- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
- Konu Sahibi Fosforbronz
-
teşekkür ederim :) olsun siz yine de canınızı sıkmayın, illa ki gider kilolar, Allah beterinden saklasın :)Ne iyi kalplisinizama eski kiyafetlerimin hic biri olmuyor. Sifir gobek vardi nerdeyse simdi koca bi gobek var
Boyunuz kaçAyy cozum tabiki de. S bedende XL ciktim resmen duba gibi oldum
170Boyunuz kaç
Atarli degilim de ben yapamadıklarimi yapmak icin destek istiyorum ama destek yerine kostek olan varKonu sabihi çok atarlısın yahu, emek vermeden olmuyor şahane vücut, o mankenler vs neler yapıyor bir baksan küçük dilini yutarsın. Keza sporcular da öyle.
65-67 kilo olmanız lazım en fazla
Ama ne laf olsun diye s giyemezsin diyor
Atarli degilim de ben yapamadıklarimi yapmak icin destek istiyorum ama destek yerine kostek olan var
Boyu uzun olabilir.63 kiloda bir insan s beden giymezki eski kilonla yeni kilon arasında çok aşırı fark yok arada ki fark yükselmeden vermeye çalış biraz düzenli beslenmek ve hafif rutin egzersiz işini görür.
Boyunuz kac?Kizlar dogumdan sonra verdigim kilolari fazlasiyla geri aldim. Psikolojim cok bozuk. Ha bire de yiyorum. Hele de tatliya hic dayanamiyorum. 63 ile hamile kalmistim su 76 falanim
6 kilo fazlaniz var eğer boyunuz 1.60felan olsaydi 76 kilo fazlaydi ama boyunuz uzun zaten 1.70Boyunuz kaç
170Boyunuz kac?
Ben 54 olmak istiyorum.65-67 kilo olmanız lazım en fazla
Basen popo ve gobek cok çıktı.kollar desen guresci kolu gibi oldu ki hamile iken bile sismemisti6 kilo fazlaniz var eğer boyunuz 1.60felan olsaydi 76 kilo fazlaydi ama boyunuz uzun zaten 1.70
Gelin eski kiyafetlerimi gostereyim o halde ne diyimAma tabi 63 kg da s olması için 1. 82 lerde olması lazım öyle olsa şuan xl olmaz m/l olur.
Bilemedim muaallak biraz
willedwoman
170 boya 54 kilo aşırı zayıf olurBen 54 olmak istiyorum.
Gostermenize gerek yok kiGelin eski kiyafetlerimi gostereyim o halde ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?