- 17 Aralık 2018
- 849
- 5.215
- 40
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
Sorun değil biz maskemizi ve eldivenlerimizi taktık gümbür gümbür geliyoruzAceleye geldi biraz davetlileri tekrar ekleme yapıyorum aklıma geldikce tatlışlarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorun değil biz maskemizi ve eldivenlerimizi taktık gümbür gümbür geliyoruzAceleye geldi biraz davetlileri tekrar ekleme yapıyorum aklıma geldikce tatlışlarım
Yok ironi yaptığının farkında olaraktan yazdım burda anlamazlık olmazSen beni hic anlamamissin
Aaa bende ona beynimi yakmıştım çıplak elledi diyor dedim biri bana açıklasınAy bi konuya yorum yapmıştım konunun sahibi banlanmıştı tekrar gelmiş sevgilim beni çıplak elliyır diyo ne dicemi bilemedim
Yok ironi yaptığının farkında olaraktan yazdım burda anlamazlık olmaz
Yok yok diyor ki elbisemden beni elliyor yazdı bana cevap olarakAaa bende ona beynimi yakmıştım çıplak elledi diyor dedim biri bana açıklasın
Elledivenle ellemesi gerekmiş
Yok yok diyor ki elbisemden beni elliyor yazdı bana cevap olarak
Elbiseyle ellemekte nebilimBen tatmin oldum bu aciklamayla
Elbiseyle ellemekte nebilim
Virüs varya eldiven taksaymış keşke
Başına ataş mı duştu Demek lazımdıAy ne bileyim elletmesin ne diyeyim şimdi uzak dur desem niye der
Cıbildak cibildak EldivensizBiz bu konuda sinifta kaldik desene
Cibil cibil dedik hep birbirimize
Kuzucuk akıllı durun yeminle içinizden birilerini gri gördüğüm zaman cinlerim tepeme çıkıyorrrrrr höytttttttOf yine sürtüşmeli konu var. Ben yine duramadım yazdım. Ş elime koluma ne zaman hakim olacam acabaa.
Ay dur seytan kulağına kurşun ben iyi gidiyorum.Kuzucuk akıllı durun yeminle içinizden birilerini gri gördüğüm zaman cinlerim tepeme çıkıyorrrrrr höyttttttt
Aynen ne olur banlanmadan oynayalımKuzucuk akıllı durun yeminle içinizden birilerini gri gördüğüm zaman cinlerim tepeme çıkıyorrrrrr höyttttttt
Hoşbulmuşeeemm bacummmBal0ncuk sabah erkenden açtım topiği hoşgeldin