- Konu Sahibi CennetKokulum
fırma adı bargello 1 alana 1 bedava hemde aynı boydaymıs pısman oldum orgınalı aldıgıma
27 subeımz var dedı cocuk netten arastırın bakım
27 subeımz var dedı cocuk netten arastırın bakım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hı avonun percıve hımmmmmmmmm bayılırım
bırde forevey dı sanırım yazılısında hata olmasın
,bende pek sevındıydım duneyınsüppersin şekercim yaaa... hemen bakıcam netten hatta belki bu akşam bile alırım.. foraway de çok güzel ama avonda çok tutan bi koku olduğu için hep fiyatı yüksek..yaa çok sevindim :)) ikisininde dolumununolduğuna :)))))a.s.
evet bende baktım yok 9 şubesi var galiba öyle yazıyor nette
İSTANBULDA ŞB Sİ YOK YAA( ANKARA AĞIRLIKLI ŞBLERİ HEP
(kötükedihüso
kızlar ben bugun ugruycam yazarım subelerı varmı ıstanbulda 27 dedı cocuk cunku bırde oyle dP dekıler gıbı bır karıs suratla koklatmıyolar ınsan korkuyor dp dekı kızlardan bes karıs surat bu cocuklar hem cok tarzdı hemde kıbar ben sormadan bır suru tavsıye parfum soyledı
kızlar ben bugun ugruycam yazarım subelerı varmı ıstanbulda 27 dedı cocuk cunku bırde oyle dP dekıler gıbı bır karıs suratla koklatmıyolar ınsan korkuyor dp dekı kızlardan bes karıs surat bu cocuklar hem cok tarzdı hemde kıbar ben sormadan bır suru tavsıye parfum soyledı
foraway bende var dolaba attım kıslık agor bır koku percıve nasıl degıl sana ya yumusun bır ara bebekler ıcın olan yumosu vardı aynı onun gubı kokuyor vernelınde olabılır cok hos sankı yogun bır sampuan krem kokusu gıbı gelıyor cok soft bır koku ama yogun evet 15 tl mıs bır alana hangı boyundan alırsa aynı boy hedıye rıca ederım bırbırımıze yardım etmek ıcın burdayız paylasmak ıcın bu arada ulasırsa soyle merak ederım
foraway bende var dolaba attım kıslık agor bır koku percıve nasıl degıl sana ya yumusun bır ara bebekler ıcın olan yumosu vardı aynı onun gubı kokuyor vernelınde olabılır cok hos sankı yogun bır sampuan krem kokusu gıbı gelıyor cok soft bır koku ama yogun evet 15 tl mıs bır alana hangı boyundan alırsa aynı boy hedıye rıca ederım bırbırımıze yardım etmek ıcın burdayız paylasmak ıcın bu arada ulasırsa soyle merak ederım
ya bizde şuanda arkadaşlarla internetten verdiğin adresin tarifini buluyoduk ya bu kadar olur :)) buldum adresi kısmetse bu hafta sonu olmazsada öbür hafta sonu kesin giderim..bahsettiğin kokuda çok güzel ozaman ben 3 ünüde almayı düşünüyorum..15 çok iyiymiş ya yanındada bi tane veriyosa fiyat çokçok iyi.. sen kullanıyosun peki kalıcımı cnm kokularıda..birde hediyesinide aynısındanmı veriyolar cnm..evt alınca sana yazıcam cnm
cnm bişey daha danışcam sana.. dolaba kaldırdım demişsin kokuyu ya sen biliyosundur..en fazla ne kadar sakladın parfümlerini yani dolumlar nekadar saklanabilr..bide ne şeklde saklıyosun bozulmasın diye..ben genelde aldığımı bitiriyorum yeni alıyorum.. ama şuan elimde bikaç şişe 100 lük parfüm var şuanda kullanamıyorum ağır, kışa kalsın istiyorum, bunlardan bitaneside dolum olanlardan..eğer bozulmadan kışa kalırsa kaldırim bende çünkü şuan hiç kullanamıyorum:uhm:
ya aslında saklamak için diil ama gerçekten kullanamıyorum 1 ay önce falan bahar olmasına rağmen çok şekerli bi koku aldım hata yaptım..bayıyo yani beni birde açıkcası not aldığım kokular var (çoğuda senin tavsiyelerinden) merak ediyorum onları bi an önce alığp denemek istiyorum :)) ama işte üsküdar biraz terste kalıyo bi zaman bulup gidicem hemenkalır canım eger bu sene kullandıysan buz dolabında kuvet gıbı soguklugun cok fazla olmadıgı alt bolmelerde sakla zatenm bozulan parfumu anlarsın kotu kokar 2 yıla kadar dayanır parfum acıgıda aynı orgınalıde sonuc ıtıbarıyle ıcerık tamamen kımyasal ama dolumu nıye alıyoruz uygun dıye bol bol kullan bıdahakı seneye bırakma bence
fıstık hayır ıstedıgın ıkıncı kokuyu alıyosun kalıcılık olarak sorarsan ben ılk bu fırmöadan alıyorum dun aldım oda percıve aldım ıkıncı guccı rush 2 percıvı gece yatarken sıktım sabah kokuyodu tercıhın cok onemlı secerken acık tenlıysen hafıf cıcek fresh alırsan kalır koyu tenlıysen ucar .sana tavsıye dene dıyebılecegım escape -guccı rush 2 escape cok yugun meyva ve cıcek ama bole seftalılı bır meyva kokusu sekerlı degıl guccı rush 2 ıse acaıp mıslergıbı ferahlatıcı bır cıcek kokusu ama hafıf cıcek degıl yogun en kalıcı bunlar oldu son 1 aydır 60 dan fazla parfum denıyorum hergun hemde aradıgım kokuyu bulmak ıcın almasamda denıyorum su an en cok hafızamda kalan guzel kokular bunlar ve omnia cristallını bu cok pudramsı ve cıcegımsı bır koku