giyinmeyi bilmiyorum galiba

Sargoz

güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
12.563
7.620
ben 1.58 boyunda 78 kiloyum sorunum gögüslerim fazla büyük sürekli giyim alışverişi yapamıyorum yaptıgımda da üzerime yakışsın istiyorum kapalı bi bayanım esmer bugday giyim ve renk önerilerinizi bekliyorum

Bence biraz kilo verin sonrasında seçme sansınız da artar zaten,yoksa hep üst beden bol şeyler tercih etmek zorunda kalırsınız.

Bence biraz kilo verin sonrasında seçme sansınız da artar zaten,yoksa hep üst beden bol şeyler tercih etmek zorunda kalırsınız.
kilo verilsem ah dikkat ediyorum az yiyorum ama yok kilo veremiyorum

Öncelikle kilo vermelisiniz. Ben zayıfken bile göğüslerim byüktü ne giysem garip durudu şimdi şişmanım iyice garipleşti sporla biyere kadar küçültebilirsiniz olmadı ameliyat deneyin derim. Diğer türlü göğüsler saklanmıyor. Eşarp olarak şal takıp göğüslerinizin üzerinden geçirmeyi deneyebilirsiniz (yazın çok bunaltıyor bu yöntem) birde siyah giyinmek azda olsa işe yarıyor.

gögüs ameliyatını ssk karşılıyor mu acaba

dayımın kızı sırt omuz ağrısı yaptığını doktoruyla birlikte anlaşıp o şekilde ameliyat gerekçesi sundular ve ameliyat oldu parasız

üst kısım için koyu renk önerisinden başka bişey gelmiyor aklıma, ha bir de yatay çizgiler olduğundan daha geniş gösterir...

çok gerekliyse yani çok büyükse falan karşılıyormuş bende tam olarak bilmiyorum perşembe bu konuyla ilgili doktorla görüşmem var öğrenince yazarım canım
tamam bekliyorum gögüslerim 100 beden suanda

dayımın kızı sırt omuz ağrısı yaptığını doktoruyla birlikte anlaşıp o şekilde ameliyat gerekçesi sundular ve ameliyat oldu parasız
benim aşırı sırt ağrılarım var zaten

Canm ben bugün görüstüm doktorla. Devlet hastanesi. Dediki devlet hastanesinde olucaksan devletin ödeme olayı olmuyormuş istersen şansını bir de ünv. Hastanesinde dene dedi.. Ameliyat icin 2600 tl fiyat verdi. Sormak istediğin bisey varsa cevaplarm

yani devlet karsılamıyor spor da yapamıyorum malesef sen ne yapmayı düşünüyorsun

yan. devlet karsılamıyor spor da yapamıyorum malesef sen ne yapmayı düşünüyorsun
Baska drlarlada gorusucem ozel hastane falan ama ben bekarım emzirme konusu var o beni dusunduruyor her an bu meseleden oturu vazgecebilirim yada kesinlikle sut damarlarina dokunmucam diyen biri cikarsa -ki hic sanmiyorum boyle bisey denicegini- ozaman yaptrcam. Strec film saranlar varmis kuculdugunu idda ediyorlar ama bilemedim ne kadar mantikli ben spor yapiyorum dambıllarla falan az bi kuculme var ama cok az sarkikliginda degisme yok. Rabbim yardimcimiz olsun ne diyim

bi yolu vardır ama işte dediğin gibiRabbim yardımcı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…