gittigidiyor'dan parfüm???

pembelii

oğluşum aşkımm
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
6.005
237
173
38
aranızda gittigidiyor.com'dan parfüm alan oldu mu hiç hanımlar? gerçekten orijinal midir acaba burda satılan parfümler? tester diyo bazısında ama emin olamadım :uhm: yardımcı olursanız sevinirim a.s.

ben de almayı düşündüm bi parfüm ama orijinal çıkmazsa diye tereddüt ediyorum ne yapacağımı bilemedim :sm_confused:

gittigidiyora güvenme
strawberrye bak, yılbaşı indirimi var orjinal parfümlerde, çok ucuz :sinifsinif:

gittigidiyora güvenme
strawberrye bak, yılbaşı indirimi var orjinal parfümlerde, çok ucuz :sinifsinif:

strawberrye de bakıyorum ama istediğim bi parfüm vardı da gittigidiyorda ucuz o yüzden sormuştum.ama vazgeçtim zaten orijinal olcağını sanmıyorum.teşekkürler

ben cesaret edemem açıkçası gittigidiyordan parfüm almaya CADIARZU oradan bir çok şey aldım ama parfüm riskli bişey gerçekten de.. bence kullanıcı bazlı değil de şirket bazlı satış sitelerinden parfüm alırsan daha iyi olur, markaların kendi ürünlerini koydukları bir takım online alışveriş siteleri var onlara yönel bence

evet ben de biraz daha inceledikten sonra vazgeçtim cesaret edemedim.teşekkürler

gittigiddiyorda satış yaapn biri olarak söylüyorumki; ürün alırken mutlaka satıcı profilini inceleyin.profilindeki yorumlardan analrsınız orjinal olup olmadığını..

aman kızlar gitigidiyor mu uzak durun ben malesef bir gaflet anında aldım satıcıda iyi rol yaptı ysl cinema istedim allahtan orjinalini kullanıyorum bana çok kötü bir şişede kolonya tarzı birşey yollamış korkunçtu fiyatıda çok düşük değildi siz siz olun o siteden parfüm almayınn...

Ben de Gittigidiyor'da satış yapıyorum. Mesela şeye dikkat edin; 1 TL'den satanlar filan %90 sahte oluyor ama daha yüksek meblağlarda atıyorum 60 - 70 gibi bir fiyatsa parfüm orijinaldir ama defoludur. Bunlara dikkat edin. Benimkiler de bu şekilde mesela. Bir de satıcıyla iletişimi bırakmayın ve tüm konuşmaları kaydedin. Eğer sahte gelirse ürünü geri gönderin ve Gittigidiyor'a da para iadesiyle ilgili bir mesaj atın. Durumunuzu belirtin iade ediyorlar parayı. Burada kanıt olarak kaydettiğiniz mesajları gösterebilirsiniz. Korkulacak bir şey yok yani. Bence kesinlikle Gittigidiyor ya da Sahibinden.com gibi sitelerden bu tarz alışverişleri yapın hem taksit imkanı sunuyorlar hem de çok daha ucuza orijinal malzemeleri bulabiliyorsunuz. Korkmayın o kadar yani, her şeyin bir çözümü var :)

ben büyük bir kozmetik mağazalar zincirinden bir tanesinden bir parfüm aldım, yani parfüm orjinal. Almadan önce koluma testerini sıktımıştım, o an için beğendim ve parfümü satın aldım, ama yarım saat sonra koku inanılmaz derecede iğrençleşti. Dolayısıyla da o parfümü satmak istiyorum. Gittigidiyor a koysam insanlar sahte olduğunu mu düşünür ? Ne yapmalıyım? ne yazayım açıklamasına ki insanlar güvensinler? çünkü gerçekten orjinal bir parfüm.

iğrençleşti dediğim bu parfüm aslında çok beğenilen bir markanın parfümü ama benim tenime hiç gitmedi.. ya da ben beğenmedim işte..

nemida ne yazarsan yaz insanlar parfümün sahte oldugunu düşünür,yapabilecegin bişi yok yani, sadece şöyle yapabilirsin mugladasın ya mugladan biri almak isterse yüz yüze görüşürsün parfümü görür

zaten gittigidiyorda alan kişi ürünü alıyor bakıyo sonra onay veriyo sahte olması durumunda geri iade hakkı var .bence sen parfürfümün açıklamsını yap ve orjinalliğine kesin eminsen istediğiniz yerde teyit ettirebilirsiniz diyede yaz bu güven veriri hem gider baktırır parfümeridikeler hemen anlıyo zaten orjinal olup olmadığını.

hangi parfümü aldın canım. ismi ne?

Gitti gidiyorda genelde sahte olduğu düşünülüyo.Bence tanıdığın birine sat yada takas yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…