Gitti yeni yıl tatili :(:(

blueangel1771

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2008
883
1
96
37
İzmir
Kızlar bi sorum olucak!! Yılbaşı ertesi günü yani cuma günü çalışıcak olanlar varmı aranızda acaba.bn çalışıcamda.bnm gibi tatili heba olan yılbaşı gecesi erkenden yatmk zorunda olan ve tüm programaları alt üst olan biri daha varmıdır aranızda:gitme:senağlama

(umarım konuyu doğru yere açmışımdır )

Ben de çalışıyorum yalnız değilsin kaydirigubbakcemile5
Bizim işyerimiz pazar günleri ve dini bayramlarda çalışmaz diğer resmi tatillerin hepsinde çalışırız zor ama uymaya mecburum :gitme:

off yaa ne kötü bişi bu insan biraz düşünceli olur.yeni yıl tatili resmi tatildir.ne saçma.gelicez ve incin top oynuo olucak burda biliorum.Boşuna gavur izmir demiolar yani burda herkes yatış yaapr yılbaşı ertesi günü Afro arkadaşım aydınlımıısn sen ?bnde nazilliliyimkaydirigubbakcemile5

mesleğin nedirki
mağaza yada marketlerde çalışanlar ertesi günde çalışır ama daha geç işyerini açarlar

mesleğin nedirki
mağaza yada marketlerde çalışanlar ertesi günde çalışır ama daha geç işyerini açarlar

biliorum canım ama o tarz biyerde çalışmıyorum.muhasebeciyim ben deri firmasında.bulundğmz yerde normal sabh 9 akşam 6 çalışan ctesi 1-2 e kdr açık olan sanayi tarzı bir yerde site şeklndeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…