiyorum kırmadan nasıl hallederim ?

lonelinessyk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
268
132
98
28
Merhabalar en yakın dostum kardeşim dediğim insan için ufak bi problemim var.
Öyle gocundugumdan paylaşamamaktan değil ama arkadasim ne giysem haftada duzenli olarak 2 kez giydigim pantolondan kazaktan monta kadar giymeligine istiyo hadi istiyosun evime gel kendin al bari dimi evine gidip ben aliyorum sonra geri alirken de ben aliyorum cocugu var cikamiyo edemiyo tamam da ben bu durumdan cok bunaldim artik ben ondan giysi istemiyorum ben giysi değiş tokuş işlerini de pek sevmem ama bu durumdan acayip derece de bunaldım gecende ima ettim hemen triplere girdi bir giysinin lafini mi yapiyorsun sen bana diye ayda yılda bir kere olsa gene eyvallah diyecegimde her hafta da en fazla 2 kere yahu kargo şirketi gibi tasıyorum ona birde ben bu işe nasıl dur derim hanımlar kırmadan incitmeden ?

hemen triplere girdi bir giysinin lafini mi yapiyorsun sen bana diye

Bu tiplerin argümanı da hep mi aynı olur ya?
Kıyafet vermediniz diye kırılacak olan kırılsın, o zaman kimin giysinin lafını ettiğini daha net görürsünüz; en nefret ettiğim şeylerden birisidir bu mevzu.

Üni. de bir arkadaşım vardı, dolabımı resmen talan etmişti ama eşeklik bende, dur demedim tıpkı sizin gibi "Kırılır aman değmez" deyip. Lisede bir akrabamızın kızı change time diye atlardı ne aldımsa, bir kere bile giymediğim kaç şort ve tişörtüm gitti sayamadım. Geri vermezler, geri istersin kırışık buruşuk ve belki lekeli alırsın, bakarsın çöp yani.
Bu asalakları hayatımdan def ettim de kurtuldum, hiç kimse de benden giysi isteyemez; midem almıyor ve anlamıyorum, insan neden başkasının giydiğini giymek ister, sor "Nereden aldın?" diye, git al o kadar beğendiysen... Neyse, sinirlendim, anılarım depreşti. :))

"Kendime yeni dolap yaptım ve artık bu kıyafetleri kimseyle paylaşmayacağım, bir başkası kıyafetlerimi giyince iyi hissetmiyorum çünkü." deyin kestirip atın; size "Lafını mı yapıyorsun?" diyecek olursa da "Sen yapıyorsun lafını baksana, kararımı sorguluyorsun, benim düşüncelerimin hiç mi önemi yok senin gözünde? Sen sadece ne giydiğini mi umursuyorsun yoksa?" deyin çıkın üste.

Back
X