Gittikce kilo aliyorum yardim lütfen

turkuaz86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
2.068
533
123
Bu konuyu baska yere acabilecegimide biliyorum ama gercekten cok büyük bir dert oldu artik benim icin.

Bunalimdayim. Bunaldim.kendimden biktim bide üstüne üstlük gittikce sisiyor ve kilo aliyorum.
Testler yapildi hersey normal. Hamile falanda degilim.
Spor salonuna yazildim. Popomu kaldirip gidesim yok. Sikiliyorum. Nasil ne yiycegimi sasirmis durumdayim.bir kac kilo versem motivasyonum yükselcek ama bezdim. Zaten depresyondayim iyicene cikilmayan bir durumun icindeyim
Kendimden hic mutlu degilim.kiyafetlerim olmuyor, makyaj yapasim bakim ypasim yok. Halbuki 30lu yaslar en önemli yaslar gelecege yatirim icin. Herseyin farkinda ve bilincindeyim..ama olmuyor yapamiyorum.delircem. mutsuzum birtürlü eski mutlulugumu yakalayamiyorum. Cökmüs gibiyim.

Nasil zayifliyacam gecen sene bu zamanlarda ben 55 kiloydum.simdi ise 70 kilo olmusum. Delircem. 48 kilo olmayi hedeflerken ise bakin.

Dogru düzgün yemek yedigimde yok o motivasOnu kendimde göremiyorum. Nasil olcak nasil vercem.dahada fazla kilo almaktan korkuyorum.

Yardimci olun bana lütfen.
Hic yemek yiyesim bile yok hareket edesim.kendimden utaniyorum resmen.

55 den 70 e nasil ciktiniz oyle :( Depresyon ruh halindeki degisim sebep bence once bununla ilgili bi cozum bulmalisiniz. Ben de moral bozuklugu depresyon zamanlarimda kilo aldim ruh hali iyi olunca kilo vermek icin motivasyon kolay oluyor.

Ben de regl öncesi habire pizza vs yaptım yaptım yedim.Bugün bitti ,tartıldım veee..
1 haftada 4 kg nasıl alınır yaaaa :mad::mad::mad:
Çok kötü oldum.

Ben geçen sene bu aylarda tam 62 kiloydum. Boyum 1.75 ve çok memnundum vücudumdan. Sonra üniversiteye gidince dersler stres derken 80 kiloyu gördüm. :KK57:
Kendini motive etmek herşeyin başında geliyor bence. Bu dünyada isteyipte başaramayacak kimse yok. 1 hafta içerisinde 5 kilo gitti bile bende. 75 kiloyum şuan da. Spora başladım. Bende nefret ederim spor salonlarından. Ama o yürüyüş bandında yürürken bile hayal ediyorum eski 36 beden kıyafetlerime girebilmeyi. Bu gelecek için en değerli yatırım. Bir an önce bu bunalımdan çık ve farkına var derim. Oturdukça hiç bir şey düzelmiyor inan. Ama bir şeyler için çabaladıkça bu senin hayata karşı umudunu kat kat artırıyor. :KK39::KK15:

Ben de regl öncesi habire pizza vs yaptım yaptım yedim.Bugün bitti ,tartıldım veee..
Çok kötü oldum.
Bende hergün tost yapmaya başladım ya 800 gr almışım kendime geldim yoksa 5 kiloyu bulurdu.
Hergün tartılıyorum bu frenlememe yardımcı oluyor yoksa ipin ucunu kaçırırdım bence sende öyle yap.:110:

Bu konuyu baska yere acabilecegimide biliyorum ama gercekten cok büyük bir dert oldu artik benim icin.

Bunalimdayim. Bunaldim.kendimden biktim bide üstüne üstlük gittikce sisiyor ve kilo aliyorum.
Spor salonuna yazildim. Popomu kaldirip gidesim yok. Sikiliyorum. Nasil ne yiycegimi sasirmis durumdayim.bir kac kilo versem motivasyonum yükselcek ama bezdim. Zaten depresyondayim iyicene cikilmayan bir durumun icindeyim
Kendimden hic mutlu degilim.kiyafetlerim olmuyor, makyaj yapasim bakim ypasim yok. Halbuki 30lu yaslar en önemli yaslar gelecege yatirim icin. Herseyin farkinda ve bilincindeyim..ama olmuyor yapamiyorum.delircem. mutsuzum birtürlü eski mutlulugumu yakalayamiyorum. Cökmüs gibiyim.

Nasil zayifliyacam gecen sene bu zamanlarda ben 55 kiloydum.simdi ise 70 kilo olmusum. Delircem. 48 kilo olmayi hedeflerken ise bakin.

