pudra rengi file örme bluz standart beden..ben 40 bedenim oluyor..1 kere giyildi..5lira
lacivert krem uzun elbise..sırtı lastikli..m beden..ben 40 bedenim oluyor..giyildi..7 lira
füme karpuz kol elbise..trendyoldan almıştım..2 beden..ben 40 bedenim oluyor...10 lira..sırtında kurdale detaylı penceresi var..
siyah beyaz çizgili tunik..m beden ama ben 40 bedenim oluyor..winmax marka..1 kere giyildi..5tl..
mavi-beyaz çizgili erkek gömleği..eşime hediye geldi..L beden poşetini açıp bakmadık bile..eşime büyük çünkü..mr best diye bir markası var..ben duymadım hiç:) 10 lira
füme kırçıllı etek..koton marka..40 beden..1 kere giydim..10 lira..
saks mavi bluz..tunikte olabilir:)yakası metal zımba detaylı..s eden..pull&bear dan almıştım..x side marka..giyilmedi..5 lira
kırmızı beyaz çiçekli boyundan bağlamalı elbise..koton 38 beden..bir kaç kez giyildi..10 lira..
mavi gümüş simli hırka..batik marka..giyildi ama öyle çok tüylenme falan yok..m beden..7 lira
keten etek..polo garage marka..38 beden ama ben 40 bedenim oluyor..arkada cebi var...yandan bağlanabiliyor..
asimetrik bir modeli var..bir kaç kez giyildi..10 lira
mavi desenli şifon elbise..bunuda trendyoldan almıştım..nell&josh diye bir marka..L beden..giymedim..10 lira
roxy(quiksilver den aldım) marka beyaz mevsimlik mont..kalın keten gibi kumaşı..içi astarlı..m beden..giyilmedi..boyunun uzunluğu basende gibi uzun değil yani..küçük geleceğini bilerek aldım:) giyemiyorum tabi..40 lira..