• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Givenchy Absolutely Irresistible (aşkı memnu da reklamı yapılan bıhterın parfumu)

fırma adı bargello 1 alana 1 bedava hemde aynı boydaymıs pısman oldum orgınalı aldıgıma
27 subeımz var dedı cocuk netten arastırın bakım

hı avonun percıve hımmmmmmmmm bayılırım
bırde forevey dı sanırım yazılısında hata olmasın

süppersin şekercim yaaa... hemen bakıcam netten hatta belki bu akşam bile alırım.. foraway de çok güzel ama avonda çok tutan bi koku olduğu için hep fiyatı yüksek..yaa çok sevindim :)) ikisininde dolumununolduğuna :)))))a.s.

süppersin şekercim yaaa... hemen bakıcam netten hatta belki bu akşam bile alırım.. foraway de çok güzel ama avonda çok tutan bi koku olduğu için hep fiyatı yüksek..yaa çok sevindim :)) ikisininde dolumununolduğuna :)))))a.s.
,bende pek sevındıydım duneyınkaydirigubbakcemile4 avon hıc bır yerde yoktu cunku

İSTANBULDA ŞB Sİ YOK YAA :(( ANKARA AĞIRLIKLI ŞBLERİ HEP :((kötükedihüso

kızlar ben bugun ugruycam yazarım subelerı varmı ıstanbulda 27 dedı cocuk cunku bırde oyle dP dekıler gıbı bır karıs suratla koklatmıyolar ınsan korkuyor dp dekı kızlardan bes karıs surat bu cocuklar hem cok tarzdı hemde kıbar ben sormadan bır suru tavsıye parfum soyledı

kızlar ben bugun ugruycam yazarım subelerı varmı ıstanbulda 27 dedı cocuk cunku bırde oyle dP dekıler gıbı bır karıs suratla koklatmıyolar ınsan korkuyor dp dekı kızlardan bes karıs surat bu cocuklar hem cok tarzdı hemde kıbar ben sormadan bır suru tavsıye parfum soyledı

sana zahmet ya çünkü nette çok daha az şb gözüküyo muhtemelen ekranları güncel değil ben arıyorum ama meşgu..ayrıca sizin ordaki dp satıcılarıdamı öyleya bizim burdada nekadar yerde baktıysam bitavırları var hiç sevmiyorum.. bende smells good dan alıyorum öyle şeker tatlı bi kız ki dediğin gi herşeyi gösteriyo çok tatlılıkla.. ayrıca şişenle gidiyosun yeniside indirimli oluyo..

cnm cım ya özellikle şb sorcaksan eğer hiç gitme boşuna düşürdüm ben teli ist da şb yokmuş.. bu akşam bende bikaç yere sorucam bakalım belki buralarada gelmiştir.. umarım :))

aa ankara kızılay şb sini aradın netten telini alıp yok dedi demekki bilmiyor..üsküdar uzak değil bana ben giderim oraya en kısa zamanda ya çok çok sevindim..çok saol ya eöeğine sağlık valla.. bi alanada bi bibedava demiştin çifter çifter alim :)) percive ninde kokusuna bakıcam onu hatırlamıyorum ama anladığım kadarıyla koku zevklerimiz yakın, bide tabiki for away çok beğeniyordum.. yuppyyyy hihoyyyt

Son düzenleyen: Moderatör:
foraway bende var dolaba attım kıslık agor bır koku percıve nasıl degıl sana ya yumusun bır ara bebekler ıcın olan yumosu vardı aynı onun gubı kokuyor vernelınde olabılır cok hos sankı yogun bır sampuan krem kokusu gıbı gelıyor cok soft bır koku ama yogun evet 15 tl mıs bır alana hangı boyundan alırsa aynı boy hedıye rıca ederım bırbırımıze yardım etmek ıcın burdayız paylasmak ıcın bu arada ulasırsa soyle merak ederım

