• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gittiğim yerde iz bırakmak istiyorum .

• Konu Sahibi Konu Sahibi slsn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

slsn

Viyolist ~
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
655
4
118
İzmir
Kızlar öyle bi parfüm istiyorum ki gittiğim yerde iz bırakiyim ağır koksun ama insanın sürekli kokası gelsiin bi çikolata kokusu gibi ama çok sıkmasın mide bulandırmasın :) doldurma olarak soylerseniz çünkü orjinallerini alamam

valla canım söylicem parfümü kullanmadm ama ablam parfümlerden nefret eder hayatta kullanmaz kullananlarn yanında durmaz ama bi parfüm kokusu duymus rüzgarla böle haff hafif kokusu geliyoms bayılmıs ablam almanyada yasıyo parfümün adıda " cashmere " ben sinopluyum burda bulamadm belki sen bulursn :D ablama söledim daha yollıcak bana :D:D:D

valla canım söylicem parfümü kullanmadm ama ablam parfümlerden nefret eder hayatta kullanmaz kullananlarn yanında durmaz ama bi parfüm kokusu duymus rüzgarla böle haff hafif kokusu geliyoms bayılmıs ablam almanyada yasıyo parfümün adıda " cashmere " ben sinopluyum burda bulamadm belki sen bulursn :D ablama söledim daha yollıcak bana :D:D:D

Teşekkür ederim çarşıya çıktığımda en kısa zamanda buna bakıcam :1:

lolita nın kokusu kurabiye gibi. belki hoşunuza gider bunada bakın bence :)

eger gercekten boyle bisey istiyosan kesinlikle givenchynin ange au demon

inanilmazzzzz bir kokuu bu yaz turkiyede herkes yolumu kestii :23:

Chopard Wish EDP 50ML Bayan Parfümü
KOKU AİLESİ Çiçeksi Meyveli Oryantal
ÜST NOTALAR Fresh meyveli: Pembe hanımeli, armut, siyah üzüm, frenk üzümü, akasya, japon mandalinası
ORTA NOTALAR Çiçeksi Meyveli: Manolya, patçuli, osmanthus, yasemin, bambu otu, beyaz şeftali.
ALT NOTALAR Sıcak Oryantal: Binbir çeşit tütsü, amber, vanilya, çin baklası, şekerleme

Biraz agır gibi ama yınede guzel bence...:54:

iz bırakmak istiyorsan christian dior Hypnotic Poison kullanıcaksın :)

İz bırakmak deyince angel'ı da unutmamak lazım. Bizim okulda bir kız kullanırdı, kızı görmeden geldiğini merdivenlerde kalan angel kokusundan anlardık . Kız resmen imzasını atıyordu:)) Bir dene canım yanık şeker kokusu severmesin bilmem ama...

Çok teşekkür ederim hepinize kızlar o zaman ben hepsini yazıyım bi kenara :1: teek teek bakıyım

Back