Gitmeli miyim?

pinksandoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
95
0
86
Diğer
Mrb arkadaşlar,
daha önceki konularımdan belki hatırlayanlar olur..Eşimle sorunlu bir evliliğimiz var..Ve biz hala bu sorunların üstesinden gelemedik..
Biliyorsunuz kışın ailesi bizim yanımızda kaldı uzun bir süre..
Şimdi eşim tatilde ailesinin yanına gidecek ve benim de gelmemi istiyor..
Ve ben ailesiyle kavgalıyım..Onlar burdayken babasıyla cok sorunlar yaşadık,üzerime yürüdüğü oldu..
Ayrıca kayınvalidemle de aram iyi değil..
Ve diğer aile üyeleri de beni sevmiyor bende onları..
Ben bu sartlarda nasıl gidicem oraya,zaten onlarında beni istemediğini biliyorum..
Ama eşim ne sebeple bilmiyorum ısrarla sende geliceksin diyor..Ben kendi ailemin yanına gitmek istiyorum ama olmaz diyor..Boşanmaya kadar bile götürüyor işi her zamanki gibi..
Şimdi ben ne yapacağımı bilmiyorum cok zor durumdayım..Sizlerden akıl almak istiyorum..

Gitsen de huzurun bozulucak,psikolojin daramadığın olucak,tonla laf yiyiceksin,gitmesen de..bu durumda onların kışkırtıcı bakışları ,her dakka laf sokma yarışları olmadan uzakda huzursuzluğunu yaşa derim..Onların yanına gitmedin diye de eşin seni boşayacaksa..bişey demiyorum artık..

Ya bıktım artık neden bu zorlama evlendiğimden beri mutsuzum
Gitmek istemiyorum bu kadar sorun yaşandığını bile bile beni neden götümek istiyor amacı bana eziyet etmekten başka ne olabilir ki..
Boğulacam inanın..

sana eziyet olsun diye değil canım.eşin hala ,ailesinin sana karşı bi art niyetinin olmadığını düşünüyor bence.kimse ailesinin kötü olduğunu düşünmez ki.bence ne olursa olsun git.gitmeden önce de,ailen bana şunları yapmıştı niye gidiyoruz diye sorma.git ki tekrar yaşansın herşey.birinde değilse belki ikincide artık objektif düşünmeye başlar ve doğruyu yanlışı ayırt edebilir.
senin için çok zor olucaktır eminim.ama dayan bi gün anlıcaktır:mymeka:

Hem de ne kadar zor..
Her sorunda ailesinden yana ve sürekli onlarla yaşamak istiyor aslında uzaktalar ama biz yazın gidelim kışında onlar gelecek diyor Oofff yaaa bu böyle nereye kadar..

mutlaka size bu duyguları hissettirecek kadar kötü olaylar yaşamışsınızdır..sizi çok iyi anlıyorum .ancak siz o adamla evliyseniz onun ailesine de onunla gitmek zorundasınız bence..sizin düşünsenize ailenizin yanına eşiniz olmadan gidip tatil yaptığınızı..hem aileniz tarafından hem çevreden hoş değil hadi bırakın başka kişileri sizin içiniz rahat etmez mutlu olmazsınız değil mi?.aynı şey eşiniz içinde geçerli...bence konuşarak orta yolu bulun bir tatil süreci içinde 1 ay çok yani.en güzel otelde 2 haftadan sonrası bayar ne o öyle 1 ay..konuşun paylaşın daha güzel daha cazip fikirler ortaya atın süresini kısaltmaya bakın..haa fikirler kar etmedimi 1 hafta sizin aileniz 1 hafta onun ailesi kalan 2 haftada sizin olsun canımmm...tatlı tatlı alttan alttan yap birşeyler sen eşinin huyunu bilirsin..ee oradaykende sıkcan dişini biraz napcan artıkkk...
bu arada ne işler var yaaa 1 ay tatillll ooohhhhhhhhhh :)

off cnm yaa allah yardımcın olsun...
15 gün onların yanında 15 gün kendi ailenin yanında kalmaya ikna et bari ..
ama ilk 15 gün orda kal bi huzursuzluk olursa gitmen kolaylaşır..

gitmezsen boşanma flan diyorsun git dene bari ne denir bu durumda bilmiyorum ki gitmezsen daha kötü olacak sanki

Hem de ne kadar zor..
Her sorunda ailesinden yana ve sürekli onlarla yaşamak istiyor aslında uzaktalar ama biz yazın gidelim kışında onlar gelecek diyor Oofff yaaa bu böyle nereye kadar..

inan bana bi süre sonra anlıcak herşeyi.sen sadece sabret ve sakin olmaya çalış.onlar için asla yuvanı dağıtma

herşey pamuk ipliğine mi bağlı ne yani sırf oraya gitmedin diye eşin ayrılacaksa ne diyim evliliğiniz ona göre buna bağlı çok yanlış yapıyorlmaz: insanın içinden gelmeli bazı şeyler

eşiniz bu tatili fırsat bilip, belkide ailesiyle sizi tekrar kaynaştırmayı planlıyordur..

