Givenchy Absolutely Irresistible (aşkı memnu da reklamı yapılan bıhterın parfumu)

bargellodan aldım

canım özelden mesaj yazamıyorum o yüzden burdan yazim dedim üsküdarda yeri.iskeleyi baz alırsan direk yukarı çıkan üyük cadde var caddenin başında üçler market kanaat lokantası falan var o caddeden yukarı doğru yürüren sağda direk cadde üstünde görürsün zaten iskeleden orası 4-5 dakka kadar sürüyor canım ama bargelloyu pek tavsiye edmiycem çünkü 2 parfüm aldım 2side orjinalinin kokusundan biraz farklı ve kalmıyor çok biri absolutely irresistible gerçeği daha tatlı hafif şekerli gibi ama burdakinde o tatlılık gelmiyor diğeride alien onda ise şöyle bir farklılık hissetim orjinelinde çok az hissedilen bir nota baskın oyüzden farklı bi parfümmüş gibi bile gelebilir şahsen babama koklattım hem orjinalini hem bargellodan aldığımı 2si farklı kokular dedifisfisfis

gerçekten süper bir koku bnm çok hoşuma gitti ykm de baktım sıktım bileğime sonra d&p ye gittim sıktım hiç alakası yok bargello dan arkadaş almış o da birebir değil ama d&p dekinden çok daha güzel ve çok kalıcı
ama hiçbiri orjinali gibi kokmuyor ve ben orjinalini istiyorum :uhm:

ben bu kokuyu üniversitedeyken kullanmıştım.yurtta kalıyordum o zamanlar...bunu sıkıp dışarı çıkacağım zaman kızlar koridorda beni yakalayıp boynuma yapışırlardı:))) o derece yani...zor kurtarırdım kendimi ellerinden.

ben denedim bugün hiç beğenmedim ama bayağı indirimdeydi bugün douglasta 30 ml si 39 lira.

givenchy very irresistible yani pembe şişeli olanı daha çok beğendim ama o indirimde değildi

parfümüm bitince very irresistible almayı düşünüyorum, absolutely irresistible ı hiç beğenmedim çünkü sıradan bir koku bence ama very süper

Son düzenleme:
Geçenlerde İzmirdeydim. Kemeraltında açık parfüm satan bir yere girdim ve bir kaç parfüm denedim. Çocuk bana "abla bu yeni geldi bi dene Bihterin kokusu" dedi ve sıktı. Eşimde yaımdaydı ve gerçekten bunu çok beğendik. Sonradan öğrendim ki kokusunu hep merak edip bir türlü deneme fırsatı bulamadığım Givenchy Absolutely Irresistible çıktı. Gerçekten güzel parfüm. Bihterin kokusu olarak lanse edilmeden öncede bu parfümün kokusunu denemeyi çok istemiştim ama fırsat olmamıştı.

givenchy zaten bence parfum ısınden delı gıbı anlıyor cokk guzel kadınsı cıceksı kokular yapıyor absolutely nın kokusu her notada farklı cokk degısık bır parfum bıhterın kokusu olma ozellıgı gercekten cokk sacma guzelım parfumu ayaga dusuruyorlar yaa very de cokk cıcek canlı canlı amarıge keza aynı sekıl tam bır anne kokusu...

amarige çok ççeksi ben tüm notalrında çiçek kokan kokuları sevmiyorum daha oriantal ya da odunsu notalarda arıyorum.bence givenchy nin en güzel kokusu organza tam bir çekici kadın kokusu farklı ve etkileyici.

Merhabalar,
Bu koku güzel olmasına güzel de hiç mi hiç kalıcı değil.
En azından ben de hemencecik uçuveriyor.
Piyasada bundan çok daha güzel, çok daha ucuz ve çok daha kalıcı parfümler var.
Paramı yazık ettiğimi düşünüyorum. benneyaptımki

evrel... aynen katılıyorm .. bugun cevahirde testerıyla yıkandım.. ama 1 saat sonra koku moku kalmadı... yuhh

kızlarr d&p absolutely irresistible ı çıkardımı ilen var mı? 2-3 ay önce yoktu sadece very irresistible vardı absolutely i yapmamışlardı bikaç yorum okudum şimdi sanki çıkmış gibi bilen varsa söyleyebilir mi gidip bakmakistiyorum kokusuna benziyor mu benzemiyromu orjinaline?

arkadaşlar sanki bihter bu kokuyu kullanıyor.geçen gün baktım iğrenç kokuyor beğenmedim.

sahsım adına bıhter kullanıyor dıye denemedım bu bır reklamdı reklamlarını yaptıılar bızımde ılgımızı cektı parfumerıde gorunce denemek ıstedım ve begendım kım sırf bıhter kullanıyor dıye yanı beren saat dızıde fıslattı dıye begenedıgı halde alırkı tamam etkılenıyor olabılırız ama tek basına neden olamaz
yanı ıster bunu kullansın bıhter hanım ıster tutun hıc onmelı degıl bukadar onemsemeyın bıher ın parfumu kısmınısengözlerimebaksanab

calven klein europia yazılısı dogrumu bılmıyorum ama harıka bi parfüm kızlar hem beyaz hem esmer tende gusel duruyor ama ılk 30 dakıka cok agır gelebılır aldanmayın şiddetle tavsıye ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…