• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Givenchy Absolutely Irresistible (aşkı memnu da reklamı yapılan bıhterın parfumu)

kızlar sızılere adresı verdım dıye dun ceza aldım gıremedımmirmirmirmir hic aklıma gelmemıstı keske maıl adrslerınıze atsaydım dusunemedık ıste neyse bıdahakı sefere dıkkatlı olmalıyım:kızgın:
canım umarım begenırsın bırını dedıklerım ıddalı kokular bende oyleyım bugday orta tendeyım

bugün bende bu parfümü gördüm vede coook begendim kokusu müthismis, fiyatida 90 euro falandi sanirim

eeee tabı etkılı oldu bır nevı reklamdı bıhterden cok o sıkıs anındakı kar gıbı yagması behlulun ona bunu hedıye etmesı etkılı oldu sanrımı ama gıvenchy reklamada olmasa satan bır marka kullanalar bılır veryiristibele sanırım yanlız yazdıysam affola super masumane mısler gıbı bır kokudur bu bıraz daha yogunlastırılmıs halı mıs gıbı hafıf burk burun dolduran baymayan kalıcı ve ıddalı bır koku ama beyaz tenlılerde daha basarılı olur sanırım cıcek aılesınden bır koku bugun yıne sıktım tekın acarda kaydirigubbakcemile3

aaaaaay bither reklamını yaptı diye mı mıllet alıyor sırnaşık şey
zaten onun reklamı vardı ayrıca zaten satan bir marka
liv-tyler-givenchy.jpg

610x.jpg

evet ya herkes bihterin parfumu dıyor adı var zaten pasrfumun gıvenchy dıyosun adı yeter baslıgı acarken ozellıkle oyle actımkmı ısmını bılmıyen arkadaslar anlasın hangı parfum dıye ama bıhterın reklamıda turkıyede cok etkılı oldu parfum ıyı ama bıhter satısları patlattı bu tende bayanlara gıdıyor zarafetı anımsatıyor koku zaten

kızlar sızılere adresı verdım dıye dun ceza aldım gıremedımmirmirmirmir hic aklıma gelmemıstı keske maıl adrslerınıze atsaydım dusunemedık ıste neyse bıdahakı sefere dıkkatlı olmalıyım:kızgın:
canım umarım begenırsın bırını dedıklerım ıddalı kokular bende oyleyım bugday orta tendeyım

HADİ YAAA çok üzüldüm..ceza almak ne acaiop ya demek giremyosun ozaman sayfaya..bende ne güzel ya adres telefon veriliyomuş diyodum :)) demekki verilmiyomuş..
bu arada ben escape aldım bekleyemedim o parfümcüye gidip almayı..şuandada sıktım kokusu buram buram gelio soranlar bile oldu daha sabahtan..umarım tenime gitmiştir..artık diğer parfümcüye gidene kadar kullanıcam..bu arada biçok parfüm baktım çok sıkışım hepsi karıştı içlerinde çok kötülerde vardı bide estelauder sıktım hangisi bilmiyorum ama hoşuma gitti sanki eğerki karıştırmadıysam tabi..bu arada omnia demiştin ya bvgari nin ona baktım ama pudralı gelmedi bana ya bide kız dediki omnia nın 3 çeşidi var ama dedi ??

hayatım omnia clasık degıl dedıgım omnıa crıstallını yanı dırek pudra ya evet d p de yok bu dedıgım parfumerıde var bu parfumerı dedıkı bız talebe gorev urun yapıyoruz yanı taleb gormeyen urun yokmus bır urun sordum talep yok ondan yapmıyoruz dedıler escepe tavsıyelerımın arasında vardı sevındım onu almana gul kokusu yogun kalıcı bır koku seftalıde var

hayatım omnia clasık degıl dedıgım omnıa crıstallını yanı dırek pudra ya evet d p de yok bu dedıgım parfumerıde var bu parfumerı dedıkı bız talebe gorev urun yapıyoruz yanı taleb gormeyen urun yokmus bır urun sordum talep yok ondan yapmıyoruz dedıler escepe tavsıyelerımın arasında vardı sevındım onu almana gul kokusu yogun kalıcı bır koku seftalıde var

