- Konu Sahibi pinksandoz
-
Ya bıktım artık neden bu zorlama evlendiğimden beri mutsuzum
Gitmek istemiyorum bu kadar sorun yaşandığını bile bile beni neden götümek istiyor amacı bana eziyet etmekten başka ne olabilir ki..
Boğulacam inanın..
sana eziyet olsun diye değil canım.eşin hala ,ailesinin sana karşı bi art niyetinin olmadığını düşünüyor bence.kimse ailesinin kötü olduğunu düşünmez ki.bence ne olursa olsun git.gitmeden önce de,ailen bana şunları yapmıştı niye gidiyoruz diye sorma.git ki tekrar yaşansın herşey.birinde değilse belki ikincide artık objektif düşünmeye başlar ve doğruyu yanlışı ayırt edebilir.
senin için çok zor olucaktır eminim.ama dayan bi gün anlıcaktır:mymeka:
Hem de ne kadar zor..
Her sorunda ailesinden yana ve sürekli onlarla yaşamak istiyor aslında uzaktalar ama biz yazın gidelim kışında onlar gelecek diyorOofff yaaa bu böyle nereye kadar..
Bundan önce eşim boşanmak istiyor diye konu açmışsın. Hatta bugün bile çok kararlı olduğunu hazırlıklara başladığını belirtmişsin.
Burada gitmezsem biter demişsin. Madem o kadar kararlı bir ailesinin yanına gitmekle her şey düzeleceğine inanıyor musun?
Bence bunlar plandır. Ailesi ile zaten aranız yokmuş eski düşman dost olmaz. Bir araya gelip sana istedikleri gibi ayrılman şartları için baskı yapabilirler.
Çünkü ayrılmayı eşin istediği için, sen de kusurlu taraf olmadığın için maddi ve manevi tazminat, nafaka hakların var. Bunlardan vazgeçirmek için bir plan yapmış olabilirler.
Artık bu evliliği kafasında bitirmiş. Kurtarmak için elinden geleni yapmışsın. Ama bu saatten sonra anlamı yok gibi.:1no2:
Bunu kabullenmelisin ve internetten 'türk medeni kanunu'ndan boşanma ile ilgili maddelerden haklarını öğrenmeye bak. Avukatla görüş ayrıntılı bilgi al.
Sen kurtarmaya çalışırken adam bir hayli yol almış anlaşılan bir çok şey öğrenmiş.
Artık gitme gitmeme konusunu düşünme bile onlardan nasıl en az zararla kurtulacağını planla. Ben olsam asla gitmezdim.lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?