- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
- Konu Sahibi miaselinam
-
Merhaba arkadaslar anneme kalsa giysi dolabını yerlestirirken dantel alıp yayalım üstünede ücgen gelecek sekilde kapatalım diyor. ben istemiyorum dedim o zaman kumascıdan parca alalım düzgün diktirelim altlarına yayalım giysilerin dedi. ben acıkcası onuda istemiyorum hiç pratik değil zaten altı üstüne gelir altından birşey almak istesem rafın. kayıp duracak onlar. neymiş herkes görecekmiş temiz olurmus. kimse görmeyecek zaten. ayrıca nişanlımda böyle seyleri pek sevmez diye düşünüyorum. ne olur akıl verin siz ne yapacaksınız. örtü yada dantel alıp cekmecelere yayacakmısınız giysi altlarına .
İnsanlar bu örtü olayını daha ne kadar abartacaklar acaba merak ediyorumArabanın önüne dantel seren gördüm yahu Bence hiç gerek yok... Eliseler bile düzgün konulmazsa haftasında birbirine giriyorken birde örtülü düşünemiyorum... Annenizi ikna edemezseniz bırakın nasıl istiyorsa yapsın sersin... Bir iki hafta durduktan sonra kaldırırsınız... Ben öyle yaptım
Merhaba arkadaslar anneme kalsa giysi dolabını yerlestirirken dantel alıp yayalım üstünede ücgen gelecek sekilde kapatalım diyor. ben istemiyorum dedim o zaman kumascıdan parca alalım düzgün diktirelim altlarına yayalım giysilerin dedi. ben acıkcası onuda istemiyorum hiç pratik değil zaten altı üstüne gelir altından birşey almak istesem rafın. kayıp duracak onlar. neymiş herkes görecekmiş temiz olurmus. kimse görmeyecek zaten. ayrıca nişanlımda böyle seyleri pek sevmez diye düşünüyorum. ne olur akıl verin siz ne yapacaksınız. örtü yada dantel alıp cekmecelere yayacakmısınız giysi altlarına .
annem herkes öyle yapıyor öyle yapılsın deyip durdu. bosuna para verirsin ewrtesi gün tutar ceker fırlatırım dedim. kullanmam dedim. ikna etme asamasındayım.ay bide kayınvalideme derse o da onun tarafını tutar kesin iyice cıldırırım((
yakında kadınlar kızlarına dantel iiç çamaşırı örücekler ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?