evet konudaki herkes begendide fotoda yine güzel cıkmış ama normalde hiç renk yok tamamen kül rengi gri çok acaip bi renk normalde.
benim saçım yaklaşık 5 6yıldır sürekli katkat röfle var.en son tüm siyahlarıda boyatmıştım düz platin gibi olmuştu.
saçımda kesinlikle hiçbir yanma olmadı bugüne kadar ve de cok sağlam kuvvetli maşallah.ama banyoda saç kremi kullanıyorum ayrıca.banyodan cıkıncada 7/24 krem sürüyorum yoksa taranmıyor sacım kıvırcık.bide en son mavi renk fön suyu aldım kolay taransın diye ondanda cok memnunum.belkide bunlar sayesinde güçlü saçım hiç kırık bile yok 1,5yılı gecti sacımı kestirmiyorum hiç.
bide cok eskiden 5 kez bepanten bemix evigen saç serumlarını sacıma sürmüştüm badem yagı ile ama cok devam etmedim 4 5kez yaptım bıraktım.yinede saclarımda hiçbir yıpranma yok.platinden memnundum az değişiklik olsun sacım koyulsun istedim.ama istediğim renk olmadı işte
aslında kaşlarım açık renk ve çok seyrek rengi bile belli olmuyor bu yüzden biraz yüzüme renk gelsin diye siyah göz kalemi ile boyadım ogün.boyadım sonra mendille sildim dagılsın diye ben alıştım şimdilik saçlarıma bakalım herkes boyat diyor ailedekiler ama bilmiyrm napıcam
Eki Görüntüle 334589
saçlarımı hergün yıkadım biraz daha düzgünleşti sanki rengi nasıl sizce son hali.bal köpüğü boya alıp boyuyayımmı oda cok koyu olursa die korkuyorum.sanki yıkadıkca kül rengi akıyor gibime geldi.
Eki Görüntüle 334589
saçlarımı hergün yıkadım biraz daha düzgünleşti sanki rengi nasıl sizce son hali.bal köpüğü boya alıp boyuyayımmı oda cok koyu olursa die korkuyorum.sanki yıkadıkca kül rengi akıyor gibime geldi.
Eki Görüntüle 334589
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?