Gitmeli miyim yardım edin lütfen ..

Erkek arkadaşın olduğu eve taşınmanı asla tavsiye etmem canım .

Ben hiç dernek evinde falan kalmadım . Ama kalan arkadaşlarım illalah ettiler .

Bulunduğun yerde apartlar yada yurtlar falan yok mu iyi anlaştığın arkadaşınla 2 kişilik bir odaya yerleşsen ?

6 kişiyle o evde yaşaman çok zor heleki işin içinde bi erkek varken. kapalı bi bayan olarak kendi evinde özgür olamazsın ayrıca o çocukta bi nevi orda yaşıcaksa kiraya ortak olsun. bence kendi kafa dengi arkadaşların varsa onlarla çık 2-3 kuruş fazla ver ama kafan rahat olsun sonra çok sıkıntı yaşarsın gerçekten

erkek yaşayan bir eve taşınmanı tavsiye etmem.tesettürlü olmasan bile bence rahatsız edici bir durum.bu sene dişini sık,seneye başka arayışa gir

Çok zor ya .
Allah yarfimcin olsun canim .
İkisini de tercih etmeyip başka bir yol seneden daha iyi olur bence ...

her ikiside tabiki . Hepimiz öğrenciyiz kimse kimsenin faturasını ödeyecek cömertlikte olmamalı bence ki bu babamın parası ve ben o adamın bu parayı ne zorluklarla kazandığını biliyorum ..
Çalışıyor olsam kendi param olsam belkiii bir derece....
başka ev bakmam demek hazirana kadar o kızla aynı evde olmam demek

erkek yaşayan bir eve taşınmanı tavsiye etmem.tesettürlü olmasan bile bence rahatsız edici bir durum.bu sene dişini sık,seneye başka arayışa gir

yani birebir kalsa hiç düşünmem zaten ama mesela finali oluyormuş bir hafta o evde kalıyormuş .

Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın.
Her gece evde genç bir adam, banyo, duş,giyinmek, pijamayla bile dolaşmak sorun.
Biraz daha sabredip daha uygun bir yer ayarlarsınız belki.
Şimdikinden daha sıkıntılı bir durum yaşanabilir.

sabret o zaman o kızı görmemezlikten gel, kulağını tıka bir kız için yerinden yurdundan olma, taşınma işiyle felan uğraşma boşver ağa gibi davransn dursun mutlu oluyorlar onlar kendilerini birşey zannediyorlar bırak hiç takma...

bende illallah ettim sayelerinde..
Apart yurt var ama 550den başlıyor ünime yakın yok yol masrafıda ekleniyor en az 600 650...
hele 2 kişilikse yol u felan bile eklemeden 900den başlıyor.

yani birebir kalsa hiç düşünmem zaten ama mesela finali oluyormuş bir hafta o evde kalıyormuş .

ailen de rahatsız olabilir,bir erkeğin yaşadığı evde kalmandan

Ailen birşey dermi peki evin içinde bir erkeğin olmasına ,ayrıca kalmış oldugun kurumun yurtları yok mu bulunduğun ilde varsa orada kalabilirsiniz yada başka bir özel yurtta olabilir yada apart tarzı evlerde olabilir.

Arkadasim ozel iyidir rahattir ama sürekli bir erkek oluyor evde. O kisinin size bir yanlis yapmayacaginin garantisi yok güven olmaz. Tedirgin olacagin icin o evde de odanda hapis kalabilirsin. Dedigin dernek evini tahmin edebiliyorum malesef oralarda o tur insanlar olabiliyor. Sepetteki curuk elma misali gormek lazim. O kisiyle pek muhattap olma kendinden odun vermeden genel amacı gormeye calis. O kisiden daha cok soz sahibi birine baska sebepler bularaktan yerinn degismesini isteyebilirsn. Unv hayati zordur kimseye güven olmaz bence yerinden oynama. Ama sunu da belirteyim arkadaslarindan emin oldugun ortak hassasiyetlerde bulustugun birileri cikarsa o zamn degerlendirebilursin

