Giymediğiniz Kıyafetlerinizi istiyoruz..!

vampirdisli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
208
3
68
32
Arkadaşlar giymedğiniz kıyafetlerniz ve ayakkabılarnzı bize yollayın bizde burda ihtiyacı olanlara werelim.. lütfen..

nereye ve nasıl ? daha acıklayıcı olursanız seviniriz ..

Batman/merkez.. kimsesiz çocuklar için.. kargo ile yollayabilirsnz.. sonuç olark para talep etmiyoruz sadece qiymedklernizi istiyoruz..

yanlış anlamayın sorguluyormusum gibi algılanmasın.anlasmalı oldugunuz kargo varmı mesela ücretsiz tasımayı üstlenen.acık adres vs. ...yaptıgınız işi takdir ettim cok güzel.benim bi arkadasım gecen gün dolabını düzenledi giymedklerini hep çöpe attı o kadar söyledim yazık günah ihtiyacı olan birisine verelim dedimse de dinletemedim.nerden bulucam ihtiyacı olanı filan dedi.keske birbirimize böyle yardımcı olabillsek hep

Anlaşmalı Olduqumz bir kargo yok çünkü biz bir şirket değilz sadece yardmcı olmak isteyen 2 ,3 arkadaş.. kargo ücretlerni biz öderizz o problem değil..

talep cok olur umarım yardımcı olmak isteyen yani.bir kargo şirketiyle anlasılsa daha iyi olmazmı yardımcı olmazlar mı aceba.ben bugün bakıcam ne var ne yok toplayım canım.sosyal paylasım sitelerinde de paylassak mı aceba ??

Hiç bilmiorm kargo kabul edermi.. bende öğrenciyim halletmeye çalışacağım.. şimdilk burda başlayalım sonrasnda başka sitelere yöneleriz..

tamam ben o arkadasıma da söyledim ayarlayalım dedi bi kutu filan daha vardı dedi.bende bugün bakayım da.inş. yapalım bişeyler.

benden bir sürü kıyafet çıkar. göndermeyi de çok isterim. atmaya kıyamadığım için duruyor bazamın altında. ama öğrenciyim ya. size de yük olmak istemem keşke kargoyla anlaşabilseniz

Kıyafet yardmı konularınızı ilgili kuruluşlarla irtibata geçerek halledebilirsiniz.Burada kişisel yardımlara izin veremiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…