yaa evtt dün yıkanmıştım saçlarıma sıktım..bugünde üstüme sıktım nasıl buram buram kokuyo varya sürekli koku burnumda ve işe gelir gelmez dikkat çekti soranlar var..tercihlerim arasına girdi bilee...
bu arada bende sana iki farklı koku önereyim..biri dupont..biride salvador dali..özellikle salvador sanırım laguna olanıydı..yeşil renk böyle kocaman dudak şeklinde şişesi..orjinalide uygun fiyat ama heryerde yok, kaldırdılar sanırım ..kokusuda ipek saç kremi var mor renk olan (üstünde badem resmi var badem özlü) kokusunu ona çok benzetiyorum..denemek isteyenler için değişik çok bilinmeyen hoşş kokular..dupont da bana böyle kremsi gibi gelio odunsu belkide.. tam seçemedim ne oldunu ama şekerli tatlı meyveli falan diil..

şuan yanımda duruyor daha bu gün aldım kokusu gerçekten güzel öyle ölüyorum bitiyorum olmadım ama kullanılması gereken bi kokku hem hafif hem kadınsı kalıcılığına gelince testerını sıktığımda 6 saat bileğimde kalmıştı yani çok kalıcı diyemem şekerli çiçekli bi koku hem keskin hem de tatlı
diğer irresistible serisine benediği söyleniyor.
fiyatı 180 tl ve 75 ml.malesef 100ml büyük boyu yok.

arkadaşlar parfümün testerini almak isterseniz özelden msj atın 95 tl kutulu ve seri numaralı gg den özel satış yapmaktayım

bende aldım givenchyi.. bence çok iddialı ve farklı kokmk isteyenler alablr die düşünüyorum.. çok beğendim :) yolda durdurp durdrp sordular ::))))

daha bana soran olmadı ama umrmda degıl bren kendıme soruyorum hetrgun

-----bugun ne sıkmıştım ya mıs gıbı hangısı hımmm dogru gıvenchızemuszemus

içerigini hiç bilmiyordum bakıyorum kopyalıcam sızın ıcın

buyrun
tutkulu,seksi,cezb edici karşı konulmaz cazibe arayan kadınlar için film yıldızlarının dünyasına açılan kapı, büyüleyici bir ihtişamla bu parfümde buluşuyor.heyecan verici üst notalarda mandalina lezzeti,kırmızı orman meyveleri ve kırmızı biberle buluşuyor.portakal ve helyetrop çiçekleri frapan orta notayı oluştururken,yoğun alt notada sedir ağacı,paçuli ve amber sizi bekliyor.

Benım tarıfıme uyuyormusalkisalkisalkis
canım bu içeriğini yazdığın parfüm bihterin parfümümü.eğer öyleyse süpermiş.175 tl mi

absolutley irresistibe gerçekten çok güzel çok beğendim ve dolumunu aldım ancak biraz daha farklı gibi geldi orjinalinden. üsküdarda tek şubesi olan yerden aldım bu marka dolumu daha önce hiç denememiştim acaba d p de varmı bu parfüm belki ordaki daha orjinaline yakındır diye düşünüyorum?????? aynı şekilde very irresestible yide çok beğendim onuda almayı düşünüyorum açığını deneyen var mı ben d p dekini denedim orjinaliyle aynı gibi geldi bana diğer markayı deneyen var mı

absolutley irresistibe gerçekten çok güzel çok beğendim ve dolumunu aldım ancak biraz daha farklı gibi geldi orjinalinden. üsküdarda tek şubesi olan yerden aldım bu marka dolumu daha önce hiç denememiştim acaba d p de varmı bu parfüm belki ordaki daha orjinaline yakındır diye düşünüyorum?????? aynı şekilde very irresestible yide çok beğendim onuda almayı düşünüyorum açığını deneyen var mı ben d p dekini denedim orjinaliyle aynı gibi geldi bana diğer markayı deneyen var mı

üsküdardan nerden aldın?

kızlar dun bargellodan burberry london ve ve organza aldım superler orgınalıyle bırebır ıkısıde şiddetle tavsıye ederım londan cok romantık bır koku duygusal kızlara gore derım çiçek yogunlukta ılk sıktıgında ama sonradan acaıp bebeksı bır koku oluyor organza ıse cok hos yumusak tatlı bır koku yanlız 2 cesıdı var agırıyla karıstırmayın

bu arada gıvenchı konusunda hala hem fıkırım kendım ıcın sıkıyorum cok dıkkat ceken bır koku degıl benım tarzıma gore ama cok mutluluk verıyor bana bu koku bargelloda mevcut d p de yok sanırım

Back
X