Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok önemli değil zaten büyük olcagnı dusundum sıze buyuk geldgını duyunca nasip ya ben çok kararsız kalıyorum :S
benım de basen ve göbek var işte çan etek istiyorum ne zamandır ama sanırım kısa kalır bende
arkadasım cok tesekkür ederim kot elbise elime ulastı hediyen ıcın ayrıca tesekkurler cok begendim ccokk ıncesin işte burayı bu yuzden sevıyorum senden alısverıs yapıyorum özene bezene bı de ıcıne hedıye koyuyosun:)) kargo elbıseden fazla tutmus olsa da tam ustume oturdu cok sevdım:))
beğenmenize çooook sevindim güle güle kullanın elbiselerinizide hediyenizide...iyi günlerde sağlıkla kullanmanız dileği ile...ayrıca ödeme konusundaki anlayışınız için de çook teşekkür ederim...
bugün elime ulaştı ama çok beğendim ama bana büyük geldi y london 40 beden elbise aldığım fiyattan satıyorum 10 tl..
bu elbiseyi aldığınız fiyattan mı satıyrsunuz
Kizlar bi sey sorucam basligi nasil uyarliyorsunuz ornek olarak mesela 6. Sayfadan itibaren indirim yazmak gibi...