foraway bende var dolaba attım kıslık agor bır koku percıve nasıl degıl sana ya yumusun bır ara bebekler ıcın olan yumosu vardı aynı onun gubı kokuyor vernelınde olabılır cok hos sankı yogun bır sampuan krem kokusu gıbı gelıyor cok soft bır koku ama yogun evet 15 tl mıs bır alana hangı boyundan alırsa aynı boy hedıye rıca ederım bırbırımıze yardım etmek ıcın burdayız paylasmak ıcın bu arada ulasırsa soyle merak ederım

ya bizde şuanda arkadaşlarla internetten verdiğin adresin tarifini buluyoduk ya bu kadar olur :)) buldum adresi kısmetse bu hafta sonu olmazsada öbür hafta sonu kesin giderim..bahsettiğin kokuda çok güzel ozaman ben 3 ünüde almayı düşünüyorum..15 çok iyiymiş ya yanındada bi tane veriyosa fiyat çokçok iyi.. sen kullanıyosun peki kalıcımı cnm kokularıda..birde hediyesinide aynısındanmı veriyolar cnm..evt alınca sana yazıcam cnm

cnm bişey daha danışcam sana.. dolaba kaldırdım demişsin kokuyu ya sen biliyosundur..en fazla ne kadar sakladın parfümlerini yani dolumlar nekadar saklanabilr..bide ne şeklde saklıyosun bozulmasın diye..ben genelde aldığımı bitiriyorum yeni alıyorum.. ama şuan elimde bikaç şişe 100 lük parfüm var şuanda kullanamıyorum ağır, kışa kalsın istiyorum, bunlardan bitaneside dolum olanlardan..eğer bozulmadan kışa kalırsa kaldırim bende çünkü şuan hiç kullanamıyorum:uhm:

ya bizde şuanda arkadaşlarla internetten verdiğin adresin tarifini buluyoduk ya bu kadar olur :)) buldum adresi kısmetse bu hafta sonu olmazsada öbür hafta sonu kesin giderim..bahsettiğin kokuda çok güzel ozaman ben 3 ünüde almayı düşünüyorum..15 çok iyiymiş ya yanındada bi tane veriyosa fiyat çokçok iyi.. sen kullanıyosun peki kalıcımı cnm kokularıda..birde hediyesinide aynısındanmı veriyolar cnm..evt alınca sana yazıcam cnm

fıstık hayır ıstedıgın ıkıncı kokuyu alıyosun kalıcılık olarak sorarsan ben ılk bu fırmöadan alıyorum dun aldım oda percıve aldım ıkıncı guccı rush 2 percıvı gece yatarken sıktım sabah kokuyodu tercıhın cok onemlı secerken acık tenlıysen hafıf cıcek fresh alırsan kalır koyu tenlıysen ucar .sana tavsıye dene dıyebılecegım escape -guccı rush 2 escape cok yugun meyva ve cıcek ama bole seftalılı bır meyva kokusu sekerlı degıl guccı rush 2 ıse acaıp mıslergıbı ferahlatıcı bır cıcek kokusu ama hafıf cıcek degıl yogun en kalıcı bunlar oldu son 1 aydır 60 dan fazla parfum denıyorum hergun hemde aradıgım kokuyu bulmak ıcın almasamda denıyorum su an en cok hafızamda kalan guzel kokular bunlar ve omnia cristallını bu cok pudramsı ve cıcegımsı bır koku

cnm bişey daha danışcam sana.. dolaba kaldırdım demişsin kokuyu ya sen biliyosundur..en fazla ne kadar sakladın parfümlerini yani dolumlar nekadar saklanabilr..bide ne şeklde saklıyosun bozulmasın diye..ben genelde aldığımı bitiriyorum yeni alıyorum.. ama şuan elimde bikaç şişe 100 lük parfüm var şuanda kullanamıyorum ağır, kışa kalsın istiyorum, bunlardan bitaneside dolum olanlardan..eğer bozulmadan kışa kalırsa kaldırim bende çünkü şuan hiç kullanamıyorum:uhm:

