Gitsem mi gitmesem mi? Çok kararsızım :/

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Birkaç yere iş başvurusunda bulunmuştum. Bunlardan biri için beni çağırdılar bugün görüşmeye.
İş hafta sonları 9-20.00, hafta içi ise 1 tam gün şeklinde.
Şöyle bir sorun var ki; ben bu yıl okuduğum bölümü bıraktım. İyi bir eğitim aldığımı düşünmediğim için. Yeniden girdim sınava ama ilk sınavım kadar başarılı bir sonuç elde etmedim. Haliyle öylesine bir tercih yaptım. Çıkar mı çıkmaz mı bilmem. Çıkmazsa dershaneye gideceğim. Mezunlar için hafta içi her gün 5 saat şeklinde.
Dershaneye gidersem hafta içi 1 günlük çalışma şeyini nasıl ayarlayacağım? Üstüne üstlük deli gibi çalışmak istediğim başka bir yer daha var.
Napsam bilemedim hatunlar.. Bir akıl verirseniz sevineceğim..

git görüş, iş olmasa bile görüşme deneyimi olur.
hem belki farklı çalışma tarzını da kabul edebilirler.
Sizce anlatsam mı durumu hafta içi bir günlük çalışmayı 2 yarım gün şeklinde yapabilir miyiz diye teklif etsem mi?

Sizce anlatsam mı durumu hafta içi bir günlük çalışmayı 2 yarım gün şeklinde yapabilir miyiz diye teklif etsem mi?

bence söyleyin, belki onların da işine gelir.
hem olmasa bile görüşmüş olursunuz dediğim gibi. ne bileyim tanıdıklık oluşur falan, ilerisi için iyi olabilir.

bence söyleyin, belki onların da işine gelir.
hem olmasa bile görüşmüş olursunuz dediğim gibi. ne bileyim tanıdıklık oluşur falan, ilerisi için iyi olabilir.
Bi de gönlümde başka bir yer var, orası da olacak gibi. Tabii birkaç dezavantajı da var oranın ama.

orasının görüşmesini öne alabilir misiniz acaba?
ay böyle sıkışık denk gelmese olmaz zaten :)
umarım istediğiniz yer olur.
Çok teşekkür ederim güzel temennileriniz için :)
Aslında orası için pazartesi günü görüşmeye gittim ama benimle görüşecek olan adam hastaneye kaldırılmış, operasyona almışlar. Her işte bir hayır vardır dedim bende..

Neden bu kadar az çalışma saatleri part time mi ?

Bence eğer mezunlar için derslerini etkilemezse git derim .
Evet part time.

Annem de adamı bile hastanelik ettin diyor

Sizden o enerjiyi taaaa buraya kadar alıyorum zaten. Hırslarınızın kurbanı olmayın, biraz rahatlayın. Bırakın hayat ne getirirse getirsin, zaten siz ne kadar çabaladıkça o bir yolunu bulacak. Nasip kısmet işi. Ayrıca üniversiteyi bırakmanıza üzüldüm, keşke yapmasaydınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…