• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gıvenchy organze

SipidiGonzales

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2009
753
3
296
Diğer
$sgthg121317[1].jpg

Çok eskıden annem kullanırdı gÜzel bı koku olarak kaldı aklımda hep ama sankı bıraz kadınsı aĞır gıbı hatırlıyorum ya da annem kullandıĞı ıÇın ama kalıcıydı

ben de sipariş etmeyi düşünüyorum ama sanırım ağır bir kokuydu... ben öyle hatırlıyorum yengem kullanıyodu ama net olarak hatırlayamadım:1no2:

kızlar ben sureklı kulanıyorum esım ınanılmaz sevıyor bu kokuyu orjınalıne hıc acımadan gıdıp o kadr para verıp alıyor sekerlı cıceksı bır koku ama sunu soyleyebılırım yastıgınıza kadar sınıyor ben dusa gırdıgımde dahı alıyorum kokusunu kesınlıkle tavsıye ederım ılk sıkısta agır gıbı ama bıraz durunca cok dogal guzel bır koku oluyor

kızlar bu kokuyu kullananalardan yorum bekliyorum!!!..
dolumu varmı? güzelmi? kalıcımı?
ve içeriği nedir? baharat? şeker? biraz tarif edermisiniz?
ve tavsiyeniz?

dolumu var ben sormuştum D&P den
ağır bi kokusu varmış önermedi kadın pek.
şekerli bi kokusu var .

ama ağırlğını almak için tek sıkın , uzaktan sıkıp biraz bekleyince dağılır heralde kaydirigubbakcemile3

SELAM KIZLAR

ben kullanıyorum,daha doğrusu evlenirken givenshy den alışveriş yapmıştık deneme boyu vermişlerdi kullanıyorum azıcık sürsende acaip kokuyor kalıcı ve çıkmayan bir koku.. ilk etapta bana hep tütün kolonyasını anımsatıyor ama koku durdukça çekici bir hal alıyor...kadınsı ağır bilindik değil ..tavsiye ederim bi deneyin ben sabah işe gelirken sürdüm kimin yanından geçsem kokladıklarını gördüm koku geliyor ve beğenildi..gerisi size kalmış;)

hemen bende yorumlarımı yazıyorum kızlar :) evet çok ağır bir koku ve çiçeksidir. Biraz daha annelere hitap ediyor.. Ama inanılmaz kalıcı

Back