kalır canım eger bu sene kullandıysan buz dolabında kuvet gıbı soguklugun cok fazla olmadıgı alt bolmelerde sakla zatenm bozulan parfumu anlarsın kotu kokar 2 yıla kadar dayanır parfum acıgıda aynı orgınalıde sonuc ıtıbarıyle ıcerık tamamen kımyasal ama dolumu nıye alıyoruz uygun dıye bol bol kullan bıdahakı seneye bırakma bence

kızlar bu irresistible yurtdışından (eski)erkek arkadaşım tarafından aşkı memnu fln daha piyasada yokken bana hediye gelmişti, şişesi çok şık gerçekten ama kokusu hiç bana hitap etmiyor.... hala kutusu ve parfüm ilk alındığı gibi duruyor dolabımda ..... ( buluşmaya gittiğim zaman ayıp olmasın çocuğa diye birkaç kere sıkmışlığım var tabiiii:))) )

ilk sıkıldığında bilirsiniz guccirush'ın kokusunu ona benzetiyorum ben - (ağır ve bayıcı gelmiştir herzamn rush bana ) ama zaman geçtikçe koku hafifliyor üzerinizde :)) ve burnunuz alışmaya başlıyor kokuya.... böylede garip bi parfüm...

Eklemeden edemeyeceğim; Zevkler ve renkler tartışılmaz... Bana hoş gelmeyen başka birine hoş gelebilir... saygılı olmak gerek bu konularda...

Ve son olarak ben; genç arkadaşlara önermem bu kokuyu :)

kalır canım eger bu sene kullandıysan buz dolabında kuvet gıbı soguklugun cok fazla olmadıgı alt bolmelerde sakla zatenm bozulan parfumu anlarsın kotu kokar 2 yıla kadar dayanır parfum acıgıda aynı orgınalıde sonuc ıtıbarıyle ıcerık tamamen kımyasal ama dolumu nıye alıyoruz uygun dıye bol bol kullan bıdahakı seneye bırakma bence
ya aslında saklamak için diil ama gerçekten kullanamıyorum 1 ay önce falan bahar olmasına rağmen çok şekerli bi koku aldım hata yaptım..bayıyo yani beni birde açıkcası not aldığım kokular var (çoğuda senin tavsiyelerinden) merak ediyorum onları bi an önce alığp denemek istiyorum :)) ama işte üsküdar biraz terste kalıyo bi zaman bulup gidicem hemen

fıstık hayır ıstedıgın ıkıncı kokuyu alıyosun kalıcılık olarak sorarsan ben ılk bu fırmöadan alıyorum dun aldım oda percıve aldım ıkıncı guccı rush 2 percıvı gece yatarken sıktım sabah kokuyodu tercıhın cok onemlı secerken acık tenlıysen hafıf cıcek fresh alırsan kalır koyu tenlıysen ucar .sana tavsıye dene dıyebılecegım escape -guccı rush 2 escape cok yugun meyva ve cıcek ama bole seftalılı bır meyva kokusu sekerlı degıl guccı rush 2 ıse acaıp mıslergıbı ferahlatıcı bır cıcek kokusu ama hafıf cıcek degıl yogun en kalıcı bunlar oldu son 1 aydır 60 dan fazla parfum denıyorum hergun hemde aradıgım kokuyu bulmak ıcın almasamda denıyorum su an en cok hafızamda kalan guzel kokular bunlar ve omnia cristallını bu cok pudramsı ve cıcegımsı bır koku

escape not almıştım yine senden, bakıcam ona..ama rush 2 yi ben biyerde denedim beğenmedim uçtu bide sanki, ama başka ağır kokularda bakmıştım belki onların yanında sönük kalmıştır bilmiyorum tekrar bakim bi..bide şu omnia ya bakıcam dediğin gibi 2.sini farklı vericekler çok fazla çeşit alırım kesin.. pudralı bikaç koku önermiştin onlara bakıcam..bi koku bulim ve evt bu diyim sürekli kullanim istiyorum..beyaz tenli değilim çok açık buğday aslında beyazla buğday arasıyım

Back
X