Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar öyle bi parfüm istiyorum ki gittiğim yerde iz bırakiyim ağır koksun ama insanın sürekli kokası gelsiin bi çikolata kokusu gibi ama çok sıkmasın mide bulandırmasın :) doldurma olarak soylerseniz çünkü orjinallerini alamam
valla canım söylicem parfümü kullanmadm ama ablam parfümlerden nefret eder hayatta kullanmaz kullananlarn yanında durmaz ama bi parfüm kokusu duymus rüzgarla böle haff hafif kokusu geliyoms bayılmıs ablam almanyada yasıyo parfümün adıda " cashmere " ben sinopluyum burda bulamadm belki sen bulursn ablama söledim daha yollıcak bana
valla canım söylicem parfümü kullanmadm ama ablam parfümlerden nefret eder hayatta kullanmaz kullananlarn yanında durmaz ama bi parfüm kokusu duymus rüzgarla böle haff hafif kokusu geliyoms bayılmıs ablam almanyada yasıyo parfümün adıda " cashmere " ben sinopluyum burda bulamadm belki sen bulursn ablama söledim daha yollıcak bana
Chopard Wish EDP 50ML Bayan Parfümü
KOKU AİLESİ Çiçeksi Meyveli Oryantal
ÜST NOTALAR Fresh meyveli: Pembe hanımeli, armut, siyah üzüm, frenk üzümü, akasya, japon mandalinası
ORTA NOTALAR Çiçeksi Meyveli: Manolya, patçuli, osmanthus, yasemin, bambu otu, beyaz şeftali.
ALT NOTALAR Sıcak Oryantal: Binbir çeşit tütsü, amber, vanilya, çin baklası, şekerleme
İz bırakmak deyince angel'ı da unutmamak lazım. Bizim okulda bir kız kullanırdı, kızı görmeden geldiğini merdivenlerde kalan angel kokusundan anlardık . Kız resmen imzasını atıyordu:)) Bir dene canım yanık şeker kokusu severmesin bilmem ama...