- 29 Ocak 2021
- 233
- 208
-
- Konu Sahibi RecelMutefferika
Hadi bakalim gonlunuzce olsun diyetiniz umarim istediginiz kiloya ulasirsinizMerhaba hanımlarödem ve kilo vermek adına Dukan birasına başlıyorum ( alkolsüzdür) benimle beraber yapmak isteyen arkadaşlar varsa bu süreci beraber geçirelim. Herkes tartılsın yazmanıza gerek yok içiniz rahat etsin yeterli , yazmak isteyen yazabilir. Tek şart sürecin sonunda ne kadar kilo kaybettiğimizi yazmak.
Tarifi ve kullanışı;
2 yemek kaşığı yeşilçay
1 şişe doğal maden suyu (sade)
Yarım limon suyu.
2 yemek kaşığı yeşil çayımızı 750 ml su da 5 dk demliyoruz. Süzüp içine 1 şişe doğal maden suyu ve yarın limonun suyunu ekliyoruz. Gün boyu tüketiyoruz. Hepsini aynı anda bile içebilirsiniz. Ama mutlaka için. 15 gün boyunca uyguluyoruz. 5 gün ara verip bir 15 gün daha uyguluyoruz.
Bugün benim birinci günüm başlıyorum
Haydi inşallah bir daha geri gelmeyecek şekilde bol eskilerimiz olsunn..
UmarımHadi bakalim gonlunuzce olsun diyetiniz umarim istediginiz kiloya ulasirsiniz
Maalesef baslayamadim bir türlüMerhaba nasıl gidiyor
Olsun cnm tam dikkat edemesen de biraz faydası olur benceMaalesef baslayamadim bir türlü
Super
Merhaba arkadasimiz yanlis sayfada bildirim yapmis dukan birası içmiyorSuperama her gun mu iciyorsun bunu? Fazlasi zararli diye duymustum haftada 1 kez normal diye biliyorum
Anladim canim, zaten diyetlere baslayanlar cok ama sonuc yazan yok geneldeMerhaba arkadasimiz yanlis sayfada bildirim yapmis dukan birası içmiyor
Diyette sonuc almak istersen bekleriz bizim sayfayaAnladim canim, zaten diyetlere baslayanlar cok ama sonuc yazan yok genelde
Kaptanım teşekkür ederimMerhaba arkadasimiz yanlis sayfada bildirim yapmis dukan birası içmiyor
Aklımı aldın, bugünü Perşembe sandımSelamm kızlarmenumu yazıyım hememcık
27 eylul Perşembe
Kahvaltı hergunun aynısı
Ara da fıltre kahv 3 hurma fıstık
.aksam 19,3o
2 catal banduma(Kastamonuya ozgu bı yemek)
Haşlanmış tavuk salata ayran
2lt suZipzip-