gitsem mi napsam?

Jane87

Boşver görme duyma düşünme...
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
122
60
37
Selamlar herkese. Ben buraya hep görümce derdiyle yazmıştım şimdi de konu çok farklı değil. En son görümcem bizde kalacak demiştim eşim yokken. Görümcem geldi ama eşim gitmedi iptal oldu işi. Neyse ben bikaç gündür hep güleryüz gösteriyorum sabrediyorum terslemelerine falan. Zaten rahatsızım bi de hizmet ediyorum bunlara. Dün yine bu eşimi bana karşı doldurmaya çalışmış artık ne dediyse kötü davranıyo falan demiş heralde. Eşim bana çıkıştı gece bıktım senin geçimsizliğinden ne olur sanki ablamla iyi geçinsen iyi davransan falan bağırmalar çağırmalar.. Bişey yapmadım ne demişim dediysem de inanmadı tabi. Sabah ben ablamı anneme bırakcam deyip gitti. Şimdi de mesaj atmış ben bu gece burda kalcam diye. İlk konumda bunun yüzünden yuvanın yıkılacağını mı düşünüyosun diyenler: hadi bi akıl verin ben duramıyorum anneme mi gidiyim ne yapayım???

Akli basinda bir Erkek esini dinler , ve zaten gorur ablasina nasil deger verdigini ..

Madem esin ablasinin sozuyle sana cikisip , birde evden gidiyor ..
Sen evinde kal ama geldiginde resti cek kendisine ..

Bu gece esini dolduracaklari kesin. bende bu gorumceleri, kayinvalideleri anlayamiyorum ya. Nasil gidip kaliyorlar evlerinde. Abim 9 senelik evli. Bir kere bile kalmadim evinde. Ne gerek var. Nasil rahatlar bu insanlar anlamiyorum. Gidersin gorursun kardesini, donersin evine. Ha sehirdisinda degilseler tabi. Yine de cok kalinmamali 3 gunden fazla.

Ben olsam ciddi bi rahatsizlik geciriyormus gibi ararim ailemi. Apar topar hastaneye. Ailene de soyle beni evde tek birakti gitti diye. Esin gelince de, ailem olmasaydi kimbilir ne olacakti halim diye soyle. Ailende cikissin biraz. Biz guvenipte kizimizi bir daha sana birakmayiz desinler. Yaptigina bin pisman olsun esin.

ohh hemen dara gelince annemde kalıyorum sen de git annene ayrıca sana inanmaması ne demek ya insan hayat arkadaşına inanmaz mı?? git kardeşim git sen de kafanı dinle sana geline de kafasını kır.

gider misin kalır mısın bilmiyorum
ama eşinin çok çok iyi bir dersi hakettiği kesin!!!

Eşinde hemen inanıyor mu ablanın sözüne? gider misin gitmez misin bilmiyorum bana soracak olursan ben giderim...

Ah bu görümceler kaynanalar neden böyle anlamıyorum ya fesatlar yuva yıkınca ne olacak sanki hiç mi evlenmicek bu adam başka biriyle sanki o başka biri çok iyi olcak onlara öyle bir gelin gerekki evlerine gitmeye cesaret edemeyecekler o zaman akılları başlarına gelir .... Benimki abi değil mi bi kere kalmadım evinde sadece giderim yengemle kankiyim o ısrar eder yine kalmam

Aynen ben de anlamıyorum ölenr kadar beraber yaşayacaklarını mı düşünüyodu acaba. Eşim nasıl onun aklına uydu da gitti hala aklım almıyo. Halbuki geçen gün onun beni kıskandığını falan söylemişti. Bu söylediğinin de yalan olma ihtimalini düşünmesi gerekir değil mi?

Kalk annene git hemde yanlız kalma kalıp da kendi kendini üzme en azından annenle azcık konuşur rahatlasin ne tuhaf kocan var ya bizimki hayatta kalmaz

annene gitme, haklıyken haksız duruma düşme, eşin eve geldiğinde soğuk davran, konuyu açacak olursa ona aynen şunları söyle :
"ablanla ilgili konuşmak istemiyorum, çünkü ben ne desem sen ya inanmıyorsun, ya da niye idare etmiyorsun havasına giriyorsun.. ben senin ablanın nazını, gazını, lafını çekmek zorunda değilim, senin ablan yüzünden aramızda olanlara bak, ablan iyi insan olsa aman kardeşim evinde mutsuz olmasın diye düşünür bir hatam olsa bile susar sana yansıtmaz ama o kadar kötü ki hiç bir şey olmadığı halde çok şey var havasına girip senin gözünde beni kötülemeye çalışıyor ve sen benim kocam bu oyuna geliyor evin huzurunu kaçırıyorsun, ablanla istediğin kadar ilgilen ama benden bu saatten sonra ablanla ilgili hiç bir adım bekleme ! benim evimin huzurunu kaçırmak isteyen kendi öz ablam dahi olsa siler geçerim"

sen bu lafları söylerken lafını kesecek olursa : "ben söyleyeceklerimi bitirmedim, madem beni suçlu buluyorsun önce beni dinleyeceksin" diye sustur ve lafına devam et.

önemli not: kocanla aranı bozup onları mutlu etme.. sen mutlu ol ve bunu onların gözlerinin içine sok !

sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…