Gitme Zamanı.. :(((

çok haklısın bunu düşünmekte ama ölüm her canlıya var. bunu kaldırmak çok zor olacak ama hayatın bir gerçeği
bence imkanlarınız el veriyorsa ev çevre ve maddiyat gibi kesinlikle besleyin derim.
ve mümkünse sokaktan bir canın hayatını kurtarın.
hayvan beslemek harika bir duygu.:asigim:

doğru ama insanın evladı gibi oluyo bebilmiyorumkismilebende aşırı severim benim olan şeyleri..kaldıramam gibi geliyomafoldumben

haklıın bende çok benimserim. alırken şak diye kardeşim getirmişti ilk köpeğimizi benim değildi sözde. sonra bir sahiplendim tasmasını bile vermedim.
şimdi evlenince onu annemde bıraktım ilk aylar nasıl canım yandı üzüldüm çok özledim. ama eşiminde iki köpeği vardı ve apartmanda oturacaktık seçim yapmak zorundaydım. ya benim köpeğim gelecek onunkiler başkasına verilecekti. yada benimki kurulu düzenine devam edecek onun köpeklerine evde bakacaktık. köpekleri düşünerek karar verdim. evimde iki köpeğe bakıyorum anneme gidip kendi kızımıda görüyorum gidince onunla yatıyorum. yaklaşık 10 küsür yıl yaşayıp vedalaşması çok zormafoldumben

Kesinlikle canım, anlıyorum seni. Ben de öğrenciyken bir köpeğe bakmaya başladım kapımın önünde. Dört yıldan sonra ondan ayrılmak zor geleceği için tayinimde de ilk tercihime yine oturduğum yeri yazdım ve şansıma burada altıncı yılım. Eşimden ayrıyım, ondan ayrı olamıyorum. Kermit 8 yaşında ve burada kurulu bir düzeni var, başkaları da bakıyor. Alıp götüremiyorum. Ama bu yıl paşa paşa gitmem gerekiyor eşimin yanına ama aklım, kalbim hep burada olacak..

Bu satırLarımdan bir ay sonra Kermit meLek oLdu Onu orada, bahçeye; anıLarımı da kaLbime gömüp başka bir yere tayin istedim.. İki yıL oLdu, yavrum gideLi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…