bence gidin..

yine sorun olursa en azından: ne dediysen yaptım.. suç bende mi dersiniz. hakkınız olur konuşmaya..

söylenenleri kulak ardı edersiniz..

eşiniz de yanınızda olduğu için anlar o zaman kim haklı kim haksız..

ama sakın lafa lafla karşılık vermeyin..

aksine çok tatlı davranın.. onlar uyuz olacaktır ve biryerde patlayacaklardır emin olun..

senin yerine neden koymuyo kendini?sen orda tatilmi olacaksın yoksa kendini dikenin üstüne oturtulmuş mu hissedeksin..burnundan gelmeyecekmi bu tatil diye nitelendirilen günler..eşinle konuş ve madem çok gitmek isitiyo tek başına gitsin..emin ol aynı durumda kendisi olsa asla gelmezdi seninle...istenilmeyen bi ortamda tatilmi olurmuş? ota püsürede boşanmasın artık seni biraz anlamaya çalışsın..

Gitme konusunda hala tartısıyoruz..
Benim dediğim olacak diyor..
Bliyorum ki eğer gitmezsem sona cok yaklaşacağım..
Karar veremiyorum..

Bundan önce eşim boşanmak istiyor diye konu açmışsın. Hatta bugün bile çok kararlı olduğunu hazırlıklara başladığını belirtmişsin.
Burada gitmezsem biter demişsin. Madem o kadar kararlı bir ailesinin yanına gitmekle her şey düzeleceğine inanıyor musun?
Bence bunlar plandır. Ailesi ile zaten aranız yokmuş eski düşman dost olmaz. Bir araya gelip sana istedikleri gibi ayrılman şartları için baskı yapabilirler.
Çünkü ayrılmayı eşin istediği için, sen de kusurlu taraf olmadığın için maddi ve manevi tazminat, nafaka hakların var. Bunlardan vazgeçirmek için bir plan yapmış olabilirler.
Artık bu evliliği kafasında bitirmiş. Kurtarmak için elinden geleni yapmışsın. Ama bu saatten sonra anlamı yok gibi.:1no2:
Bunu kabullenmelisin ve internetten 'türk medeni kanunu'ndan boşanma ile ilgili maddelerden haklarını öğrenmeye bak. Avukatla görüş ayrıntılı bilgi al.
Sen kurtarmaya çalışırken adam bir hayli yol almış anlaşılan bir çok şey öğrenmiş.
Artık gitme gitmeme konusunu düşünme bile onlardan nasıl en az zararla kurtulacağını planla. Ben olsam asla gitmezdim.lmaz:

Ooo canım köle isaura gibi bu ne ya ben ne istersem o olur hesabı.

Sanırım siz eşinize kendinizi onsuz olamayacakmışçasına yansıtmışsınız ki her ne olursa eşiniz boşanmayı kendine koz olarak kullanıyor ve bence sürekli bunu öne sürüyorsa sizin bunu göze alamayacağınızı düşünüyordur...

Farzet ki eşinin direktiflerine uydun ve istediklerini yaptın sen mutlu olmadıktan sonra ne kadar mutlu bir aile olabilirsiniz ki? bu yıpranmaktan öteye gitmez. Bırak boşanacaksa boşansın be arkadaşım seni hiçe sayan bir insan için niye bu kadar cabalama gereği duyuyorsun ki!

ben anlayamıyorum ayrı evlerde huzurla tatil geçirmek varken dipdibe zorla aylarca aile yanında kalınıyo ki.
tamam gidilir ama 1 hafta kalınıp dönülür.

bence oturun sakin kafayla düşünün, madem sorunlu evliliğiniz, herşeyi tartın biçin, ailenin yanına gitmiyosunuz diye boşanmayı ağzına sakız eden adamla ne kadar devam edebilirsiniz. herşeyi yaptığınıza inanıyorsanız hayatınızı zehir etmeyin hayat bir kere yaşanıyo.

ama galiba ben olsam, giderdim ailesinin yanına sırf görün ben haklıyım demek için canımı dişime takar onlara inadına iyi davranır annecim babacım der onlar uyuzluk yaptıkça kocama gör bak daha ben napıym derdim. ha bunun üstüne hala kocam bana boşarım ederim diyosa da yolu açık olsun derdim.

ben bunu bir sınav olarak görün bunu da yaşadıktan sonra oturun kesin kararınızı verin.

Evet işte benimde zaten gidip gitmemekdeki tereddütüm bundan dolayı..
Yani zaten birseyler için savas veriyor olsa,yine gideyim de..
Hergün boşanmaktan bahseden biri niye beni zorla götümeye calısıyor..
Tabiki soruyorum bunu ona..
Ama belki düzelir diyor..

ne dıyecegımı bılemedım bu nasıl dayatmacı benım dedıgım olucak zıhnıyetı

kendımı yerıne koyarak soyluyorum ben gitmem gidemem bunun ıcınde benı bosayacaksa sevgısı saygısı herseyı bıtmıstır
bende yoluma yanlız devam ederim :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…