Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar daha önce bir konu açmıştım. Küçücük bir mahallede tuhafiye tarzı biryer açmak istiyorum. Bana bebek ve çocuk giyim ve kadın giyim için toptancıları nereden bulabileceğimi söyleyebilecek birileri var mıdır?
Oh çok şükür cevap veren birileri oldu. Çok teşekkür ederim. Ama Mahmutpaşa ve Eminönü'nün nerelerine bakmalıyım. Yani bu işi yapanlar hangi toptancıları kullanıyor. Asıl merak ettiklerim onlar
Mahmutpasanin üst taraflarında toptancilar bir arada. Oraya gittiğinizde sorabilirsiniz de. Direk gosterirler size. Her turlu toptanciyi bulabilirsiniz orada.
Mahmutpasanin üst taraflarında toptancilar bir arada. Oraya gittiğinizde sorabilirsiniz de. Direk gosterirler size. Her turlu toptanciyi bulabilirsiniz orada.