Gitmeli miyim yardım edin lütfen ..

ailen de rahatsız olabilir,bir erkeğin yaşadığı evde kalmandan

Ailem çok kızar tabiki dernek evinde kalıcağımı söylediğimde bile babam sormuştu kız-kıza değil mi diye
özel yurtlar çok pahalı birde üni etrafında hiç yurt yok git gel yapmam lazım illa.

Sanırım şu an cemaat evlerinde kalıyorsunuz :)

Bence ayrılın ama diğer eve de geçmeyin.
Devlet yurdu veya imkanınız varsa özel yurt düşünebilirsiniz...

yok cemaat evi değil. Cemaat olsa o kız bukadar artislenemezdi zaten .
ne çektirdiğini bir ben bir Allah bilir.
Devlete başvurdum ama almadılar . Özellerde hem uzak hem pahalı geldi ...

bence kafa dengi birilerini bulana kadar yerinizden kıpraşmayın üniv. hayatında daha yenisiniz, o yüzden zaman geçsin anlaşabileceğiniz iki kız arkadaş bulursanız o zaman ayrı eve çıkın. ayrı ev rahatlık olduğu kadar masraflar ve anlaşmazlıklara da yol açıyor. o kıza da biraz katlanmak zorunda kalacaksınız ama mecburen idare edin. özel ev dediğiniz olayda ise evi ilk tutan kız erkek arkadaşıyla kendi evi gibi rahat rahat kullanıyorsa o evi, bence bunu bir seçenek olarak düşünmeyin bile. sonuçta siz rahat etmek için eve çıkıyorsunuz. erkek olan evde rahat olmadıktan sonra hiç gerek yok yerinizden taşınmayın şu an.

Sizin yazdiginiza gore o evden ayrilmaniz en hayirlisi olacak.maddi anlamda zorlacaksiniz belli ama eve girdiginizde mutlu huzurlu olursunuz.kalacaginiz sure gitmenize degecek kadar uzunsa ayrilin.
Allah yardimciniz olsun

Allah razı olsun hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim .
Kararım taşınmamak yönünde ..
Dualarınızı eksik etmeyin o kıza sabretmeye çalışıcam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…