Dogru düzgün yemek yedigimde yok o motivasOnu kendimde göremiyorum. Nasil olcak nasil vercem.dahada fazla kilo almaktan korkuyorum.

bi sene de 55 kilodan 70 kiloya mı, canım bi hastalığın falan olmasın, bence hormonlarına bi baktır

O kadar kilo tamamen hareketsizlikten alıyorsunuz. Aynı şekilde 58 den 70 e çıkmış bir insanım üniversite hayatım boyunca sağlıksız beslenme ve hareketsizlikten. şuan 60 a geri indim. İş hayatına atıldığımdan beri hareket yoğunluğumu arttırdığımdan. Seni çok iyi anlıyorum aynı süreçlerden ben de geçtim çünkü. Hiç yemek yememek zayıflatmaz zaten vücut açlığa karşı kendini savunduğundan kilo veremezsiniz. Silkelenin kendinize gelin akşamları yürüyüş yapın evde basit birkaç hareketi yapın ama yatmayın hareketli bir yaşam yaratın kendinize. Yürüyüşten sıkılıyorum derseniz mağaza dolaşmaya çıkın önce şu depresyon halinizden kurtulun kendinizi bir dışarı atın devamı gelecek. Bu forumdaki diyet gruplarına katılabilirsiniz motive olmak açısından.

55 den 70 e nasil ciktiniz oyle :KK43: Depresyon ruh halindeki degisim sebep bence once bununla ilgili bi cozum bulmalisiniz. Ben de moral bozuklugu depresyon zamanlarimda kilo aldim ruh hali iyi olunca kilo vermek icin motivasyon kolay oluyor.

Ruh halimde düzelmedi gitti. Hepsi birbirine bagli olunca ne yapacagimi sasiriyorum resmen. Silkelenemedim birtürlü

Çok kötü oldum.
Abooov. Naptın sen :KK53: bi gün falan olur o istek yahu. Kaç gün sürmüş o öyle.
Ben de yapardım onu ama 1 gün. Yedikten sonra da eritmek için dört dönerdim. Seninkiler oturudüşmüş resmen

Ben de 45den 60a çıkmıştım. İğrenç hissetmeye başladım sonunda , spor salonuna bile hevessiz yazıldım ama hoca beni heveslendirdi. Bir de eşim de eşlik ediyor bu kez bana. Bu şekilde 55buçukla başladım. Gaza gelmek için de burda günlük tutmaya başladım. İyi geliyor. Mesela çikolata yersem nasıl yazarım ben onu oraya diye yiyemiyorum. Bir de 15güne tamamlanınca fark görülecek ya o zaman sen de motive olursun. Yılma, sadece bir yerden başla. Ve de ki yapmalıyım, başarmalıyım. Onca insan nasıl kilo veriyor? Hem de 50kilo üstü verenler bile varken bizim için 10-15kilo zor birşey olmamalı.

1 hafta da 4 kg mi ? Yok artık
Evet yaa.kafayı yedim tartıda görünce 61 i.
Yerken çok iyiydi,bu ay kaşım gözüm döndü regl öncesi açlık zımbırtısında.
Başladım şimdi kesmeye ve harekete,iki haftada gitmek zorunda hepsi.
Kararlıyım.

Haklisiniz zor olmamali. Ama gittikce kendimi bos vermeye basladim. Bakim bile sifir. Saclarimi kestirdim ve boyadim pisman oldum. Gittik tekrar siyaha boyattim. Kendimi begenemiyorum. Birkac kilo daha alirsam obez grubuna gircem :( kiyafetlerim olmuyor. Icimden birsey almak gelmiyor. Sene sonuna bambaska olayim diyorum. Ama yok olmuyor heves istek sifir. Biryanda herfün agliyorum halime.

Bazi insanlarda sinir asabilik vb seyler kilo yapar mesela ben sinirliyken daha cok yerim ve ne yedigimi ne kadar yedigimi hic anlamam. Canm nasil desem bilmiyorum ama senin tedavin ne biliyomusum abdest namaz kuran zikir . Rabbime yonel dua et seccadenin basina otur hic bir sey demesende Rabbim senin icini bilir sana sah damarindan daha yakindir . sen bu bunalimdan anca boyle cikabilirsin Allaha emanet ol canm hoscakal

Bazi insanlarda sinir asabilik vb seyler kilo yapar mesela ben sinirliyken daha cok yerim ve ne yedigimi ne kadar yedigimi hic anlamam. Canm nasil desem bilmiyorum ama senin tedavin ne biliyomusum abdest namaz kuran zikir . Rabbime yonel dua et seccadenin basina otur hic bir sey demesende Rabbim senin icini bilir sana sah damarindan daha yakindir . sen bu bunalimdan anca boyle cikabilirsin Allaha emanet ol canm hoscakal

Evet sinirlilik üzüntüde abur cubura saldirabiliyorum. Ama onun yerine yemek yemiyorum. Ginede alıyorum

Mesele zaten doğru dürüst ve sağlıklı yemek yememen canım. Abur çuburu kes güzelce yemeğini ye protein ağırlıklı beslen. Aslında birkaç şeyi yaparak bile verebiliyor insan. Bildiğimiz şeyler akşam hiçbirşey yememek, bol su, yeşil çay , sıfır şeker vs...

Back
X