• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitsem mi Kalsam mı ? Kafam çook karışıııık :(

cileklidon

Bir gün bende anne olacağım.
Kayıtlı Üye
28 Mart 2020
4.061
16.629
158
Selam kızlar sorunum işle ilgili. İş yerimi çok seviyorum 4 buçuk yıldır çalıştığım bir yer. İlk başlarda zorlansam da şuan çok rahatım babamın yeri gibi benim için, güvenilir rahat bir iş ortamındayım. 9-18 ve cumartesi 3 e kadar çalışıyorum. Sorun şu ki, ben İstanbul Ümraniye de oturuyorum, çalıştığım yer Nişantaşı'nda. 3 aktarma ile geliyorum. Bina eski olduğu için deprem göz önüne alınarak yeni ofise geçilecek ve buldukları yer Kağıthane'de. Metroya uzak 15 dk yürüme mesafesi olan bir yermiş. Sabah otobüs geçiyormuş önünden fakat akşam geçmiyormuş. Müdüre söylendiğin de 'bana ne kardeşim kim nasıl geliyorsa gelsin' dedi.
Ben evden 7:40 da çıkıyorum 9 da ofiste oluyorum ama yeni yerde 7 de çıkmam gerekecek. 4 vesait ile ofise ulaşmış olacağım.
Oraya gitmeyi hiç istemiyorum ama işten ayrılma fikri içimi yakıyor.
Siz olsanız ne yaparsınız kalır mıydınız yoksa o yolu çekmeyip çıkar mıydınız?

Hem zaman hem para kaybı. 4 vasıta çok fazla bence. Arabayla ulaşım imkanı nasıl bilmiyorum ama araba alıp daha kolay gitme gibi bir şansım yoksa veya şirket servis ayarlamıyorsa çıkmak daha mantıklı bence.

Ankara'da yıllarca yaşayıp da beş yıl önce İstanbul'a yerleştiğimde kalabalık ve trafikten boğulacağım, öleceğim zannettim. Ümraniye-Kağıthane arası dört vasıta ile işe gidecekseniz bence işinizi bırakın. Yeni iş bulurken de Anadolu yakasında en fazla iki vasıta değiştirerek ulaşabileceğiniz bir yer olsun. Ulaşımda köprü geçmek de vakit kaybetmek de yorgunluk da hayat enerjisini alıp götürüyor. Kalifiye elemansanız yaşadığınız yakada iş bulabilirsiniz.

Ankara'da yıllarca yaşayıp da beş yıl önce İstanbul'a yerleştiğimde kalabalık ve trafikten boğulacağım, öleceğim zannettim. Ümraniye-Kağıthane arası dört vasıta ile işe gidecekseniz bence işinizi bırakın. Yeni iş bulurken de Anadolu yakasında en fazla iki vasıta değiştirerek ulaşabileceğiniz bir yer olsun. Ulaşımda köprü geçmek de vakit kaybetmek de yorgunluk da hayat enerjisini alıp götürüyor. Kalifiye elemansanız yaşadığınız yakada iş bulabilirsiniz.
o kadar yoruluyorum ki yolda. ama buradaki çalışma arkadaşlarım e bizde geliyoruz nerden bulacaksın böyle güzel bir yer diyorlar biliyorum güzel olduğunu ama beynim bedenim yoruluyor. akşam eve gidince metrobüse acaba binebilecek miyim metroya yetişecek miyim kafasıyla sürekli koşarak hareket ediyorum. bir gün kalpten gidicem valla :D

Hem zaman hem para kaybı. 4 vasıta çok fazla bence. Arabayla ulaşım imkanı nasıl bilmiyorum ama araba alıp daha kolay gitme gibi bir şansım yoksa veya şirket servis ayarlamıyorsa çıkmak daha mantıklı bence.
arabayla ulaşım zor değil elbette ama İstanbul gibi araba yoğunluğu olan bir yerden oraya gitmek demek trafikte 3 saat geçirmek demek oluyor :(
öyle işte

bu arada işsiz kalacağımı sanmıyorum çünkü 8 buçuk yıldır çalışma hayatım var. Yarısı ön muhasebe yarısı idari işler olarak o yüzden çokta zorda kalacağımı düşünmüyorum Allahın izniyle

Bence yeni is bulup sonrasinda ayrilmaniz en mantiklisi. Isten cok yolda yoruluyosunuz. Istanbul gibi bi yerde otobus metrobuste illaki bi sorun oluyor. 4 vasitadan 1inde hergun bi gecikme yasasaniz iyice stres olursunuz. Evli misiniz bilmiyorum ama evliyseniz sizin icin daha da yorucu olur. Cocugunuz varsa yorum bile yapmiyorum.

Bence yeni is bulup sonrasinda ayrilmaniz en mantiklisi. Isten cok yolda yoruluyosunuz. Istanbul gibi bi yerde otobus metrobuste illaki bi sorun oluyor. 4 vasitadan 1inde hergun bi gecikme yasasaniz iyice stres olursunuz. Evli misiniz bilmiyorum ama evliyseniz sizin icin daha da yorucu olur. Cocugunuz varsa yorum bile yapmiyorum.
Evliyim çocuk deniyorum 1 yıldır da. İş bulmak istemiyorum bir süre o kadar yoruldum ki yollarda işkence gibi geliyor.
Şimdi 7 buçukta uyanıyorum kağıthaneye gidersem 6 buçukta uyanıp 7 de çıkmam gerekecek. Ağlarım heralde :D

arabayla ulaşım zor değil elbette ama İstanbul gibi araba yoğunluğu olan bir yerden oraya gitmek demek trafikte 3 saat geçirmek demek oluyor :KK43:
öyle işte
Şartları gözden geçirdiğinizde 4 vasıta kullanmanıza değiyorsa devam edebilirsiniz. Eksi ve artıları iyi değerlendirin. Yakınlarınızda daha iyi maaşa bir iş bulma şansınız var mı mesela? Eğer yoksa, maaş ve ortam iyise belki katlanılabilir

Back