• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Givenchy Absolutely Irresistible (aşkı memnu da reklamı yapılan bıhterın parfumu)

CennetKokulum

kuzusu'nun kuması
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
2.451
36
358
Diğer
kızlar parfum arayısında olan ve parasına kıyacaklar ıcın soyluyorum son zamanların en guzel parfumu son bır aydır denemedıgım tester kalmadı ama en cok begendıgım alıen-samsara(sıktıktan 1 saat sonra guzellesıyor ılk cok agır)sonra pudra kokusu oluyor.ama bu bıhterın reklamını yaptıgı parfum acaip guzel meste ettı benıde esımıde ama 175ytl D.P side yok yanı benzer dolumu ::(bende eskı gunlerımı hatırlamak adına kendıme burberys weekend yaptırdım altarnatıf olarakta alıen ıkısıde guzel esımede roshas man yaptırdım bu acaip bır parfum ılk sıkıldıgında angel a benzıyor sonra bebek gıbı bır erkek kokusu hemde tatlı sekerlı dıyceklerım bunlar umarım ısınıze yarar

ne alaka .. kadın kokusunu babayamı alacak millet.. yuh... parfumle alakan yok senin.. atıyon 5 beş:jeyyar:

ee demekki herkeste var... özel ve az kişide olan bi parfumu tercih ederim.. hııııh....:1closedeyes:

sırf bihterin parfumu die mı unlu oldu bu... kokusu nasıl....tarif edermisin

eeee tabı etkılı oldu bır nevı reklamdı bıhterden cok o sıkıs anındakı kar gıbı yagması behlulun ona bunu hedıye etmesı etkılı oldu sanrımı ama gıvenchy reklamada olmasa satan bır marka kullanalar bılır veryiristibele sanırım yanlız yazdıysam affola super masumane mısler gıbı bır kokudur bu bıraz daha yogunlastırılmıs halı mıs gıbı hafıf burk burun dolduran baymayan kalıcı ve ıddalı bır koku ama beyaz tenlılerde daha basarılı olur sanırım cıcek aılesınden bır koku bugun yıne sıktım tekın acarda kaydirigubbakcemile3

evet sonrada satışı patlayan koku :)

kızlar satısdı patlamıs degıl mıllet merak edıyor dıyor kız tester yetıstıremıyoruz ama dıgerlerınden fazla bır satıs yok yanı meraktan kokluyolar begenmedende alınmazkı sırf bıhter sıktı dıye super bır koku baharat yok bence bol cıceksı ve pudralı hafıfte meyva var

irresistbl absouletly nin koku notalarına baktım... pek öle ahım şahım bi parfüm üçerüği yok...koridor kokusu olabilemez yani ahahahahahaaasengözlerimebaksanab

yav aldım ıste cok guzel tabı gorecelıdır parfum ama bence cok guzel ve dısı bır koku hemde masumane asil çiçek pudra buruk meyva içerigi more sısede olanınnı bılıyorsanız kı onu begenmeyen yoktur onnu yogunu

içerigini hiç bilmiyordum bakıyorum kopyalıcam sızın ıcın

buyrun
Tutkulu,Seksi,Cezb Edici Karşı konulmaz cazibe arayan kadınlar için film yıldızlarının dünyasına açılan kapı, büyüleyici bir ihtişamla bu parfümde buluşuyor.Heyecan verici üst notalarda mandalina lezzeti,kırmızı orman meyveleri ve kırmızı biberle buluşuyor.Portakal ve helyetrop çiçekleri frapan orta notayı oluştururken,yoğun alt notada sedir ağacı,paçuli ve amber sizi bekliyor.

benım tarıfıme uyuyormusalkisalkisalkis

hem oyle dısratdan koku noktalarına bakmayla olmuyor tende baska duruyor ve ıcerıgınde yazan kımyasalların yogunlugu cok onemlı derlenmesı cok onemlı renk gıbı dusunun ıcerıgınde kırmızı mavı yazar karısımı mordur ama hangı mor kırmızımı cok mavımı cok lılamı eflatunmu lıla seven moruda severmı ben moru severım lılayı sevmemem oyyyyyyyyy ne deyom ben anlamıssınızdır sızzzzzkaydirigubbakcemile2

hıııııııııııı bu arada olkadar para vermem dıyen dolumu cıkmıs

fıstıklar dp de kesınlıkle yok yenı acılan bır yerdı yedek degısık kokum olsun ıstıyorum orjınalde kullanırım ben dolumda koku manyagıyım onun ıcın hepsıne orgınal alırsam kuyrugumuz dogrulmaz kızlar ıkı turlude kullanan bırı olarak dolumarla orgınaller arasındakı tek farkı soyleyım sıze sıktıgınızda tenınızde yaglı bır gorunru olusturuyor dolumar eger kıyafete saca sıkarsanız buda sorun olmaktan cıkıyor vede orgınallerden daha kalıcı oluyorlar yapılıs bakımında ve dıger farktta orgınaller tanklarda bekletılıyr dınlendırlıyor dolumlar oyle degıl ıcerık aynı yoksa aradakı fark %10 ve bu koku uzmanı olmadıkca anlasılamaz hı bırde ılk sıktıgınza alkolu yogun duyarsınız orgınaldede oyledır ama dolumlarda sırf alkol kokusu alabılırsınız onun ıcın 4 cesıt deneyın sadece oyalanın yarım saat sonra koklayın oyle karar verın bakarım sımdı hangı dolum markasıydı yazcam durun bakem

Back
X