- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Sizce anlatsam mı durumu hafta içi bir günlük çalışmayı 2 yarım gün şeklinde yapabilir miyiz diye teklif etsem mi?git görüş, iş olmasa bile görüşme deneyimi olur.
hem belki farklı çalışma tarzını da kabul edebilirler.
mantikliSizce anlatsam mı durumu hafta içi bir günlük çalışmayı 2 yarım gün şeklinde yapabilir miyiz diye teklif etsem mi?
Sizce anlatsam mı durumu hafta içi bir günlük çalışmayı 2 yarım gün şeklinde yapabilir miyiz diye teklif etsem mi?
Bi de gönlümde başka bir yer var, orası da olacak gibi. Tabii birkaç dezavantajı da var oranın ama.bence söyleyin, belki onların da işine gelir.
hem olmasa bile görüşmüş olursunuz dediğim gibi. ne bileyim tanıdıklık oluşur falan, ilerisi için iyi olabilir.
Bi de gönlümde başka bir yer var, orası da olacak gibi. Tabii birkaç dezavantajı da var oranın ama.
Neden bu kadar az çalışma saatleri part time mi ?Sizce anlatsam mı durumu hafta içi bir günlük çalışmayı 2 yarım gün şeklinde yapabilir miyiz diye teklif etsem mi?
Çok teşekkür ederim güzel temennileriniz için :)orasının görüşmesini öne alabilir misiniz acaba?
ay böyle sıkışık denk gelmese olmaz zaten :)
umarım istediğiniz yer olur.
Evet part time.Neden bu kadar az çalışma saatleri part time mi ?
Bence eğer mezunlar için derslerini etkilemezse git derim .
Pazartesi oraya görüşmeye gittim. Benimle görüşecek adam hastaneye kaldırılmış, ameliyata almışlar.Eger aklınızda olan o dezavantajlı iş eski erkek arkadaşınızın çalıştığı iş ise, sakın gitmeyin
Pazartesi oraya görüşmeye gittim. Benimle görüşecek adam hastaneye kaldırılmış, ameliyata almışlar.
Pazartesi oraya görüşmeye gittim. Benimle görüşecek adam hastaneye kaldırılmış, ameliyata almışlar.
Annem de adamı bile hastanelik ettin diyorOkudum, hayat bile oyun oynuyor sana, anla artık iyi bir seçim değil. Yoluna bak, mutlu ol :)
Annem de adamı bile hastanelik ettin diyor