- 28 Ağustos 2008
- 4.539
- 60
- 163
toplu alımlarda yardımcı olacağım.....
canım füme elbise mavi tunik kuşaklı olan ve ylondon siyah elbiseyi enden kol altı(göğüs kısmını) ve basenden ölçüp bana bildirirmisin..teşekkürler..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
toplu alımlarda yardımcı olacağım.....
canım füme elbise mavi tunik kuşaklı olan ve ylondon siyah elbiseyi enden kol altı(göğüs kısmını) ve basenden ölçüp bana bildirirmisin..teşekkürler..
fume elbise tam koltuk altindan gogus 90 basen 100
ylondon koltuk alti 95 gogus altinda bi bant var orasi 90 sonra bollasiyo zaten basen 130
bunu sormuşsunuz galiba mavi cok renkli sifon elbise tunik kol alti 100 kusakli yer gogus altindan lastikli zaten sonrasi bununda bol basen 120
saks mavisi zimbali tunik gogus 90 gogus altindaki lastikli yer 72 basenlerde bitiyo zaten130
teşekkürler..........
canım ürünleri inceledim ama senin bedenin 40 sanırım kot elbise sana büyükse bana da olmaz gibi:26:
keten eteği de beğendim ben çan şeklinde demi dar değil bir de boyu nerelerde eğer dizin altında durursa ben onu düşünebilirm
slm arkadastan aldıgınız sısley m beden kot elbiseyı almak ıstıyorum 40 bedenım olurmu acaba??