giysi dolabına örtü :(

miaselinam

<3 03.07.2010 <3
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
3.138
1.634
698
Merhaba arkadaslar anneme kalsa giysi dolabını yerlestirirken dantel alıp yayalım üstünede ücgen gelecek sekilde kapatalım diyor. ben istemiyorum dedim o zaman kumascıdan parca alalım düzgün diktirelim altlarına yayalım giysilerin dedi. ben acıkcası onuda istemiyorum hiç pratik değil zaten altı üstüne gelir altından birşey almak istesem rafın. kayıp duracak onlar. neymiş herkes görecekmiş temiz olurmus. kimse görmeyecek zaten. ayrıca nişanlımda böyle seyleri pek sevmez diye düşünüyorum. ne olur akıl verin siz ne yapacaksınız. örtü yada dantel alıp cekmecelere yayacakmısınız giysi altlarına .

İnsanlar bu örtü olayını daha ne kadar abartacaklar acaba merak ediyorum Arabanın önüne dantel seren gördüm yahu Bence hiç gerek yok... Eliseler bile düzgün konulmazsa haftasında birbirine giriyorken birde örtülü düşünemiyorum... Annenizi ikna edemezseniz bırakın nasıl istiyorsa yapsın sersin... Bir iki hafta durduktan sonra kaldırırsınız... Ben öyle yaptım

annem herkes öyle yapıyor öyle yapılsın deyip durdu. bosuna para verirsin ewrtesi gün tutar ceker fırlatırım dedim. kullanmam dedim. ikna etme asamasındayım.ay bide kayınvalideme derse o da onun tarafını tutar kesin iyice cıldırırım ((

ben kullanmıyorum ama hevesi varsa da bi kaç gün dursun sonra dilediğin gibi yerleştirirsin

tatilden sonra bütün evi kendi istediğim gibi yerleştirdim

o gün ev yerleştirmesinde kalabalık oluyor her yeri detaylı göremiyorsun herkes bildiğini okuyor

canım ne yazıkki öyle oluyor ilk ev sermesinde ben de hiç sevmem dantel örtü vs... boşuna uğraş ki güzel de dursa gam yemiycem herneyse ben de cok cektım bu konuda ve ınan ev sermesınde eve gıtmedım annemle kayınvalıdem yaptı ev sermesını ee bısey de dıyemedım tabıkı mecburen serdıler ee onlarıda anlamak lazım senelerce onları bızım ceyızımız ıcın ıslıyorlar paralar verılıyor o yuzden de ses cıkarmadım acıkcası ıclerınde kalmasın dıye neyse evlendık bız 4 gun balayına gıttık hıc eve gırmeden ve geldıgımız gun eşim hepsini topladı ve sonra annemde kayınvalidem de bozuldu tabş ama esım dedıkı ne o oyle burhanın evi gibi sermişsiniz istemem ben deyınce mecbur ıkısıde garıplerım bısı dıyemedı senın anlayacagın bırak sımdı ıstedıklerını yapsınlar evlendıkten sonra sen de toplarsın hepsını ...

İkna edemezsen de üzülme stres yapma kendine...Her zaman yanında olacak değiller ya daha sonra toplarsın... Benim ilk çeyizim serilidiği gün geldi aklıma... Nerde gereksiz şey varsa ortalıkta kolay ulaşacağım yerlerdeydi bana lazım olacak günlük kullanacağım parçalar fazlalık diye yer kalmadığından koltuk altlarına kaldırılmıştı

kızlar cok tesekkur ederım yorumlarınız ıcın ne bıleyım annem herkes boyle yapıyor deyınce herhalde bırtek ben anormalım dedım.eger ben gıtmessem ev sermesıne catlarım.bırde onlar kendı zevklerıne gore yaparsa daha da catlarım. bıde balayı donusu evı yenıden degıstırırsem ne anladım tatılden. ben ıkısınıde basından karsıma oturtup konusayım en ıyısı. ıkı kez ıs cıkarmayın benım basıma. hep sizin istediğiniz oldu buu seferde benım olacak. biz bu sekilde kullanırken rahat edebiliyoruz. gibilerinden kibar nazik bir dille anlatayım. nişanlım da diyor zaten burhan gibi ne o öyle her yere sermeyelim dantel filan diye.bende sevmem o da :)))

yakında kadınlar kızlarına dantel iiç çamaşırı örücekler ayol

hiç sorma annem alacağım nevresım takımının modelıne kadar karısır oldu. satenine kadar karısır oldu. yatakta giyeceğim seye bile laf ediyor bir de sundan alsaydın iki tane yetmiyormu diye . cıldırmak üzereyim doktorum nerede.
onu geçin ta 1990 lardan kalma robotu koymus ceyizime alıp. kaç sene önce. kocaman mutfak robotu. anne ben bunu kullanmam yer kaplıyor kocaman bu dedim. yok o cok kullanıslı bosa masraf yapma ne gerek var demelere. ya kullanmam bak dedim. kaldırır koyarıım bi yere. bana kücük blendır robot mikser üclüsü yeter. dedim. sinirlerim daha da geriliyor . onların yüzünden kilo verdim ne diye kilo verdin diyorlar.

benim annem allahtan bu konuda benim kafadan... dantel örtü vesaire sevmez... halı bile sevmez baya minimalist bir annem var ama benim de kayınvalidem böyle

birsürü dantel vs yaptırmıs zamanında 3 oğlunun 3 üne de... havlular bilmem neler bir de hevesli ki görmen lazım

ben de korktum bir ara ev yerleşirken sermeye kalkıcak napıcam ben kıramam da şimdi kadını diye dusunuyodum ama benimki benden once davranmıs anne bosuna heves yapma benimki sevmez öle şeyler serdirtmez de kesinlikle bastan söliyim kırılmaca darılmaca yok demiş...

sen de güzel güzel anlat kalabalık yani su örtüler baska bişe değil artık örtü mü kaldı diye... hele ki calısıyosan ne kadar az kalabalık o kadar rahat kafa demek bayan için...

inşallah ikna olur annen canımm

Aaah bu anneler yaaa heves ediyorlar kendi evleriymiş gibii. Ablamda annem gibi sever dantel falan odalarımız aynıyken kitaplığıma dantel seriyorlardı yaa çıldırcaktım

Çok şükür ki evlendi serdi dantelleri evinee

Ben 18 yaşındaym daha ama şimdiden peşin peşin söylüorum anneme anne sakın birşey alma şimdiden dantel falan yaptırma yazık mı değil diye pahalı da yani gereksiz sevmiyorum ben. Önceden eşya almakda saçma bu devirde her gün yeni yeni şeyler çıkıyo eski kalıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…