Şuanki yerinizde kalin diyemeyecegim ama kesinlikle erkek arkadasinin oldugu evde kalmamanizi tavsiye ederim. Dinimin gorevlerini yerine getiren, inancli biriyim diyorsunuz bakin acikca soyliyim gayet acik bir ailede serbestce buyudum yani sizin kadar ozverili oldugumu soyleyemeyecegim. Ve birkac sene once kaldigim evde ev arkadasimin erkek arkadasida bizimle kaliyordu. Her ne kadar odalar ayri olsada kesinlikle cok rahatsiz edici bi durum. O cocukta odadan pek cikmazdi. Ama kizin dersleri oldugunda cocugun evi olmasina ragmen yine bizde dururdu ve ayni sekilde para vermezdi yani en azindan ben oyle saniyordum. Meger ev arkadasimla bana ait olan ortak giderleri kiz sevgilisiyle paylasirmis. Yani arada ben biraz saf olarak goruldum :)) Yeri gelir camasirlariyla gorurdum cocugu yeri gelir ben dustan ciktigimda o beni sacimda havluyla gorurdu, hatta bazen kapilari acik bir sekilde yakinlastiklarini gordum. Ayni ev icinde surekli bu durum varsa bi sure sonra dayanilmaz hal aliyor. Bu konuda cok cekmis biri olarak soyluyorum kesinlikle cikmayin.

O erkek arkadaşın odadan çıkmayacağı ne malum ? Tuvalete de mi gitmeyecek ?
Sırf o kız, erkek arkadaşı ile rahat bir yaşam sürsün diye resmen kiraya ortak oluyorsunuz .
Ben çok gördüm o tip şeyleri. Ev arkaadaşı olmak kolay değil. Hele de bir erkek olacak evin içinde.
Ne biliyorsunuz sizi tuvalete kıstırıp zorla bir şey yapmayacağını? Odanıza kamera koymayacağını ?
O eve taşınmayı ihtimal olarak düşünmeniz bile hata.

Sanırım şu an cemaat evlerinde kalıyorsunuz :)

Bence ayrılın ama diğer eve de geçmeyin.
Devlet yurdu veya imkanınız varsa özel yurt düşünebilirsiniz...

Özel ev risk.Hani anlaşanlar vardır ama kendi üniversite tecrübelerime dayanarak söylüyorum bence kaldığın yerde kalmaya devam et. Diğer seçenek hiç parlak durmuyor.Özel evin masrafı da çok.Seneye yerinizi değiştirirler.Sık dişini.

Bence kapaliysan rahat edemezsin erkek yasayan evde. Genelde odadan cikmiyor bile olsa. Bir kere bile karsilassan koridorda falan, canin sikilir bosuna. Tedirgin olursun. Bence o evinde kaldigin "kurum" la irtibata gec. Etraftaki tek ev o ev degildir herhalde. Bir de bu "kurum"larin yurtlari da oluyor, onlara da bakabilirsin

Yanlış ifade ettim galiba normalde ev kız evi yani 3 kız kalıyor . Hani direk kızlı-erkekli kalsalar hiç düşünmem zaten .
İlk başta bana arada bir uğruyor ondada hep kızın odasında dedi arkadaşım sonra final dönemi oldu işte final döneminde bir hafta kalmış orda . Hiç görmüyoruz ama bir hafta kalmış burda dedi .. Hani kızla konuşurum diye düşündüm ama sonradan geleninde çok söz hakkı olmuyor. Arada bir belki bir derece ama haklısınız açıkta-kapalıda olsam erkekli evde rahat olunma ki ben kendi evimde bile mesela lavaboyu kullanırken rahat edemiyorum erkek kardeşlerim babam falan var diye .. necaset mevzusundan ötürü malum ayakta kullanabiliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…