bahsettiğin evlerde anlaşamıyorsan eğer evin değiştiriliyor diye biliyorum gerekli yerlere söylemediniz mi ? veya tartışın tartışınca da değişiyor galiba ? erkegin odadan çıkmaması imkansız lavabosu var, banyosu var vs si var illaki karşılaşacaksınız sana ters geliyorsa sorun olur diye tahmin ediyorum. ama bir taraftan da özel evin rahatlığı var kimsenin emri altında yaşamıcaksın. bence bir hafta felan kal duruma bak arkadaşlarından rica et yaşayabilir misin görmüş olursun.
Herkes yerinden memnun gibi dolayısıyla kimse yer değiştirmek istemiyor
Ya erkek arkadaşının olması arada uğraması beni ilgilendirmez ama sürekli bir kalma durumu elbetteki ters geliyor ben rahat edemem yani o şekilde ...
konuştuğum arkadaşımda rahatsızdı sürekli burda beleşten geçiniyor hem kalıyor hemde fatura kira 3 e bölünüyor diye.
Bahsettiği kız en başta evi tutmuş dolayısıyla o evdede o kendi evi gibi davranıyormuş .
hayır ben sizi kasetmiştim yani seni başka bir eve alsalar söyleseniz..
beleşten geçinen bir varsa o sıkıntı olur ben sana söylüyüm.. ben de yaşadım böyle durum zamanla insanın canını sıkıyor enayimiyim ben diye soruyorsun kendi kendine..
Siz bu anlaştığınız arkadaşla başka eve çıkamazmısınız
Diğer kız ve erkek arkadaşı olmadan
yo anladım onu işte zaten epi topu 3 evi var diğer 2 evdeki kızlarda yer değiştirmek istemiyorlar biriyle .
anladım şimdi. başka özel evde kalan arkadaşın yok mu. anladığım kadarı ile bunları da çok iyi tanımıyorsun bir tavsiye etmiş gibi. ama tavsiye ile de hareket etme.
yok bunlarıda çok iyi tanımıyorum .
birini tanıyorum aşıırı değil ama genelde sevdiğim bir arkadaşım bir sene beraber okumuştuk .
diğer 2 kızı bilmiyorum .
Kacıncı sınıftasınız uzun bir süre daha kalıcaksanız çözüm şart
müsade ederlerse bir hafta kal, yakından görmüş olursun sana göre mi değil mi. ben de eve çıkacağım da öyle yapmıştım karar vermeme yardımcı olmuştu o bir hafta.
canım bahsettiğin evlerde kalmış biri olarak yazıyorum bende sorunlar yaşayıp çıkmıştım ama orada tanıştığım arkadaşlarımla bence kendi düşüncendeki birileriyle çıksan daha iyi olur o evde yapabileceğini zannetmiyorum daha mutsuz olursun bence biraz daha bekle kendin gibi olan arkadaşınla apart tarzı bir yerlere çıkabilirsin acele etme Allah yardımcın olsun..
aslında dediğiniz çok mantıklı ama bir sorayım müsade ederler mi bilmiyorum ..
maddi açıdan ne düşünüyorsunuz ?
Biraz daha sabredip bi yandan da arayışta olun bence
Ordan oraya taşınmak düzen bozmak kolay değil
Şuanki yerinizden daha iyi bir yer bulmadan çıkmayın biraz tahammül edin kıza
Ben olsam erkek arkadaşın olduğu eve geçmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?