Saç Rengi ve Saç Boyama gitti platin rengi saçlarım oldu kül rengi çok mutsuzummmm

teşekkürler arkadaşlar sanırım boyatmıycam sıksık hergün yıkayacagım.baya aktı sanki kül rengi yerine oturdu renk.sacımı çok fazla koyultmakta istemiyorum 5 6yıldır hep acık renk saçım koyu olursa beğenmem bu seferde açmaya calısırım.bal köpüğüde koyu olabilir hiç denemedim.biraz dhaa böyle kullanmaya karar verdim yıkadıkca hoşuma gitmeye başladı rengi. bide ilk gece cok mattı rengi şimdi yıkadıkca bi parlaklık geldi rengine

Merhaba ben saçının son halini çok beğendim ilk rengi daha sıradanmış bence şimdiki süper olmuş. Artı saçların muhteşem bi şekilde PARLAK VE CANLI!!! benimde saçım siyah ve kıvırcıktı kendi kendime boyayıp platin yapmaya kalktım 1 yıl boyunca tüm renkler oldu platin dışında en son kuaförde yaptırdım beyaz platin kopmasada aşırı yıprandı keşke böyle parlak ve canlı olsa açık sarı üstündeki her tonu denerim.Şimdide diplerim geldi siyah açmadan boyamak istiyorum zaten çok yıprandı saçım düzleşti :/ Senin diplerin ne renk ve nası yapıyosun acaba? ha bu arada hiçkimseyi takma bence bana da herkes koyult koyult diyor insan artık saçından şüphe ediyor ama içsesini dinle bence :)

bence gercekten cok hos sakin ellemeyin.. yikadikca zaten renk oturur haftaya daha da guzel olacak renginiz. ben 10 yil kadar sari gezdikten sonra ilk kez kendi rengime dondum (hatta unutmusum resmen kendi rengimi ) bir daha boyatmam dedim.. ama boyle guzel sarilari gordukce yine ozenir gibi oluyorum doyamamisim sariya daha

Resimde güzel görünüyor. Ama resimdekiyle gerçekteki benzemiyor biliyorum. Hiç üzülme değiştirirsin. Geri dönülmeyecek bir hata değil.

en son eklediğim sayfa 2deki resimde.
platin rengin üzerine 2aydır boyamıyordum dip boyam gelmişti.ama bu kez kuaföree gitmek yerine düz boya ile az koyultmak istedim.
tabi daha önceki deneyimlerimden biliyrum siyahın üzerine sarı boyalar direk turuncu yapıyor.
siyah kısımları önce oryalle açtım.ama acıldı sandım tam platin acılmamış hafif turuncu kalmıştı yıkayınca.neyse heryerini düz boyuycam ya eşitlenir dedim.
sonra küllü acık kumrala tüm sacımı düz boyadım.diplerindeki oryalle actıgım turuncular o renk oldu.o rengi daha cok begendim ben aslında keşke her yeri o renk olsaydı.

tesekkürler arkadaslar son eklediğim yüzüme kırmızı kalp koydugum hali ile gercek rengi şuan aynı.yıkadıkca güzelleşmeye başladı rengi.bir arkadasımda altın pırıltılı bal köpüğü boya kolestonun cok güzel bir sarı oluyor dedi ama kararsızım
Eki Görüntüle 335264 palette deluxe 9.5 altın parıltılı bal.jpg

Son düzenleme:

ben son halini daha çok beğendim.

seni çok iyi anlıyorum o dip sorunu bendede var şuan benim bide doğal saç siyaha yakın bayaaa bi kontrast yapıyo şuan Ben kuaföre sordum dipten en az 4 cm çıkmadan oryal vurursan yanar dedi diğer açılmış taraflarınada değermiş. O zaman napcam dedim 11-12 tonlarında boyayla aç turuncu olursa 9-1 küllü renk vur doğal bi geçiş olur aynı renk olmasada dedi. öyle yapcam galiba. Bide nevacolor fildişi boyamak istiyorum ben hepsini dibe de ilk onu vurcam. Nevacolor kullandınmı hiç? Almaya gittim satıcı kadın bile yıpratır kaliteli değil dedi. Bide koleston küllü platin rengi yok sanırım?? Ve ve ve bence sakın o son gönderdiğin resimdeki renge boyama en sevmediğim şey saçta dorelik olması bide koyulaşırsa görürsün Ama ben zaten koyulaştırcam ve severim diyosan yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…