- Konu Sahibi yarennkara
-
tartısmalar bırbırını kırmalar degılde baska bır sebep olabılırmı acaba bu kadar senı esınden sogutan? herkes tartısıyor bır sekılde ama bır yıl gercekten kısa bır sure ve yanasmak ıstememenız vs cok cıddı problem bence hanı tamam savasın bu ılıskının devamı ıcın ama sen suanda ılıskıyı savasma yadeger goruyormusun yada esını.. bence senı ondan sogutan asıl problemın ne oldugunu anlayıp onu cozme kıcın bırseyler yaparsan daha ıyı olur gıbıme gelıyor..
Yağrencim Inan Bana Bazi Durumlarda Kalmak Daha Zor Oluyor Gitmek Daha Kolay Oluyor Bu Evliliğin Gidişatina Bağli.eğer Gerçekten Kötüyse Evlilik Ve Sen Artik Asla Mutlu Olamiyorsan Gittiğin Zamanda Sana Destek Olan Bir Ailen Varsa Gitmek Kolay.benim Içinde Gitmej Kolaydi Ama Be 2,5 Yil Dayandim üstelik Dayakta Yiyordum Senin Daha Bir Yil Olmuş Biraz Daha Sabret Derim Yarin öbügün Bittiği Zaman Keşke şunuda Yapsaydim Deme Herşeyi Yaptim Ama Olmadi Demek Senin Bu Ikinci Hayatinda Elle Tutulur En Büyük Mirasin Olacak.çok Iyi Düşün Canim Kendin Için Doğru Karari Ver Hayatini Asla Mahvetme Bu Dünyaya Bir Kere Geliyoruz Ve Bizi Ne Mutlu Edecekse Onu Yapmaliyiz.
Yağrencim Inan Bana Bazi Durumlarda Kalmak Daha Zor Oluyor Gitmek Daha Kolay Oluyor Bu Evliliğin Gidişatina Bağli.eğer Gerçekten Kötüyse Evlilik Ve Sen Artik Asla Mutlu Olamiyorsan Gittiğin Zamanda Sana Destek Olan Bir Ailen Varsa Gitmek Kolay.benim Içinde Gitmej Kolaydi Ama Be 2,5 Yil Dayandim üstelik Dayakta Yiyordum Senin Daha Bir Yil Olmuş Biraz Daha Sabret Derim Yarin öbügün Bittiği Zaman Keşke şunuda Yapsaydim Deme Herşeyi Yaptim Ama Olmadi Demek Senin Bu Ikinci Hayatinda Elle Tutulur En Büyük Mirasin Olacak.çok Iyi Düşün Canim Kendin Için Doğru Karari Ver Hayatini Asla Mahvetme Bu Dünyaya Bir Kere Geliyoruz Ve Bizi Ne Mutlu Edecekse Onu Yapmaliyiz.
ben kocama bir kez seninle mutluyum demedimki canım..çünkü olamadım..olan mutluluğum ve huzurumda gitti..şiddet gösterecek bi insand eğil..bağırır çağırı çok sinirliyse ama o kadar..ne bileyim ya..öyle çok kırgınlık varki içimde ve geçmiyo...ne yapsa gözüme görünmüyo..olmuyo...
akrep burcunun bir özelliğide asla yapılanı unutmaması ve kinci olması..bu yüzden eşine karşı bu kadar kırgınsın çünki unutmayı beceremiyorsun...isterse senin için agzında kuş tutsa yinede yaranamayacak çünki içindekileri bitirdi.ve güven duymuyorsun....buda seni dahada olumsuz düşüncelere yönlendiriyor..lütfen ghüzelim daha sakin bir kafayla düşün ne yapmak istediğine karar verip o yönde olumlu birşeyler yap..sevgilerrr:1hug:
yarencim her zaman gitmek daha kolaydır.ama bi kalıp evlilikle mücadele etmen gerekir.biz kadınlar çok duygusalız ve evlilikte hep duygusallık ararız.en basitinden seviliyken yaşadıklarımızın devamını hayal ederek başlarız evliliğe ama erkekler böle düşünmüyo genelde.evlendikten sonra erkeklere bi rahatlama gelir.tabi tapu onlarda oluyoya (nikah cüzdanı).bizi bazen anlayamıyorlar.kırıcı olabiliyolar ama kal güzel hayallerle başlayan evliliğini kurtarmaya çalış.eşini karşına al konuş.mücadele et.o senin aşık olduğun adam unutma.ama emin ol eşinde üzülüyodur.
inş. sana kırıcı olmadan yardımcı olabilmişimdir.:1hug:
Geride kalan, hep inleyendir ana misali, can! Giden hep yardır, candan candır. Her şeyi alıp götüren de o dur, götürdüklerinin iki mislini geride bırakan da...
.....
Arkada kalanın gözü yaşlı olur, yüreği yufka, gönlü ince.
....
velhasılı kelam; gitmek zordur ama geride kalmak daha da zordur...
canm benim bak bende 6 aylık evliyim 7 ayım dolucak inan bizde çok zorluklar yaşadık gerçektende eşimi seviorum fakat ikinci ayımzda boşanmaya karar verdik hatta evlendiğimizin ilk haftasında eşim bana okkalı bi tokat attı ama gerçektende onca emek sarfedilerek kurulan yuvalar çok kolay yıkılabilior.bence sen bu kolay yolu seçme inan bana herşey zamanı gelince rayına oturuyor.biraz zaman ver evliliğinize hemen öyle gitmelimiyim die düşünme gerçektende sen eşini seviosn bence ama kırgnlkların olduğu için yanına bile yanaşmak istemiosn bak ben eşime derdimi anlatrken ağlarken eşim bana arkasını döner uyurdu yeter derdi ama ben pes etmedim ve şuan eşim ağzıma bakıo bişey desemde yapsa die.bak gerçektende savaşırsan kazanan sen olursn kolay kolay pes etme ve ayrılığı aklından çıkar yinede haline şükret o damların altında daha neler neler yaşanıyor die düşün kendini avut inşallah herşey düzelir senin için dua edicem yarencim üzme o tatlı canını olurmu sağlıcakla kal
bazen bi anlık kararlardır bizi hayatımızın dönum noktasına sürükleyen pişmanlıkta duyarız mutlulukta ama ne olursa olsun kararımızın sonunda vazgeçeceksek bile bununda sonrasını düşünmemiz gerekir şimdi gitmek mi zor kalmak mı diye soruyorsun ya ben bunu yaptım gözümü kırpmadan gittim su an ne mi oldu onsuz nefes alamadığımı biliyorum hergün yine düşünmeden verdiğim kararın acısını yasıyorum gideceksende bitireceksende iyi düşün derim ben kangren olmuş kolun önceden işine yarıyordu UNUTMA!!! kararların seni üzmesin mutlu olmak için elinden geleni yap mutlu olursan mutlu edersin unutma ve hayata eşine bir şans daha ver bence sinirliyken dikkatli ol dönüşü olmayan sözler söyleme unutma dil yarası geçmez bi bakmışsın o senden vazgeçmiş ne olursa olsun hakkında hayırlısını dile sevgilera.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?